前菜已經好有驚喜,食得好開心!一方面擺盤好靚,二來味道都好好。最鍾意佢個蕃茄蓉南瓜湯,擔擔都好滿足,好香龍濃😋😋😋😋飲到我舔舔脷。沙律都好新鮮。套餐飲品我揀咗$20任飲凍檸茶,其實一杯已經超級大杯,都飲唔晒。朋友就叫咗熱茶,都可以再refill熱水。味道不錯~到主角牛扒啦,開頭一上到嚟,見到表面燶燶哋,有啲嚇親。五成熟,一切開見到好多汁,好正呀。放入口食到好Juicy,表皮脆脆地,呢個口感好正令人好滿足😍😍😍😍佢會俾埋岩鹽,自行調味,側邊有一堆蒜,令到所有嘢都昇華晒🥰🥰意粉十分之香濃,食到好多蟹肉,啖啖滿足。食落口每一啖都好豐富。不過呢個就相對濃味少少!以呢個價錢,對我來講食到咁嘅質素同埋環境,覺得十分之抵!!!要encore!!!!

2021-04-25
  • 牛扒
#wetdodo_灣仔呢間💛西餐應該都幾出名入面裝修都唔錯(好多pepe添🐸員工服務態度好好每個餐點都會有介紹下~而食到最後都有問下覺得點🐒感到窩心🤣仲聽到好似送左嘢食比隔離枱🤡呢啲機會唔係屬於我🥲食完仲比左香港加油包裝既濕紙巾🥺⚠️晚市好似一定要每人叫一個set⚠️🌛set dinner包:1️⃣餐前歡迎酒2️⃣墨西哥脆片3️⃣餐前拼盤4️⃣精選餐湯5️⃣田園沙律6️⃣主菜(意粉/牛扒)另可加錢:7️⃣西班牙麵包/法包 + $608️⃣前菜 +($60-$200)9️⃣小食 + $30🔟飲品 + ($30-$60)—————————————————————6️⃣💛火魔法威靈頓美國安格斯牛柳 $450😋:8/10其實我都係第一次食威靈頓牛~而呢到會即場燒一燒比你睇呢個都係打卡位黎🤪舊牛柳好軟熟 好易切得開食落口冇筋 幾濃既牛味同埋原來威靈頓牛唔係淨係酥皮包住牛肉仲會有層菇係啲牛肉上面菇菌既味都好香濃 夾埋一齊食都夾點埋旁邊啲菇醬就完滿了不過我冇食過其他威靈頓牛 所以冇得點比較但整體味道都係令人滿意的6️⃣💛意法野菌皇意大利飯 $360😋:7/10老老實實呢個係我食過最貴既risotto😂但同時都係最濃味既🤣而佢唔只有一款菇陣菇味係一
#wetdodo_灣仔
呢間💛西餐應該都幾出名
入面裝修都唔錯(好多pepe添🐸
員工服務態度好好
每個餐點都會有介紹下~
而食到最後都有問下覺得點🐒感到窩心🤣
2️⃣墨西哥脆片
3️⃣餐前拼盤
4️⃣精選餐湯
5️⃣田園沙律
6️⃣主菜(意粉/牛扒)
另可加錢:
7️⃣西班牙麵包/法包 + $60
8️⃣前菜 +($60-$200)
9️⃣小食 + $30
🔟飲品 + ($30-$60)
—————————————————————

6️⃣💛火魔法威靈頓美國安格斯牛柳 $450
😋:8/10
其實我都係第一次食威靈頓牛~
而呢到會即場燒一燒比你睇

如果可以調整番就好啲
而加會有少少腎虧感🤡

1️⃣💛餐前歡迎酒
好少飲酒唔識分正唔正🥲
不過味道係易入口 應該濃度好低既!

2️⃣💛墨西哥脆片
呢啲脆片本身係冇咩味 都係靠個醬
而佢比左芝士醬 同少量伴碟牛油果醬&
其實脆片份量都比得唔少
5️⃣💛田園沙律
似係凱撒沙律黎
有啲芝士粉 麵包粒同煙肉
不過不失既味道~

3️⃣💛餐前拼盤

👉🏻白烚咁冇咩特別
2. 黑松露醬配蘆筍莖
👉🏻個醬幾濃味 蘆筍莖幾爽脆下
3. 紅椒配上面兩粒黑醋分子料理
👉🏻果兩粒黑醋汁好似啲爆珠咁~
4. 炸羽衣甘藍
👉🏻呢個最深印象 炸得勁鬆脆 亦唔會油膩
5. 紅菜頭配酸忌廉
👉🏻配搭酸酸地咁幾開胃!
同時間都上左一碟圓碟仔
6. 帆立貝
👉🏻員工有講過上面係唔知咩泡泡
而一食既時候竟然係橙味泡泡🍊
[好不解點解會有桔emoji都冇橙😂]
不過我覺得似橙皮味多啲
配搭新奇 不過都唔會唔夾 幾得意!

