見YouTuber有介紹過,跟風訂位~晚市最平嘅 A set $248包咗77款刺身、壽司、燒物、鐵板,3個鐘回哂本呀~🍀鍾意咗雪糕先嘅梗係望下有咩揀啦除咗即唧北海道軟雪糕,亦有Häagen-Dazs (焦糖味、朱古力味、朱古力曲奇);仲有好多韓國Melona雪條任食添🍀刺身同壽司除咗常見油甘魚同三文魚等款式,仲有泰式鮑魚、海膽、阿根廷赤蝦、龍蝦三色塔🍀燒物、鐵板、鍋物嚟講比較鍾意一口牛柳粒、蒜蓉燒生蠔;出乎意料之外係呢間放題包埋炒蟹、蠔鍋、瑤柱蟹王羹、小龍蝦呢啲少見嘅熟食~🍀除咗超多嘢飲(>5款啤酒、>10種汽水同茶),仲有現場即沖特飲—荔枝梳打同蜜桃乳酪😆鍾意一次過食多種款式嘅就唔好錯過啦~PS 收碟快、闊落乾淨 📍御滿屋荃灣站B1出口行去眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓

見YouTuber有介紹過,跟風訂位~晚市最平嘅 A set $248包咗77款刺身壽司、燒物、鐵板,3個鐘回哂本呀~

🍀刺身壽司除咗常見油甘魚同三文魚等款式,仲有泰式鮑魚、海膽、阿根廷赤蝦、龍蝦三色塔

鍾意一次過食多種款式嘅就唔好錯過啦~

PS 收碟快、闊落乾淨
📍御滿屋
荃灣站B1出口行去眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
2024-06-19 52 瀏覽
平日收工後去御滿屋,都要排隊輪候先入到去,等左一陣先有位,下次再去要預約book位先得!!一入到去就見到一列飲品櫃,選擇繁多。另外一邊就係各款各樣既甜品,仲可以自己唧雪糕!佢地既雪糕櫃除左有一般韓國牌子既雪糕外,竟然仲有Häagen-Dazs 同埋 movenpick,仲要任食,實在令人驚喜!坐低掃QR code落單後就可以出去拎甜品雪糕先🫣🫣蟹腳🌟🌟🌟🌟🌟先黎試下蟹腳,每隻蟹腳都好多肉,鮮味肥美,啱曬鍾意食蟹既朋友! 食到一手都係蟹肉同汁🙈蒜蓉燒生蠔 🌟🌟🌟🌟🌟蒜蓉唔會搶左生蠔既鮮味,食落去每隻都香口飽滿,唔會韌!蒜蓉同生蠔配搭係最適合!!泰味冷鮑魚🌟🌟🌟🌟🌟鮑魚遇上泰式醬汁,酸酸甜甜,別有一番風味,醬汁更可以用黎沾其他刺身!鮑汁燜花膠🌟🌟🌟🌟花膠已經燜到諗,入口即溶。羊架🌟🌟🌟🌟一擺上台已經聞到好香既香料味,有孜然同胡椒,羊架食落去嫩滑,齒頰留香,但略有少少鹹,食完一件之後要不斷飲水薑蔥炒蟹🌟🌟🌟蟹冇麥蟹膏/肉,同埋略鹹,食左其他刺身菜餸之後,頓時覺得薑蔥炒蟹失色不少!

