2024-11-15 0 瀏覽
小編最近見到Pizza Hut有一個好吸引嘅買一送一promotion😍😍限時優惠 指定意粉同焗飯買一送一食落覺得真係幾值得向大家介紹一下.🐷 大蝦海鮮香橙荷蘭醬意粉呢個意粉嘅味道都幾特別 因為酸甜酸甜咁 又夠香 而且個醬汁濃稠到不得了 濃稠到甚至係可以拉到絲出嚟😂😂 每一條意粉都掛汁😍😍 仲要有好多隻蝦 啲蝦又爽口 同埋有好多紅蘿蔔架😋😋 .🐷 海鮮喇沙寬條麵呢個闊條麵又係有好多海鮮 最正其實係有好鬼死多魷魚🦑 加咗魷魚嘅pasta都係好好食 因為令到成個口感更加豐富個醬汁亦都係濃濃嘅喇沙味 個味道係比上面介紹嘅意粉濃少少 (因為上面嗰個係甜甜地嘅😂😂) 不過每一條闊條麵都係一樣咁掛汁😚 除開平均一個意粉$50都唔洗 又幾抵食😂
限時優惠 指定意粉同焗飯買一送一
食落覺得真係幾值得向大家介紹一下
🐷 大蝦海鮮香橙荷蘭醬意粉
🐷 海鮮喇沙寬條麵

除開平均一個意粉$50都唔洗 又幾抵食😂
外賣自取
心血來潮好想食pizza,但係又唔想出街,唯有就係叫爸爸出去買啦。呢間Pizza Hut我哋成日都叫,keep 到水準。拎到返屋企仲可以做到拉絲😍小朋友就最鍾意食雞翼,妹妹每次都要食幾隻。

2024-05-15
外賣自取
2022-02-18 430 瀏覽
平時食🔸Pizza Hut🔸通常都只會食肉醬意粉, 機緣巧合下試咗新出嘅 Pizza 覺得好好食呀, 所以今日就 encore!🍕 芝味8 重奏 - 海鮮芝味個Pizza 本身好似星星形, 望落已經好吸引。餡料有大蝦, 蜆肉, 蜜桃, 青瓜, 蕃茄, 同巴馬臣忌廉芝士, 面層仲舖滿溶咗嘅芝士, 實在令人食指大動。大蝦爽滑彈牙, 蜆肉嘅份量亦都好多, 而蜜桃絕對可以幫手解油膩感。最最最好味係一啖過咁食嗰粒巴馬臣忌廉芝士, 濃而不膩嘅味道, 滿足感🆙🆙! 批邊係芝心批, 所以芝士控真係不能錯過! 可惜呢個批係期間限定, 如果唔係我一定會放入我個人必食 Pizza 第一位!

🍕 芝味8 重奏 - 海鮮芝味

芝味8 重奏 - 海鮮芝味
60 分鐘 (外賣自取)
芝味8 重奏 - 海鮮芝味
2021-12-16 69 瀏覽
Pizza hut 最出名應該係Pizza, 不過我反而鍾情佢Pizza 以外嘅嘢食, 因為好多嘢食都幾有水準。🍕 蒜茸包濃濃蒜泥舖咗喺包上面, 而個包焗得好香脆。🍕 焗肉醬意粉肉醬控一定會鐘意食呢個肉醬意粉, 因為有好豐富嘅醬汁, 肉碎同蕃茄嘅味道互相配合。意粉焗得軟硬適中。🍕 芝士忌廉焗菠菜芝士忌廉汁去除咗菠菜嘅草青味, 整得好creamy, 不過相對地容易覺得膩。🍕 威尼斯迷你批無意中發現呢個威尼斯迷你批, 雖然無任何配料喺面, 不過就咁配煉奶食, 出奇地配合同好食!🍕 肉丸配拿破崙醬汁肉丸整得好軟腍, 好Juicy, 拿破崙醬汁偏酸, 不過面層舖滿芝士碎, 好好食。整體食物都好食, 除咗開Party 外, 都係一個晚飯好選擇。

🍕 蒜茸包
濃濃蒜泥舖咗喺包上面, 而個包焗得好香脆。

🍕 焗肉醬意粉

🍕 芝士忌廉焗菠菜

🍕 威尼斯迷你批

🍕 肉丸配拿破崙醬汁

芝士忌廉焗菠菜,  肉丸配拿破崙醬汁,  威尼斯迷你批
焗肉醬意粉
蒜蓉包
30 分鐘 (外賣送餐)
芝士忌廉焗菠菜,  肉丸配拿破崙醬汁,  威尼斯迷你批
焗肉醬意粉
蒜蓉包
2021-06-25 187 瀏覽
Pizza係朋友聚餐,餐桌上既常見美食😛咁岩附近冇咩其他選擇,最後嗌咗Pizza Hut。上網落單大概等咗一個鐘左右,嘢食送到都仲有微溫!有時新款pizza都怪怪地,今次隱陣嗌返普通野。錦繡至尊芝心批toppings 都幾豐富,有雞肉、牛肉等,個芝心批底仲熱熱地,幾好味。平時自己整pizza好少咁有心機整芝心批,所以今次芝士控食完表示好滿足😂!雞翼一貫水準,雞肉微辣。菠菜長通粉都幾好味,平衡下食太多肉既油膩感。