4️⃣💛精選餐湯

🔟🥤綠野仙蹤 $60
😋:6/10
呢到有啲飲品個名係睇唔出個成份😂
呢杯係其中一杯
而其實佢係用羽衣甘藍、香蕉同蘋果打成
而香蕉味係最出既 全杯都係健康mode
但佢真係勁大杯
兩人share一杯都夠晒😂

🔟🍺 Ginger Beer $60
😋:6/10
呢個牌子既ginger beer唔係好覺出面見過咁
幾香同味道係易入口 薑味都夠重

👅:總結黎講係都幾貴價既西餐👀窮丁表示要糧頭先食得過😂不過都full set都多嘢食既而且真係比到服務🙆‍♀️我會建議lunch去試下先😛好似抵好多~
—————————————————————
🚏🐂🚏🐂🚏
後街牛扒

💸:人均~$550

📍:灣仔交加里7號永成大廈地下A舖

✨收加一服務費
意法野菌皇意大利飯
2021-04-22 849 瀏覽
今日同朋友黎左呢間黃店dinner距離灣仔地鐵站都一段距離有小小難搵🙈dinner佢地主要係dinner set 冇咩單點🤔我地就叫左2 個sets 一個steak 同一個意粉🤤flank steak ($350)-建議較3/5成熟 我地叫左3成熟-好有肉味 一啲都唔un 又唔會好肥🤣-上菜前已經切好一塊塊 方便客人食🤤黑松露蟹皇扁意粉 ($250)-蟹肉同意粉個比例係一比一🥰 真係每一啖都有蟹肉😆 -黑松露都好香✨ -好值得一試😏

今日同朋友黎左呢間黃店dinner
距離灣仔地鐵站都一段距離
有小小難搵🙈
dinner佢地主要係dinner set 冇咩單點🤔
我地就叫左2 個sets
一個steak 同一個意粉🤤

flank steak ($350)
-建議較3/5成熟 我地叫左3成熟
-好有肉味 一啲都唔un 又唔會好肥🤣
-上菜前已經切好一塊塊 方便客人食🤤

黑松露蟹皇扁意粉 ($250)
-蟹肉同意粉個比例係一比一🥰 真係每一啖都有蟹肉😆
-黑松露都好香✨
-好值得一試😏
  • 蘇格蘭公爵蟹肉扁意粉
2021-03-31 1113 瀏覽
黃店美食推介慶祝朋友生日,友人唯有既要求就係要食黃店,於是揀左位於灣仔後街既後街牛扒試試當日叫左無花果沙律,野菌扁意粉同最令人期待既火魔法威靈頓牛柳❤️無花果沙律擺盤好靚,用料新鮮,不過沙律對我黎講都係果啲味,分別在於用料新唔新鮮同用咩醬汁😆😆呢款係幾啱我口味既沙律野菌意粉就真係好好食!個意粉好彈牙,掛埋個濃濃既野菌醬汁真係一啖接一啖咁食🙈到最期待既火魔法威靈頓牛柳出場啦,一出場真係驚艷十足,店員用支火槍一燒,成隻牛牛起晒火咁,好吸睛😍之但係,食落又幾平平無奇wo,略嫌外層既酥皮淋晒,入面既牛有啲硬,不過威靈頓牛係一樣好難做得好食既菜式黎既最後到食蛋糕環節,店員用有心準備左份小禮物俾朋友,呢種窩心個人覺得係黃店/小店出現既機會較大,好鐘意小店果份人情味同用心,值得一提,呢間店既食物水準中上,睇得出佢每道菜既用心,服務都好唔錯,我地呢餐飯都食得好滿足🥰
黃店美食推介