蟹腳🌟🌟🌟🌟🌟

蒜蓉燒生蠔 🌟🌟🌟🌟🌟

泰味冷鮑魚🌟🌟🌟🌟🌟

鮑汁燜花膠🌟🌟🌟🌟
花膠已經燜到諗,入口即溶。

羊架🌟🌟🌟🌟

薑蔥炒蟹🌟🌟🌟

2024-06-19 22 瀏覽
忙了一整天,想任食任飲!所以就選擇了最有名氣既餐廳自助區裏有各款種類的飲品、啤酒清酒梅酒也是任飲,也有各款海鮮冷盤、頭盤食物,仲有仲有炸物及甜品,甜品有不同的雪條及雪糕,依家有Haagen-Dazs和movenpick 品牌的雪糕也是任食的!不想吃雪糕的話還有各式各樣的蛋糕,任你食!偷偷的告訴一個小貼士,就是雪糕區隔離有特飲可以拎!入座後,掃QR code就可以點野食,裏面有 刺身、火炙壽司、壽司、巻物、串焼、鐵板、天婦雞、炸物、一品料理等等!必點之選:三文魚、赤身刺身: 很肥美很鮮甜火炙三文魚壽司:一口壽司,咬下去很香三文魚味道燒紐西蘭羊鞍:羊鞍很大,咬下去充滿滿滿的羊肉汁!薑蔥炒花蟹:花蟹的肉不多,但很新鮮,味道剛剛到位!御品鮑汁燴花膠:花膠很淋很入味,咬下每一啖都有鮑汁!瑤柱海皇粥:好足料,啖啖鮮點味在粥中!蒜蓉焗蠔:落了超多蒜蓉,一啲腥味都無,很值回價!地址:御滿屋日本料理 (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓#御滿屋日本料理 #御滿屋 #御滿屋荃灣 #任食放題 #御滿屋放題 #日本餐廳 #日餐 #放題店 #清酒放題 #抵食之選 #荃灣 #荃灣日本餐廳 #任飲清酒
忙了一整天,想任食任飲!所以就選擇了最有名氣既餐廳

自助區裏有各款種類的飲品、啤酒清酒梅酒也是任飲,也有各款海鮮冷盤、頭盤食物,仲有仲有炸物及甜品甜品有不同的雪條及雪糕,依家有Haagen-Dazs和movenpick 品牌的雪糕也是任食的!不想吃雪糕的話還有各式各樣的蛋糕,任你食!

偷偷的告訴一個小貼士,就是雪糕區隔離有特飲可以拎!

入座後,掃QR code就可以點野食,裏面有 刺身、火炙壽司壽司、巻物、串焼、鐵板、天婦雞、炸物、一品料理等等!

必點之選:

三文魚、赤身刺身
很肥美很鮮甜

火炙三文魚壽司
一口壽司,咬下去很香三文魚味道

燒紐西蘭羊鞍:
羊鞍很大,咬下去充滿滿滿的羊肉汁!

薑蔥炒花蟹:
花蟹的肉不多,但很新鮮,味道剛剛到位!

御品鮑汁燴花膠:
花膠很淋很入味,咬下每一啖都有鮑汁!

瑤柱海皇粥:
好足料,啖啖鮮點味在粥中!

蒜蓉焗蠔:
落了超多蒜蓉,一啲腥味都無,很值回價!

地址:

御滿屋日本料理 (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓

#御滿屋日本料理 #御滿屋 #御滿屋荃灣 #任食放題 #御滿屋放題 #日本餐廳 #日餐 #放題店 #清酒放題 #抵食之選 #荃灣 #荃灣日本餐廳 #任飲清酒 #香港 #香港必吃 #香港必食 #地道美食 #香港地道美食 #香港日本菜 #香港任飲清酒
2024-06-19 45 瀏覽
御滿屋日本料理 (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓講起荃灣嘅日式任食任飲一定係揀呢間,想講八點幾去食都係座無虛席,真係超多人,一定要訂枱😆🙈多達144種嘢食,有刺身、壽司、熟食、甜品、鍋物、串燒、同少量西式食品、仲有自助嘅炸物同埋冷盤,飲品方面啤酒汽水茶類都係任飲刺身方面最欣賞就係阿根廷赤蝦、帶子刺身、甜蝦、八爪魚、三文魚全部刺身都好新鮮,每款都係食完再食,爽口鮮甜 完全唔腥,好新鮮 壽司 手卷方面個人最欣賞嘅就係海膽手卷,之前食過啲日式放題,有海膽手卷但係都係有啲腥,好彩佢呢間完全唔腥,冇腥味已經係值得嘉許嘅事,而且飯嘅份量唔會太多剛剛好特濃芝士燒醬牛肉壽司、特濃芝士醬燒皇帝蟹棒 呢兩款都好邪惡,因為好多芝士醬榴槤加州卷-鍾意食榴槤嘅一定要試,食過咁多間日式放題,好似真係得佢呢間有榴槤嘅壽司食 味道都幾夾好過癮另外都推薦芝士鰻魚卷炸物方面貓山王榴槤炸彈-每次嚟親日式放題都一定會食嘅榴槤炸彈台式地瓜球-出面食地瓜球都要10幾廿蚊一份,呢度任食 好開心🥰❤️吉列炸蠔-炸蠔大小適中冇腥味總括嚟講order完啲嘢食之後都好快出餐👍🏻 啲食物每次食都keep到水準
御滿屋日本料理 (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓

