2022-10-02
第一次去這家餐廳,餐廳很大,企理衛生,嘢食麻麻。因為唔食牛,餐牌10款午餐,5款都係牛,亦無豬,屋企人又唔食意粉,於是只剩下好少選擇,叫了全雞宴 。鹽酥雞扒面:湯底偏甜,好膩,不太喜歡。鹽酥雞另上 ,唔柴好味。鹽酥雞米線:湯底有藥膳味。但係雞件多數係胸,好柴,亦唔入味,可能雞件係另外處理同藥膳無關係,只是將湯底同雞件擺一起組合成這款餐品。水牛城雞翼:雞翼炸得幾好,juice唔柴,但係都係老問題——雞本身無味,一點醃料味都無。有檸檬甜醬可以蘸,但永遠停留在表面的味道,建議腌一腌味再炸,不過好彩啲雞翼無騷味。還點了一杯蘆薈提子蘇打:第一次喝,汽水無糖無味,只有杯底我猜是蘆薈的物品有甜味,應該無下次摸貓貓環節:貓貓好可愛呀,幾隻全白色的貓貓好熱情,中午有陽光穿過玻璃落地窗,貓貓響度曬太陽好愜意。環境亦整潔企理 ,有小小貓味,可以接受。仲有,入貓舍前要穿鞋套,收番每對4蚊,可以接觸貓貓20分鐘好開心啊啊啊啊啊