• 野菌扁意粉
2021-03-12 1756 瀏覽
前幾天特意與友人晚市到訪,期待試試聞名的牛扒菜式。晚市全部為set menu五道菜的套餐,可選意粉/飯/扒類,我們點了兩款牛扒,每個set價錢約350-400左右。Set menu中的頭幾道前菜:小食、沙律、湯,質素很不錯,而且還附有驚喜,加上店員風趣友善,是一個令人感到愉快的餐飲體驗。不過,當主菜牛扒上桌時,我與友人立即交換了一個眼神,有點愕然......只因份量太少了,牛扒只有兩小切件,尺寸只有平常食扒的三份一份量,雖然味道及質料確實不錯,但專誠來食牛扒的話,真的會感到未能滿足,實在有點可惜。另外,以人均400多元的套餐而言,額外收費的細項太多了:餐湯竟要加五六十蚊才附上餐飽、side dish以三十元起跳,否則接近零伴碟(加了三十元,也只有十條細細的薯條),感覺食得不太暢快。期望食物的份量可以加多一點點,以及建議簡化套餐的配搭
前幾天特意與友人晚市到訪,期待試試聞名的牛扒菜式。

期望食物的份量可以加多一點點,以及建議簡化套餐的配搭
2021-02-23 1808 瀏覽
⁣差唔多夜晚九點黎到,以為唔洗等位,都等左半個鐘有多,所以訂位好重要。💛 餐廳好貼心,服務員會係食客面前用紫外光再消毒多次餐具。👍🏻⁣⁣今次點咗美國Brandt Beef Prime 荷斯登牛腰扒 ($238), 餐牌寫咗係日本譽為神級迷之部位 🥩 又係係主廚推介👨‍🍳 令我好有期望😍 牛味冇想像中重,但油香濃厚,肉質嫰滑,超級Juicy~😋 另外加左美式粗薯條($20)真係好粗,外脆內軟。點埋牛扒滲出黎嘅汁食等於完美👌🏻💛⁣

2021-02-02 1600 瀏覽
💛💛💛💛💛💛💛🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡預先book定位慶祝生日🎈造就星期日嘅悠閑午餐後街位置唔難找,落巴士後行幾分鐘就到了,一入餐廳,已經覺得裝修得好有feel~~******************************叫咗好多人推介嘅安格斯牛柳同黑松露蘇格蘭蟹黃意粉🍝😋😋******************************安格斯牛柳🐃🐃🐃牛柳叫了七成熟,切開微紅,不會過硬,口感軟嫩又juicy🤤🤤配脆口薯條🍟好食過金拱門好多🤣******************************黑松露蘇格蘭蟹黃意粉🍝好香黑松露味!啖啖蟹黃蟹肉,份量超多!😍超級足料,食極都仲有。一個人食略有少少膩,最啱同朋友share一半意粉一半牛扒😆******************************午餐有埋沙律🥗,湯,飲品。蘑菇湯超好飲,每口都食🍄🍄粒粒,口感香味一流👍🏿👍🏿飲品叫咗凍🍋茶,好大杯,仲要可以refill🤣******************************整體都好好,會再黎架😚😚😚
💛💛💛💛💛💛💛🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
預先book定位慶祝生日🎈造就星期日嘅悠閑午餐

叫咗好多人推介嘅
安格斯牛柳同黑松露蘇格蘭蟹黃意粉🍝😋😋

安格斯牛柳🐃🐃🐃
配脆口薯條🍟好食過金拱門好多🤣

黑松露蘇格蘭蟹黃意粉🍝
好香黑松露味!啖啖蟹黃蟹肉,份量超多!😍
超級足料,食極都仲有。
一個人食略有少少膩,最啱同朋友share一半意粉一半牛扒😆

午餐有埋沙律🥗,湯,飲品。
蘑菇湯超好飲,每口都食🍄🍄粒粒,
口感香味一流👍🏿👍🏿
飲品叫咗凍🍋茶,好大杯,仲要可以refill🤣

整體都好好,會再黎架😚😚😚
安格斯牛柳
黑松露蟹黃意粉
前菜,湯,飲品

2021-01-17
安格斯牛柳
黑松露蟹黃意粉
前菜,湯,飲品
2021-01-28 593 瀏覽
·雜菌蘑菇忌廉湯先黎濃濃既蘑菇湯 真係幾唔錯 滿意·碟豆花鮮檸檬梳打好清新既鮮檸檬梳打撞上碟豆花成杯粉紫色超靚💜·美國BRANT BEEF CHOICE荷斯登短骨牛肋配薯條🥩 店員建議7成熟 成條牛肋好架勢肉質好軟滑 真係岩岩好 仲保留住肉汁 配埋肥仔薯條🍟🔥·美國CHOICE安格斯菲力牛柳配薯條3成熟 牛柳外脆內滑一切仲好有肉汁 配埋芥辣👍🏻同絕對唔少得嘅肥仔薯條🔥·意大利黑松露蘇格蘭蟹皇扁意粉🍝濃郁黑松露加滿滿蟹肉 真係眼前一亮 將佢同扁意粉混埋一齊真係幾飽都食得落 呢個真係要必點好好味!!!
·雜菌蘑菇忌廉湯