多達144種嘢食,有刺身壽司、熟食、甜品、鍋物、串燒、同少量西式食品、仲有自助嘅炸物同埋冷盤,飲品方面啤酒汽水茶類都係任飲

刺身方面
最欣賞就係阿根廷赤蝦、帶子刺身、甜蝦、八爪魚、三文魚

壽司 手卷方面

另外都推薦芝士鰻魚卷

炸物方面
貓山王榴槤炸彈-每次嚟親日式放題都一定會食嘅榴槤炸彈
吉列炸蠔-炸蠔大小適中冇腥味
2024-06-19 25 瀏覽
依間嘅放題真係好抵食!套餐A已經有77款食品任食另外出面仲有自助區,有冷盤餐前小食、炸物、甜品、雪糕雪條、飲品等等都係任飲任食架!唔怪之得會全場爆滿而套餐A包左刺身、壽司、手卷、熟食、炸物、天婦羅、串燒等等刺身好新鮮,大約有10款左右,而且件件都厚切🙂熟食都好多選擇!推薦泰式酸辣鮑魚,鮑魚好大隻好彈牙,酸酸地辣辣地,好惹味!仲有大塊花膠,女士必食!而預朋友都有好多野岩食,例如:牛油粟米、芝麻雞翼、地瓜球、烤菠蘿🍍、串燒蝦等等我地下次一定會再黎食!
依間嘅放題真係好抵食!
套餐A已經有77款食品任食
都係任飲任食架!唔怪之得會全場爆滿

而套餐A包左刺身壽司、手卷、熟食、炸物、天婦羅、串燒等等
刺身好新鮮,大約有10款左右,而且件件都厚切🙂
仲有大塊花膠,女士必食!

我地下次一定會再黎食!
2024-03-26
2024-06-17 36 瀏覽
🔹️位於荃灣大鴻輝中心 ”御滿屋日本料理‘’ 主打午市和晚市以日式放題🥢今日與朋友仔食返餐lunch放題🍣🍡🐟🦐🥘 店內地方舒適寬敞, 食物、飲品、甜品款式種類多😍 價錢親民💰 店員友善兼效率高👍我們點了:刺身🐟三文魚、北寄貝、劍魚腩、角螺、帶子、甜蝦、赤蝦、赤貝、油金魚、八爪魚、北海道角螺、泰式生蝦、希靈魚、鮑片、松葉蟹棒🥢壽司🍣特濃芝士燒醬牛肉壽司、芝士飛魚子海老壽司、龍蝦膏赤蝦壽司、海膽魷魚軍艦、龍蝦三色塔、蜜柑真鯛壽司、馬刀貝壽司、牛油果他他牛壽司、火炙三文魚壽司😋手卷🫔海膽手卷、吞拿魚蓉手卷🤤串燒🍢蒲燒鰻魚、燒有機菠蘿、盬燒牛舌、盬燒雞軟骨👍燒物/熱食🥘蒜蓉燒生蠔、美國薄燒牛肉、牛油炒粟米、竹笙瑤柱蟹肉翅、溏心蛋😋飲品和甜品還有多款選擇🍴飲品🥤汽水、果汁、啤酒、清酒、梅酒和湯......等甜品🍨奶凍、布甸、馬卡龍、蛋糕、雪糕、雪條

