2024-06-19 45 瀏覽
平日收工後去御滿屋,都要排隊輪候先入到去,等左一陣先有位,下次再去要預約book位先得!!一入到去就見到一列飲品櫃,選擇繁多。另外一邊就係各款各樣既甜品,仲可以自己唧雪糕!佢地既雪糕櫃除左有一般韓國牌子既雪糕外,竟然仲有Häagen-Dazs 同埋 movenpick,仲要任食,實在令人驚喜!坐低掃QR code落單後就可以出去拎甜品雪糕先🫣🫣蟹腳🌟🌟🌟🌟🌟先黎試下蟹腳,每隻蟹腳都好多肉,鮮味肥美,啱曬鍾意食蟹既朋友! 食到一手都係蟹肉同汁🙈蒜蓉燒生蠔 🌟🌟🌟🌟🌟蒜蓉唔會搶左生蠔既鮮味,食落去每隻都香口飽滿,唔會韌!蒜蓉同生蠔配搭係最適合!!泰味冷鮑魚🌟🌟🌟🌟🌟鮑魚遇上泰式醬汁,酸酸甜甜,別有一番風味,醬汁更可以用黎沾其他刺身!鮑汁燜花膠🌟🌟🌟🌟花膠已經燜到諗,入口即溶。羊架🌟🌟🌟🌟一擺上台已經聞到好香既香料味,有孜然同胡椒,羊架食落去嫩滑,齒頰留香,但略有少少鹹,食完一件之後要不斷飲水薑蔥炒蟹🌟🌟🌟蟹冇麥蟹膏/肉,同埋略鹹,食左其他刺身菜餸之後,頓時覺得薑蔥炒蟹失色不少!

蟹腳🌟🌟🌟🌟🌟

蒜蓉燒生蠔 🌟🌟🌟🌟🌟

泰味冷鮑魚🌟🌟🌟🌟🌟

鮑汁燜花膠🌟🌟🌟🌟
花膠已經燜到諗,入口即溶。

羊架🌟🌟🌟🌟

薑蔥炒蟹🌟🌟🌟