一切仲好有肉汁 配埋芥辣👍🏻
同絕對唔少得嘅肥仔薯條🔥

·意大利黑松露蘇格蘭蟹皇扁意粉🍝
濃郁黑松露加滿滿蟹肉 真係眼前一亮 將佢同扁意粉混埋一齊
真係幾飽都食得落 呢個真係要必點好好味!!!

2021-01-04 1645 瀏覽
屬於香港人嘅扒房-食物質素高、店員風趣、氣氛好💛餐牌有介紹牛唔同部位嘅分別,我地就揀咗「日本譽為神級迷之部位」嘅牛腰扒。五成熟嘅牛腰扒非常粉嫩,食落肉味濃厚,油花較少但肉質鮮嫩。蟹肉意粉更加出色-用咗大量嘅蘇格蘭蟹肉蟹膏,味道鮮香濃郁,每條意粉都沾滿咗蟹肉同醬汁,食完勁滿足!沙律好大份絕對對得住個價錢,淨係煙三文魚都有幾大片,加咗微酸帶甜嘅黑醋,清新得嚟唔乏味。跟餐嘅野菌蘑菇湯真材實料好香濃,牛油果醬多士簡單得嚟又好味,仲有脆卜卜嘅炸羽衣甘藍。睇過介紹話依度嘅檸檬茶勁大杯,估唔到特飲都一樣!今次試咗台灣梅酒梳打,梅酒係經黃色經濟供貨商購入,不過我地飲唔慣覺得有少許藥水味,鍾意梅酒嘅朋友就不妨試試~P.S. 食物好味之餘餐碟仲要咁靚☺️
屬於香港人嘅扒房-食物質素高、店員風趣、氣氛好💛

美國Brandt Beef Prime荷斯登牛腰扒

P.S. 食物好味之餘餐碟仲要咁靚☺️
美國Brandt Beef Prime荷斯登牛腰扒
煙三文魚沙律
2020-12-30 5459 瀏覽
Main course送餐湯同小食, 餐湯係南瓜🎃湯, 味道都OK, 牛油果🥑醬多士配羽衣甘藍, 羽衣甘藍炸得好酥脆&成件事好fresh🤣有啲難book終於early dinner試到🥰✨美國🇺🇸PRIME安格斯厚切牛小排配薯蓉 💰268💫評分: 7.2/10📝小失望🙍‍♂️無咩特別🥺不過賣相好leng✨蘇格蘭公爵蟹肉扁意粉🍝🍝 💰138💫評分: 8.3/10📝啲蟹肉勁多, 每一條意粉都被蟹肉同忌廉汁包圍住✨綠野仙蹤 💰35💫評分: 6.8/10📝好奇怪嘅草青味🤣飲管好環保♻️爭啲睇唔出喺飲管🤣係敢搵唔到🤣𝔹𝕒𝕔𝕜𝕤𝕥𝕣𝕖𝕖𝕥 𝕊𝕥𝕖𝕒𝕜 ℍ𝕠𝕦𝕤𝕖 後街牛扒📍灣仔交加里7號永成大廈地下A舖(灣仔🚇A3出口行6分鐘就到)💫評分: 8.2/10💬店內以白/紅酒木箱作牆身佈置, 每個酒箱放咗啲酒樽or公仔, 有ryan😍😍😍😍😍 牆上仲掛咗啲以抗爭為主題嘅畫🥰個種人情味好sweet, 其中一個店員都好鍾意Ryan所以佢啲衫上有ryan嘅襟章🤣同request個櫃俾佢擺ryan~仲好開心咁喺度同佢傾偈, 搞到我個friend以為我喺識呢到啲員工你話佢哋有幾friendly同埋nice, 最好笑就
美國PRIME安格斯厚切牛小排配薯蓉