我們點了:
刺身🐟

壽司🍣

手卷🫔
海膽手卷、吞拿魚蓉手卷🤤

串燒🍢
蒲燒鰻魚、燒有機菠蘿、盬燒牛舌、盬燒雞軟骨👍

燒物/熱食🥘

飲品和甜品還有多款選擇🍴
飲品🥤
汽水、果汁、啤酒、清酒、梅酒和湯......等

甜品🍨
奶凍、布甸、馬卡龍、蛋糕、雪糕、雪條

午餐
2024-06-16 37 瀏覽
今次係第二次來,上次食午市放題,今次係放工之後過來食晚市任選兩個鐘嘅放題。288一個人,有加一。但係依然係輕鬆食回本。😉必點日式刺身大滿足,一落座就將所有款刺身點兩件上。齋係個一盤刺身,就已經一定過百。我地仲點佐3️⃣round😆第二個必點係小龍蝦🦞或者薑蔥炒花蟹🦀。一隻花蟹至少50,小龍蝦就算係出面買絕味一個都過50,係呢度無限量點仲可以熱辣辣上台,夠曬正。仲有唔駛諗都必食雪糕——哈根達斯或者各樣雪糕。出面7仔賣緊三十幾蚊嘅雪糕,呢度輕鬆食兩三個。食咁多真係輕鬆回本,兩個鐘飽到扶牆出。
食咁多真係輕鬆回本,兩個鐘飽到扶牆出。
2訪放題店,上次食過覺得好抵食,今次都係揀A餐,平日自選2小時 $288。店內有唔少卡位,坐得好舒服。刺身 :刺身款式多又新鮮,上次試過高質,今次一次過叫多幾片,阿根廷赤蝦超大隻!三文魚、油甘魚、帶子、希靈魚都係推薦item仲有一款泰式冷鮑魚,鮑魚好大隻好爽口,泰式汁綠開胃。壽司+手卷:火炙三文魚炙燒味加上油脂好香,另外仲有火炙醬燒蠔同芝士燒醬牛肉,火炙系列壽司都好惹味。迷你手卷三款包括海膽、吞拿魚蓉和芝士飛魚子,一口手卷唔會好飽肚,最推介都係海膽。炸物:偷偷話你知我一個人食左4粒椰汁流心球,外皮香脆,軟糯嘅糯米皮包住流心椰汁西米露,無係其他地方見過呢個,超好食見其他人叫好多榴蓮波波,但我唔食榴蓮,唯有靠大家自己黎trytry ,以椰汁球嘅質素,我相信榴蓮都好正。串燒:鹽燒牛舌同菠蘿都係無限encore item! 牛舌黑椒味香口,菠蘿好清甜,食多幾舊都唔怕!西京比目魚都係每次必點,魚肉無骨好滑好多油脂。熟食料理雪花牛鍋份量2-3人所以都幾大兜,甜豉油味好香濃,放題通常唔會食好多菜嘅我都將d菜食晒。另外仲有蟹粥、羊腩煲、卜卜蜆煲等,種類好多。上次黎食真係俾有Häagen-Dazs 同m

刺身刺身款式多又新鮮,上次試過高質,今次一次過叫多幾片,阿根廷赤蝦超大隻!三文魚、油甘魚、帶子、希靈魚都係推薦item

仲有一款泰式冷鮑魚,鮑魚好大隻好爽口,泰式汁綠開胃

西京比目魚都係每次必點,魚肉無骨好滑好多油脂

。熟食料理

另外仲有蟹粥、羊腩煲、卜卜蜆煲等,種類好多

。上次黎食真係俾有Häagen-Dazs 同movenpick 任食大大吸引!今次只有movenpick , 味道都有幾款,食左coconut同chocolate chips.

係自助區仲有唔少甜品,今次食左千層蛋糕同焙茶蛋糕。

🥢二訪依然高質,性價比高又勁滿足嘅放題
2024-06-16 25 瀏覽
自選2小時77品放題$288好味指數:😋😋😋😋抵食指數:💲💲💲💲💲環境舒適:😌😌😌😌環境衛生:🧹🧹🧹🧹服務質素:💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️突然好想吃日式放題,又見到網上好多人介紹荃灣這間放題店,就去試試。喜歡這間放題店有分數個級數,而不是劃一同一個級數,那就可以按個人喜好選自己想要的。感覺不會付了較高的金額,但又未能盡享食物。因為我晚上可吃的量不太多,就選了最便宜的級數。雖然是最便宜的級數,但刺身仍有多款選擇,包括我最愛的赤蝦及泰式生蝦。刺身沒有腥味。赤蝦蝦頭有好多膏。壽司🍣也有多款選擇,包括左口魚壽司、海膽魷魚軍艦等。壽司飯咬下去,不會散開。除了刺身及壽司,亦有手卷。試了海膽手卷,海膽味夠鮮,色澤呈淡橙色。喜歡手卷夠細小,2啖就可吃完。不怕吃太多而試不到其他食物。熱食方面有串燒、鍋物、炸物、天婦羅、西冷、魚🐟等。燒牛舌爽口彈牙。雞軟骨及芝麻雞翼都好脆口。最愛蒜香蛤蜊卜卜蜆鍋,湯底清淡,但加了辣椒🌶️粒,辣得過癮之餘又可帶出蜆的鮮味。自助區有湯、炸物、冷盤、甜品、飲品。冷盤最愛泰式鳳瓜及魚皮。2款小食都好爽口,微辣又夠凍,好開胃。飲品有罐裝、樽裝飲品、清酒🍶、梅酒、特調飲品等
自選2小時77品放題
好味指數:😋😋😋😋
抵食指數:💲💲💲💲💲
環境舒適:😌😌😌😌
環境衛生:🧹🧹🧹🧹
服務質素:💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️

