2024-08-07 616 瀏覽
有新野試又有特價why not?(new)蒜香海蜆焗薯pizza (8/10) $69第一啖食落有驚喜口感match!!終於繼千島醬海鮮pizza同埋夏威夷pizza之後有另外一個choice.燒豬仔骨配薯條 (8.5/10) $79豬仔骨燒得幾入味幾林又易切唔錯喎!呢個價錢仲包埋薯條,抵!.肉醬意粉半份 (7.5/10) $49 正常發揮啊值得一讚嘅係都算多醬.發現佢依家午餐都幾多特價選擇坐得又舒服唔怪得知成日咁多人等
有新野試又有特價

why not?

(new)蒜香海蜆焗薯pizza (8/10) $69
第一啖食落有驚喜
口感match!!

燒豬仔骨配薯條 (8.5/10) $79
豬仔骨燒得幾入味幾林
又易切
唔錯喎!呢個價錢仲包埋薯條,抵!

肉醬意粉半份 (7.5/10) $49
蒜香海蜆焗薯pizza
肉醬意粉半份
燒豬仔骨半份配薯條
2024-07-15 97 瀏覽
好耐無食過pizza hut有驚喜原味雞翼係滑溜多汁有香烤味點左新款dip批意大利腸配黑松露醬仲有幾片菜 算完完整整嘅一餐反而羅宋湯有啲失望 除咗咸無咩特色 仲要加3蚊未必會再點lu
好耐無食過pizza hut有驚喜
原味雞翼係滑溜多汁有香烤味
點左新款dip批意大利腸配黑松露醬
仲有幾片菜 算完完整整嘅一餐

反而羅宋湯有啲失望 除咗咸無咩特色 仲要加3蚊
未必會再點lu
2023-08-14 251 瀏覽
新出的pizza點芝扭扭批配蜂蜜芥未醬超好食。Pizza 底唔乾,芝士邊增加了口感再dip芥未醬超正Pizza外觀又靚又好味另外我買了千島醬pizza加芝士邊多數人的至愛
新出的pizza點芝扭扭批配蜂蜜芥未醬超好食。
Pizza 底唔乾,芝士邊增加了口感再dip芥未醬超正
Pizza外觀又靚又好味

另外我買了千島醬pizza加芝士邊
多數人的至愛
外賣自取
2023-06-12 231 瀏覽
🍕好耐冇同過爸爸媽媽食過Pizza啦!每次食Pizza嗌個大批由頭到尾都係食得一隻味🤔所以同爸爸媽媽好耐都冇嗌過啦😂但係咁啱得知Pizza hut新出左隻Dip脆批😍有唔同餡料不但只仲可以有兩款醬任你dip‼️自由度咁高咁就一定要試下先得😋🍕Dip脆批餡料有3 款口味:🌭經典 意式辣肉腸🍗惹味 烤雞煙肉🍳期間限定 餐肉厚蛋一人一款啱晒我哋一家三口👨‍👩‍👦而且仲有套餐可以嗌🍕兩塊Dip脆批加一款小食再加飲品都係58蚊起😳唔使怕會唔飽CP值幾高👍🏻Dip脆批一盒兩件獨立包裝🍕每件都以特製紙袋包裝!外層薄脆入面夾住豐富餡料同熱溶芝士🧀就咁食都已經好吸引啦🤤更何況每款Dip脆批都會附送香草蕃茄&牧場沙律兩款醬料任你dip!香草蕃茄茄味十足🍅Pizza加茄汁本來就係天衣無縫嘅Combo組合👯🏻‍♂️牧場沙律醬充滿酸忌廉芝士香氣🧀用黎襯Pizza一樣不遑多讓👍🏻兩款用黎配Dip脆批都一樣咁夾🤤小食方面都有幾款選擇😌香脆美味嘅酥脆蝴蝶蝦🍤嫰滑多汁外脆內嫰嘅酥脆雞棒🐔經典嘅迷你腸配炸薯角🥔每款都十分滋味 啖啖滿足😋今次Pizza Hut 特別喺全球陸續推出哩款全新巔覆傳統賣相和食法的「Dip 脆批🧀」🍕

🍕Dip脆批餡料有3 款口味:
🌭經典 意式辣肉腸
🍗惹味 烤雞煙肉
🍳期間限定 餐肉厚蛋

今次Pizza Hut 特別喺全球陸續推出哩款全新巔覆傳統賣相和食法的「Dip 脆批🧀」🍕可以將經典同創真共冶一爐🔥認真唔錯💯我哋一家三口一齊分享認真開心❤️就算是「Me Time」一個人都可盡情品嚐輕盈鬆脆而不膩的滋味😋值得一試!