✨美國🇺🇸PRIME安格斯厚切牛小排配薯蓉 💰268
💫評分: 7.2/10
📝小失望🙍‍♂️無咩特別🥺不過賣相好leng

✨蘇格蘭公爵蟹肉扁意粉🍝🍝 💰138
💫評分: 8.3/10
📝啲蟹肉勁多, 每一條意粉都被蟹肉同忌廉汁包圍住

✨綠野仙蹤 💰35
💫評分: 6.8/10

𝔹𝕒𝕔𝕜𝕤𝕥𝕣𝕖𝕖𝕥 𝕊𝕥𝕖𝕒𝕜 ℍ𝕠𝕦𝕤𝕖 後街牛扒
📍灣仔交加里7號永成大廈地下A舖
(灣仔🚇A3出口行6分鐘就到)

💫評分: 8.2/10
💬店內以白/紅酒木箱作牆身佈置, 每個酒箱放咗啲酒樽or公仔, 有ryan😍😍😍😍😍 牆上仲掛咗啲以抗爭為主題嘅畫🥰個種人情味好sweet, 其中一個店員都好鍾意Ryan所以佢啲衫上有ryan嘅襟章🤣同request個櫃俾佢擺ryan~仲好開心咁喺度同佢傾偈, 搞到我個friend以為我喺識呢到啲員工你話佢哋有幾friendly同埋nice, 最好笑就係餐廳會用部消毒機照我地既餐具🤣🤣🤣, 好似好高級同high tech🤣

2020-10-19
2020-12-29 509 瀏覽
餐廳嘅環境十分好,好靚好休閑❤️朋友生日都幫忙擠咗朱古力嘅名同happy birthday😍😍😍曖驚喜應該係有埋禮物收❤️❤️真係超好超好,連我都好surprise! 最緊要應該係好好好好好好食嘅牛扒,好大杯好滿足嘅凍檸茶同埋好好咪嘅前菜同甜品❤️仲有好好嘅服務態度😍實在太好,希望晚市開返可以再去食!極度推薦大家去❤️無論係咪生日都好,去到都會好滿足㗎❤️❤️❤️每次去都係大滿足咁走!不過最好早啲訂座唔使等呀!
2020-12-29
慶祝紀念
生日
  • 美國BRANDT  BEEF  PRIME  荷斯登牛腰扒配薯條
  • 前菜
  • 焦糖布甸
2020-12-26 1038 瀏覽
今日是boxing day, 可惜都是在家吃飯, 記得在疫情無甘嚴重之時,我和同事到了一間高級西餐廳食中午,那天我預早訂了位,不過當時已經實施了限聚令,於是我們分開坐,這間餐廳食物都唔錯,但價錢偏貴,不過很少食高級西餐的我,都跟同事來試下。這間餐廳名叫後街牛扒,當然是以牛扒最出名,同事點了幾款牛扒,我和另一同事都點了扁意粉,大家分享來食,牛扒是7成熟,安格斯牛小排肉味較濃,肉質較結實,感覺美國BRANDT BEEF CHOICE荷斯登短骨牛肋眼味道更好,肉質很嫩滑,有入口即溶的感覺。蘇格蘭公爵蟹肉扁意粉,蟹肉有點腥,反而另一款意大利熟成豬面肉卡邦尼意粉比較好味, 扁意粉本身煮得很好, 味道不俗,而且份量足夠。前菜有沙律,南瓜忌廉湯和包,比較特別的是蒜蓉包伴碟的紫蘇葉,因為炸過的紫蘇葉清香惹味,令人食指大動。另一突出的是餐飲, 雖然要額外加錢, 但真的是很大杯,凍檸茶飲得多,第一次見到甘大杯的凍檸茶,確實令我很驚喜。整體而言,主打的牛扒味道很好, 沒有令人失望,至於其他前菜都唔錯,與其他西餐不同,唔會貴夾唔飽,感覺很多滿足。
沙律和西湯
美國PRIME安格斯厚切牛小排配薯條
凍檸茶
美國BRANDT BEFF CHOICE 荷斯登短骨牛肋眼配薯條
紫蘇葉伴包
2020-10-19
沙律和西湯
美國PRIME安格斯厚切牛小排配薯條
凍檸茶
紫蘇葉伴包
  • 美國PRIME安格斯厚切牛小排
想同屋企人食西餐慶祝,有朋友推薦位於灣仔嘅餐廳,地點咁方便當然立即book位。夜晚分兩輪時間,想早啲食飯所以揀6點。餐廳要求每人點一份主菜,今次一行七人就點夠7份主食,可以試哂唔同款式。主菜前先送上是日餐湯,南瓜湯入口順滑,麵包同番茄醬好夾,雖然係免費但係完全好ok!大蝦牛油果沙律無花果沙律兩款個沙津菜好新鮮,最重要無花果同牛油果都好好食,夠哂fresh!威靈頓牛柳絕對係打卡able!上檯畀個真樣你睇睇先之後店員就會落酒再加火,勁好氣氛 ,打卡效果一流!酥皮包裹著蘑菇蓉同牛柳,牛肉味濃,蘑菇蓉惹味,連埋酥皮一齊食雙重口感。唔記得全名嘅牛小排根據店員建議嘅生熟度去點,即使唔記得個名,都會記得個味道,因為真係好好食,肉嫩味濃,MEAT LOVER必食!加拿大豬鞍扒唔想齋食牛可以叫呢款豬,肉質粉紅色,既有肌肉又有油脂香,運配菜嘅番茄仔都好好食!蘇格蘭公爵蟹肉扁意粉懶人食蟹就當然係搵人拆蟹肉,呢個意粉就有滿滿嘅蟹肉,上桌後自己拌勻,而忌廉汁又唔會過膩,鍾意食蟹嘅必點!蜆肉意大利飯蜆肉仲食到海水味,不過相比之下,蟹肉扁意粉就好食啲~炸魚薯條唔好講笑,炸魚份量大過隻手,外皮香脆唔會太油,魚肉仲唔會
番茄醬麵包
南瓜湯
大蝦牛油果沙律
大蝦牛油果沙律
無花果沙律
無花果沙律
威靈頓牛柳絕對係打卡able!上檯畀個真樣你睇睇先
威靈頓牛柳
之後店員就會落酒再加火,勁好氣氛 ,打卡效果一流!
牛小排