除了刺身壽司,亦有手卷。試了海膽手卷,海膽味夠鮮,色澤呈淡橙色。喜歡手卷夠細小,2啖就可吃完。不怕吃太多而試不到其他食物。

飲品有罐裝、樽裝飲品、清酒🍶、梅酒、特調飲品等。推介大家試試台式鳳梨🍍汁及特調飲品,特別之餘又解渴。
甜品有蛋糕🍰、雪糕🍦,包括Hagen Dazs, Movenpick!

餐廳上菜及收碟都算快,而且沒有嚴重漏單情況出現,值得一讚!如果一大班人去,餐廳有大檯可以容納10人。
2024-06-15 37 瀏覽
🌟港鐵荃灣站B1出口🌟#大鴻輝中心 #荃灣 #日式放題大鴻輝中心一直都有各式各樣嘅美食今日同朋友就揀咗日式放題!!食得多就梗係可以回本啦 但係對於食得少ge人仲好呀 款式夠多 可以試多樣 每款又唔駛食得多!前菜 冷盤 沙律 熱盤 咩都有 任食蟹籽 正正正😂😂👍🏻👍🏻爽呀!仲有一個大雪櫃 入面有唔同種類嘅飲品 🍷🧃🥤🍹🧉仲有其他放題少有嘅 啤酒 梅酒 清酒!🥂🍻🍺🍶🍷仲要係任飲呀🤩🤩爆谷機🍿 雪糕🍨雪條🍦 一樣都不少!👍🏻👍🏻刺身新鮮肥美 🦞🦐🐠🐟一品料理都唔錯!蒜蓉燒生蠔燒牛舌燒羊架燒菠蘿正正正!
🌟港鐵荃灣站B1出口
🌟#大鴻輝中心 #荃灣 #日式放題

大鴻輝中心一直都有各式各樣嘅美食
今日同朋友就揀咗日式放題!!

前菜 冷盤 沙律 熱盤 咩都有
任食蟹籽 正正正😂😂👍🏻👍🏻爽呀!