T-able指數:4.2/5
母親節去pizza hut 食晚餐見到海報有限定【Pizza Heart花心批】系列「花心海鮮至尊」同「花心超級至尊」兩款口味嘅心型 Pizza一定要Order一份啦别出心裁嘅心形批❤️海鮮風味嘅「花心海鮮至尊」心形批邊加上批面鋪滿多款海鮮食材如珍珠帶子、大蝦、蜆肉等等一酸酸甜甜千島醬結合成完美配搭
母親節去pizza hut 食晚餐
見到海報有限定【Pizza Heart花心批】系列
一定要Order一份啦

别出心裁嘅心形批❤️
海鮮風味嘅「花心海鮮至尊」
心形批邊加上批面鋪滿多款海鮮食材
如珍珠帶子、大蝦、蜆肉等等
一酸酸甜甜千島醬結合成完美配搭

2023-05-13 108 瀏覽
好耐冇到家人食飯,決定食pizza hut 因為好耐冇食,小朋友又岩食叫左個新口味既pizza , 邪惡鹹蛋黃蝦芝脆批,新口味相當吸引,黎到賣相都好正咁,食落口有陣陣既鹹蛋黃味,唔錯唔錯,可以一試仲有去pizza hut一定要食既,仲有蒜蓉包,好好食,配埋忌廉湯一流喔至於小朋友,如果唔想兒童餐的話,其實都仲有好多野食可以食,例如:薯角,薯蓉,雞皇飯仲有雞亦等,整體黎講都算幾好的,唯上野食速度又唔會太耐咁,ok 推介👍

2023-05-11
5 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
母親節
2023-05-01 96 瀏覽
尋晚食咗Pizza Hut嘅至尊扭扭批,實在太好味啦!餅底好鬆軟,上面滿滿都係青口、蝦同埋蟹肉,啖啖都係海鮮汁嘅味道!仲有芝士同埋番茄醬,啲醬汁慢慢滲入餅底,味道好香濃。如果你鍾意食披薩同海鮮嘅話,Pizza Hut絕對係一個唔錯嘅選擇。
2023-04-14 103 瀏覽
後生嘅時候拍拖好鍾意食Pizza Hut,買單二$300🍕多年後嘅今日係貴咗份量細咗。食米唔知價,原來食個午餐到$100,後尾睇到原來下午茶平好多,蠢咗!服務一般般,勝在lunch坐得舒服,因為去得早,所以可以坐入邊卡位,坐出邊就迫啲囉!兩個午餐決定一個食飯一個食pizza。葡汁焗雞飯,我覺得個汁係OK好香椰汁,但係得好少雞,同埋啲飯好水。追加咗雞翼,真係麻麻哋,好細隻。最令我失望,係$90 個餐嘅Pizza細到不得了。真係個鏟刀都爭啲大過個Pizza ,激氣!芝芯邊 冇香味即磨咖啡還可以。久不久來懷舊一下算了