外賣送餐
2019-10-06 617 瀏覽
是月去紅磡開會,中午遇著下大雨,大家都不想出門午餐,就最懶的解決方案⋯⋯叫外送薄餅,1428落好單,1505送到,時間合理,雖然店家出的薄餅很多款式,但大家都是喜歡最經典的款式(講真最新的薄餅越來越怪相)包裝企理,有跟足餐具,當然不是熱的,只是微暖!(我只在有食的食品寫評論)6人大批套餐($578)至尊 - 芝心批(大批) 千島海鮮 - 芝心批(大批) 經典款,厚批有飽足感,千島醬開胃,加上菠蘿🍍及火腿,鹹鹹酸酸的好味香蒜肉絲意粉:最最最喜歡的必勝客食品,意粉有咬口(最討厭茶餐廳淋淋的意粉)每條都裹上芝士粉,意粉乾身又香,粒粒配菜的其實每次都會剩下,因為長條型意粉同粒粒狀的配菜都不能同時食到,如果變成火腿條或青椒條,就可以用叉一齊食了!葡汁雞焗飯 :辣味雞翼 (8件)雞翼微辣,焗的幾乾身,有肉汁好味!原味雞翼 (8件) 蘑菇忌廉雞湯 :6人大批套餐($530)超級夏威夷 - 鬆厚批(大批) 芝味誘惑 - 鬆厚批(大批) 厚批有飽足感,入面滿滿的芝士,比經典款的芝士更香濃,最簡單的配搭,好香好味香蒜肉絲意粉 :海鮮寬條麵 :醬汁對我來講太濃稠,好漿口,裹住闊條麵,味道其實好味,配料冷凍海
包裝企理,有跟足餐具,當然不是熱的,只是微暖!
(我只在有食的食品寫評論)
6人大批套餐($578)
至尊 - 芝心批(大批)
葡汁雞焗飯 :
辣味雞翼 (8件)雞翼微辣,焗的幾乾身,有肉汁好味!
原味雞翼 (8件)
蘑菇忌廉雞湯 :

6人大批套餐($530)
超級夏威夷 - 鬆厚批(大批)
香蒜肉絲意粉 :
海鮮寬條麵 :醬汁對我來講太濃稠,好漿口,裹住闊條麵,味道其實好味,配料冷凍海鮮ok
辣味雞翼 (8件)
蜆肉焗薯蓉:薯蓉打的滑,蜆肉ok
車厘茄薯仔沙律 :蔬菜爽脆,又不會太多醬包裹!在油膩濃味的薄餅食品中解膩食品

叫外送薄餅是當懶出門時維持生命的方法

辣味雞翼
2019-07-19
35 分鐘 (外賣送餐)
辣味雞翼
2019-02-03 384 瀏覽
今日見無時間煮野食,所以在網上預訂pizza hut,今次係食2-3人餐,揀左烤雞至尊薄批,兩碗湯,一個焗薯蓉,一盒菠菜雞皇長通粉。依間pizza hut其實已經不是第一次幫襯,之前幾次都還可以,今次買外賣自取,返到屋企後真係嬲嬲地,因為所有食物都只係微溫...仲要pizza應該係番叮果隻,又硬又微溫👎食pizza hut其實都無乜要求啦...但今次太差了!其實返到屋企已經好快食,點知都係微溫,連湯都係咁!真係愈做愈差...失望
食pizza hut其實都無乜要求啦...但今次太差了!

烤雞至尊
2019-02-03
15 分鐘 (外賣自取)
2017-12-26 552 瀏覽
聖誕唔想同人迫貴價餐廳,但又懶唔想買野整,所以就同屋企人決定叫pizza hut 外賣速遞,係網上點左4人套餐,選左千島醬海鮮芝心派,芝心要加18蚊,配有4碗忌廉湯、白汁意粉,葡汁雞飯。當然最好味係芝心派,一流口感,千島醬開胃,惟意粉比較乾身,整體都ok。
千島醬海鮮芝心派
2017-12-25
60 分鐘 (外賣送餐)
千島醬海鮮芝心派
2017-05-06 587 瀏覽
去朋友屋企玩, 有啲肚餓, 諗唔到食咩, 朋友就話叫pizza hut 外賣速遞喇。叫左吉列魚柳配薯格, 加$3轉罐裝綠茶。雖然價錢有啲貴, 但食落魚柳香脆熱辣辣, 可惜炸皮有啲厚。因為今次pizzahut好快送到, 所以啲食物都熱同脆口。薯格惹味, 腸仔就好一般喇, 皮唔脆, 肉有啲實, 比起魚柳同薯格就大為失色。

2010-06-06 535 瀏覽
今日輪到欣榮店做PROMOTE....$49一個至尊大批(原價$131)個個都排隊買買買.....好瘋狂.....我家都買左2個因為PIZZA做好後會放入保溫袋保存.....所以批底會焗到淋曬個盒都焗梅左我用焗爐焗番熱.....就會變番香脆....雖然賣$49...但絕無將貨就價......一樣好足料.......絕對抵讚
今日輪到欣榮店做PROMOTE....
$49一個至尊大批(原價$131)

個個都排隊買買買.....好瘋狂.....
我家都買左2個

因為PIZZA做好後會放入保溫袋保存.....
所以批底會焗到淋曬

個盒都焗梅左

我用焗爐焗番熱.....
就會變番香脆....

雖然賣$49...但絕無將貨就價......
一樣好足料.......
絕對抵讚
焗番熱...超正!!
2010-06-05
焗番熱...超正!!
2008-07-10 172 瀏覽
貪新鮮見個扭扭腸批做廣告做得咁行,今次就叫了一個,還有雞搥、意粉和蒜蓉包,等了足足五十分鐘,跟pizza hut只一街之隔但送到黎竟然已經凍的,好失望!旁邊的扭扭腸其實不是真的很特別,而且超飽肚,食完一塊已唔想再食,都係芝芯好食好多!可能因為食物都凍了,全部變得很油食起來到都無乜心機!