荃灣好多珍珠奶茶店,反正呢間未試過,便買杯試下~要左杯細珍珠奶茶~甜度ok,奶味偏重,不過基本上好多珍珠奶茶都係奶味偏重,可能係台式的關係~d珍珠唔會淋曬,又唔會太細,幾有咬口~價錢又ok~下次經過應該會再買~=0)
2009-10-26 16 瀏覽
最近茶癮上身, 不斷試唔同既台式飲品店今日出街突然好口乾, 所以就試左新開係HAPPY LEMON隔離個間御茶叫了廣告單張宣傳的 高山凍頂烏龍茶, 賣相好似唔錯, 而且又係D單張特別宣傳佢.諗住實冇死 ~~~好,叫左杯 ~~而且價錢又唔貴 ~~十蚊都唔使大大杯不過飲落真係...........車 !!!!冇咩特別茶味又唔係香濃 難怪成日行過都見到唔係太多人買 , 之前仲以為開左間御茶係隔離,HAPPY LEMON實屎緊, 而家睇黎都唔會 不過有樣好既係,呢間D杯好硬淨~~我鍾意
最近茶癮上身, 不斷試唔同既台式飲品店

諗住實冇死 ~~~

好,叫左杯 ~~而且價錢又唔貴 ~~十蚊都唔使大大杯
不過飲落真係...........車 !!!!冇咩特別
茶味又唔係香濃

HAPPY LEMON實屎緊, 而家睇黎都唔會

不過有樣好既係,呢間D杯好硬淨~~我鍾意
高山凍頂烏龍茶
2009-10-11
2009-10-07 5 瀏覽
其實之前都幫襯過呢間台式野飲架喇~上次試左 芒果優酪 ..唔係好得~咁ge質素,唔值果個價囉今次試下 宇治金時 la!老公買俾我飲的^^但可惜杯野跟我想像中不太一樣-"-味道一d都唔日式囉Xdd紅豆好一般...抹茶味又偏淡...唔知想點No next time!!!
其實之前都幫襯過呢間台式野飲架喇~
上次試左 芒果優酪 ..唔係好得~
咁ge質素,唔值果個價囉

今次試下 宇治金時 la!
老公買俾我飲的^^
但可惜杯野跟我想像中不太一樣-"-
味道一d都唔日式囉Xd
d紅豆好一般...
抹茶味又偏淡...
唔知想點

No next time!!!

2009-10-06