追加咗雞翼,真係麻麻哋,好細隻。

即磨咖啡還可以。

久不久來懷舊一下算了
2023-01-01 151 瀏覽
很久沒有去Pizza Hut,30/12歡天喜地和老公去吃晚餐,餐牌的款式選擇比以往的少,其中雞翼的選擇不少,圖文並荗很吸引,8隻/$75 我們選擇2種口味不同12隻/$105, 當待應送上來的雞翼令我大為失望😒賣相差,size 很小,味道普通,價格超貴!😅 另只須付$33 汽水飲品可以免費添飲多一杯,超呃錢😅 普通水杯容量,其他食物都係品質一般,份量縮水,價格不平,未飽肚,原本想點埋甜品都係算吧。
2022-12-30
3 分鐘 (堂食)
2022-02-23 359 瀏覽
記得上一次我妹喺PHD度買Pizza,因為好耐都冇食過pizza咁當然叫我阿妹買啦,點知佢話冇芝心批,加錢都無,對我來講冇得加芝心批嘅就唔係叫Pizza,所以上次食都唔係太開心,同埋都唔係食得多(平時可以食曬)咁今日真係好想食芝心批,所以決定去Pizza Hut度買Pizza食,咁又叫咗個二人餐外賣,都係加十零蚊就有得轉芝心批🥳🥳🥳雖然Pizza Hut貴過PHD,但係Pizza Hut的確真係幾好食嘅🤪
2022-01-29 235 瀏覽
這間Pizza Hut的薄餅算係焗得唔錯嘅,一向都保持到水準,能夠做到薄餅底部及批邊都微燶,鬆脆度啱啱好,試過新界其他幾間分店,有d係完全唔燶,所以咬落有d腍而唔係脆;又試過有d係焗過龍而太燶,變得有點硬。唯獨大埔中心這間,係每次都一樣水準,不過個人最鍾意食嘅意式風情,每次order都要提少醬,因為落醬真係幾重手,太濃味之外,亦會因為放耐左,批會被醬汁浸腍。凱撒沙律好大碟,羅馬生菜味道鮮甜,煙肉碎亦夠多,只係麵包脆粒太大塊,無可能伴著生菜一併進食。卡邦尼煙肉意粉一般水準,無特別,但如果額外加重芝士粉味道會更香,更好味。
意式風情
凱撒沙律
卡邦尼煙肉意粉
2022-01-29
3 分鐘 (堂食)
下午茶
意式風情
最近經過Pizza Hut見到有新Menu!系新出左五款香濃芝士集於一批,加埋 #惹味蜜糖🍯,滿足你濃厚嘅求「芝」慾! 芝味有名單:藍芝士、車打芝士、巴馬臣芝士、忌廉芝士、莫扎里拉芝士 另外海鮮飯都好有驚喜!
最近經過Pizza Hut見到有新Menu!

芝味有名單:
藍芝士、車打芝士、巴馬臣芝士、忌廉芝士、莫扎里拉芝士

另外海鮮飯都好有驚喜!

10 分鐘 (堂食)
今日yuu 話單點海鮮寬條麵@pizzahut,有雙倍積分,去開大埔就去大埔超級廣場到光顧。去到啲職員企曬响度係多,但連帶位都慢幾拍,想要芝士粉,又話無貨~無耐。。。。
去開大埔就去大埔超級廣場到光顧。
去到啲職員企曬响度係多,但連帶位都慢幾拍,
想要芝士粉,又話無貨~無耐。。。。
2021-06-15 212 瀏覽
好耐冇去過Pizza Hut啲食物質素仍然係幾好嘅每一款Pizza都係熱辣辣咁送到仲新出左pepperoni pizza 🍕 好多芝士 拉晒絲咁 好正辣味雞翼始終係最愛 非點不可啲雞翼隻隻脹卜卜另外叫咗千層肉醬闊麵薯蓉如果唔鍾意食洋蔥青椒🫑Pizza可以揀錦繡至尊有好多種唔同嘅肉類 口感豐富另外仲嗌左個龍蝦汁蝦肉意粉🍝龍蝦汁嘅味道都好濃總括來講成餐大家都覺得好滿意服務態度都唔錯而家仲做緊送coupon優惠我哋五個人扣埋coupon五百幾蚊仲送咗十幾張$50 coupon下次用
好耐冇去過Pizza Hut

2021-06-12
辣味雞翼
肉醬千層闊麵薯蓉
2021-06-06 157 瀏覽
自從小朋友大左,Pizza Hut 成為左其中一個必飲餐廳😻。我囡囡鐘意食咩料都無既pizza😅,呢個2人set 就岩岩好,配左個細pizza仔加煉奶,簡直係佢既最愛,可以自己食哂成個🤩扭扭批係我最愛🤣,今次呢個餡料都豐富,配埋個黑松露海鮮醬👍🏻👍🏻仲有個芝士薯條都好好食啊,一上枱時d芝士味即刻傳出黎😋再追加半邊烤雞,呢個就一般,冇乜特別唔太出色,但個賣相都幾吸引既總括嚟講份量超多,我地係食唔晒嘅,全部賣相都正既,味道方面都幾好,最緊要囡囡自己食,唔使我地係咁叫🤣另外依家Pizza Hut有出coupon,每消費$50又會比返$50 coupon😋,下次消費滿$200又可以用一張$50 coupon 減👍🏻👍🏻如此類推

仲有個芝士薯條都好好食啊,一上枱時d芝士味即刻傳出黎😋

2021-06-05
用餐優惠