仲有一個大雪櫃 入面有唔同種類嘅飲品 🍷🧃🥤🍹🧉

爆谷機🍿 雪糕🍨雪條🍦 一樣都不少!👍🏻👍🏻

刺身新鮮肥美 🦞🦐🐠🐟
一品料理都唔錯!
蒜蓉燒生蠔
燒牛舌
燒羊架
燒菠蘿

正正正!
2024-06-11
2024-06-14 51 瀏覽
熟食除左炸野全部難食 肉調味太咸 又老 口感極差壽司刺身冇味 野食上得好慢 $500黎講性價比極差 場面極混熟 人手明顯唔夠 好後悔黎左 搞錯 ….員工服務差 衛生情況欠佳 唔明白點解咁多好評
場面極混熟 人手明顯唔夠 好後悔黎左 搞錯 ….
員工服務差 衛生情況欠佳 唔明白點解咁多好評
2024-06-14 32 瀏覽
🔸A組合放題 120分鐘    $258 可以提供給您點單的美食超多,最少百多種,以下幾味值得推廌多點,建議一下單就要十份:👍 厚切挪威三文魚:整得好乾淨企理,好美味嘅新鮮三文魚😚👍 鮑魚片:切成長方形薄片,有嚼口,有鮑魚鮮香味👍 各款火灸壽司: 餐廳現場有三個開放廚吧,師傅會喺你面前即叫現做,各款火灸壽司都燒得好好食,但係壽司飯雖然好食,會好快食飽肚👍 天婦羅:日式炸物都係即叫即炸,十分惹味,炸蝦同炸南瓜都好正👍 照燒比目魚:切成一大片魚片,煎出好靚嘅魚脂,外焦香魚肉嫩滑👍 照燒鰻魚:鰻魚雖然唔係好大枚,但係佢燒得好靚,又甜又香,魚肉好新鮮,有好濃烈嘅鰻魚味,入口十分滑溜,美味!👍 冬菇白菜花膠湯:真係畀咗幾條靚花膠,好腍好滑,食得好滋潤👍 紫貝天葵蜜桃汁和紫貝天葵荔枝汁:喺吧檯度有個靚女專門負責為您調教fruit punch,用個細jar裝住杯特飲,好睇又好飲👍 自助冷盤:甜螺肉、八爪魚仔有麻油香味、蒜香魷魚仔,都係 好惹味嘅小食,噤好味嘅小食可能食前菜已經食飽以下的我只要了一份:炸雞翼、 元貝、甜蝦、櫻花蝦、牛舌、牛小扒,呢幾類大路嘢都係一般品質 不過不失。👍梅酒清酒任飲,好少自
🔸A組合放題 120分鐘    $258
👍 厚切挪威三文魚:整得好乾淨企理,好美味嘅新鮮三文魚😚
👍 鮑魚片:切成長方形薄片,有嚼口,有鮑魚鮮香味
👍梅酒清酒任飲,好少自助餐有噤靚嘅酒飲,爽!
👍自助吧任拎,比其他優勝→御滿屋係日本料理,前菜小食種類有十幾廿款,最正嘅係日式明太子沙律、麻油香嘅八爪魚、甜味嘅螺肉、冷盤清烚嘅蜆仔同花螺,另外有幾款炸雞件都好香口。
👍甜品沙律任食,包括十多款雪糕雪條,小朋友就最中意,我就食咗幾杯哈根達斯,值回票價。

2024-05-31
3 分鐘 (堂食)
2024-06-13 33 瀏覽
平日食放題都會在旺角尖沙咀之類為主,今次約埋親人到荃灣一試御滿屋,位於最多美食的大鴻輝中心。一入門就是大大甜品架,佐膳小食,飲品櫃之類,任君挑選。飲品最驚喜,有任添啤酒,梅酒,清酒等等,包你不醉無歸。㨂選飲品後,就用手機掃碼落單。最令人滿意是職員送餐和收碟效率,欣賞!首選當然是新鮮刺身,壽司,軍艦,手卷。刺身最正莫過於三文魚,劍魚腩,仲有各式各樣生蝦。另外當然不可錯過火炙鹽燒左口魚,三文魚,燒蠔壽司。熟食方面,串燒,燒魚,蜆鍋,天婦羅,芝麻雞翼等等多樣選擇。而想推介的也是多不勝數,包括:貓山王榴槤炸彈:脆脆外層包著熱辣辣的榴槤汁,必食。芝麻雞翼:炸得恰到好處,端到桌上還是熱騰騰。椰汁流心球:意想不到的驚喜,流心本人最愛的椰汁西米。御品鮑汁燴花膠:大大塊花膠配上鮑汁,足料之選。鐵板西冷牛扒:原塊牛排加上黑椒汁,不太咸,肉算嫩身,易入口。薑蔥炒花蟹:原隻花蟹,肉夠多。最後是甜品,任食大杯雪榚Haagen-Dazs,牛奶軟雪榚,牛奶布甸,千層蛋糕等等。