唔記得全名嘅牛小排

牛小排

蜆肉意大利飯

蜆肉意大利飯
蜆肉仲食到海水味,不過相比之下,蟹肉扁意粉就好食啲~

FISH & CHIPS

炸魚薯條
唔好講笑,炸魚份量大過隻手,外皮香脆唔會太油,魚肉仲唔會太乾,加埋新鮮炸起薯條,熱氣「滋」選。

PIZZA

薄餅
自己由於太飽無食,屋企人食咗話足好味,仲打包返屋企第二日食。

芝士薯條

芝士薯條
半溶芝士鋪滿薯條上面,芝士控必點~
綠野仙蹤,

綠野仙蹤、橙汁梳打
左邊係羽衣甘藍、蘋果、香蕉,雖然呢個色好似好「健康」,但係好好飲;另一個就以份量取勝啦!另外,呢度叫凍檸茶可以無限添飲!
2020-11-22
慶祝紀念
生日
2020-12-10 602 瀏覽
🍽蘇格蘭公爵蟹肉扁意粉扁意粉啖啖蟹肉 每一啖都好creamy同埋佢啲蟹肉真係落得好重手每一條意粉都黏住蟹肉鍾意食蟹又懶得拆肉嘅人就啱晒🤤🍽美國Brandt Beef Prime荷斯登牛腰扒叫咗七成熟嘅牛腰扒牛味好濃郁 亦都唔會好韌不過上碟得3片 覺得有啲少唔太夠喉🤣🍽凍檸檬茶任飲🍽英國維多利亞檸檬汁汽水

🍽蘇格蘭公爵蟹肉扁意粉

牛味好濃郁 亦都唔會好韌
不過上碟得3片 覺得有啲少唔太夠喉🤣

🍽凍檸檬茶任飲
🍽英國維多利亞檸檬汁汽水
上次黎無開好失望今次過黎灣仔買game第一件事就係去後街搵牛扒xddddSet lunch 有湯有包有沙律 一啲都唔馬虎 唔係隨隨便便上塊包罐頭湯就算今次嗌左Brandt Beef $188肉味濃 加海鹽係面已經夠晒但如果男士就要考慮份量夠唔夠飽但最驚喜係蘇格蘭公爵蟹肉扁意粉 $138好食 好多蟹肉 cp值好高 大推飲品跟餐+15Promotion drink +25見隔離枱嗌綠野仙蹤 好大杯仲好靚下次黎要試下先餐廳設計好有特色 牆上啲畫好靚
上次黎無開好失望
今次過黎灣仔買game第一件事就係去後街搵牛扒xdddd