首選當然是新鮮刺身壽司,軍艦,手卷。刺身最正莫過於三文魚,劍魚腩,仲有各式各樣生蝦。另外當然不可錯過火炙鹽燒左口魚,三文魚,燒蠔壽司

熟食方面,串燒,燒魚,蜆鍋,天婦羅,芝麻雞翼等等多樣選擇。

而想推介的也是多不勝數,包括:
貓山王榴槤炸彈:脆脆外層包著熱辣辣的榴槤汁,必食。

芝麻雞翼:炸得恰到好處,端到桌上還是熱騰騰。
椰汁流心球:意想不到的驚喜,流心本人最愛的椰汁西米。

御品鮑汁燴花膠:大大塊花膠配上鮑汁,足料之選。

薑蔥炒花蟹:原隻花蟹,肉夠多。

2024-06-04
記得食呢餐果時,我個人能量好低,食完滿血回復!😁最平嘅A餐只是$238(星期一至五午市),已經有77品選擇,而且款款吸引不濫竽充數 。雖然很平,但質素比想像好!可以回頭!竟然有任食哈根達斯、有酒、有鮑魚、海膽、花膠😱個人推介必點泰式鮑魚!這裡的燒物也不錯,我喜歡燒牛舌、燒紐西蘭羊鞍、也必點有機燒菠蘿,蒜蓉燒生蠔也ok 。放題必有壽司刺身,刺身蝦大隻!這裡還竟然有海膽手卷,當然是放題質素,但最少無苦味,合格!壽司我推介火炙鹽燒左口魚裙邊壽司,充滿魚油極美味!熟食還有炒蟹、花甲鍋、肥牛鍋之類,自助區也提供很多前菜選擇,竟然還看到水葡萄和即食糖心蛋 。飲品有巨量選擇,酒類有梅酒、清酒、紅酒、多款啤酒,我就試了生可樂,和中女之選熱花茶😁雪糕甜品令人滿意!有bulla frozen yoghurt 又有任食haagan daz,是超回本的放題!環境乾淨闊落、店面人員收碟爽快、服務都幾好,會想回頭再食!PS. 12:00 會有人龍排隊入座,唔介意食唔足3小時的話,12:30到就不用排了!
記得食呢餐果時,我個人能量好低,食完滿血回復!😁

最平嘅A餐只是$238(星期一至五午市),
已經有77品選擇,而且款款吸引不濫竽充數 。
雖然很平,但質素比想像好!可以回頭!
竟然有任食哈根達斯、有酒、有鮑魚、海膽、花膠😱

個人推介必點泰式鮑魚!

這裡的燒物也不錯,我喜歡燒牛舌、
燒紐西蘭羊鞍、

也必點有機燒菠蘿,蒜蓉燒生蠔也ok 。

放題必有壽司刺身刺身蝦大隻!

這裡還竟然有海膽手卷,
當然是放題質素,但最少無苦味,合格!

壽司我推介火炙鹽燒左口魚裙邊壽司
充滿魚油極美味!

熟食還有炒蟹、花甲鍋、肥牛鍋之類,
自助區也提供很多前菜選擇,
竟然還看到水葡萄和即食糖心蛋 。

環境乾淨闊落、店面人員收碟爽快、服務都幾好,會想回頭再食!

10 分鐘 (堂食)
午餐
2024-06-12 31 瀏覽
御滿屋日本料理荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓$238起任食放題御滿屋日本料理,實在是一個饕餮盛宴!🍽️🍽️ 前菜選擇:- 精選新鮮海鮮刺身,如赤蝦和帶子,令人垂涎三尺- 多款創意壽司,口感層次豐富🍲 主菜選擇:- 鮮美海鮮粥,滋味濃郁- 各式熱盤料理,味道可口,令人回味無窮🍨 甜品選擇:- 雪糕種類多樣,包括Häagen-Dazs和Movenpick- 更有道地日式牛奶雪糕,綿密可口🍹 飲品選擇:- 飲品種類繁多,定能滿足各種口味💰 $238任食放題,性價比極高,物超所值🏢 環境優雅,位於10樓大鴻輝中心🍽️ 無論前菜、主菜還是甜品,御滿屋都定能滿足你。
御滿屋日本料理
$238起任食放題

御滿屋日本料理,實在是一個饕餮盛宴!🍽️

🍽️ 前菜選擇:
- 精選新鮮海鮮刺身,如赤蝦和帶子,令人垂涎三尺
- 多款創意壽司,口感層次豐富

🍲 主菜選擇:
- 鮮美海鮮粥,滋味濃郁
- 各式熱盤料理,味道可口,令人回味無窮

🍨 甜品選擇:
- 更有道地日式牛奶雪糕,綿密可口

🍹 飲品選擇:
- 飲品種類繁多,定能滿足各種口味

💰 $238任食放題,性價比極高,物超所值

🏢 環境優雅,位於10樓大鴻輝中心

🍽️ 無論前菜、主菜還是甜品,御滿屋都定能滿足你。