最近比較多係元朗附近食野😆同朋友想平平地食個雞煲打邊爐就揀左依間~呢間餐廳除咗雞煲仲有椰子雞呀烤魚任揀一樣👆🏻想正常打邊爐都仲有幾款湯底可以揀✨全部都係劃一收費一個價錢💲📌價錢💲💲9pm後入座HKD1587-9pm入座HKD178 另收加一係烤魚同雞煲猶豫不決咗好耐🤣兩樣都想食 最後揀左雞煲🐥~都坐得幾舒服好多卡位 最啱三至四個人全部嘢都係出去自己拎唔洗落單小食就有涼拌木耳同青瓜🥒飲品就有幾款啤酒🍻同埋紙包飲品🧃餐廳仲有自家製嘅水果茶🍹~雞煲調味非常重口味 雞件都幾嫩同大舊🥘份量都算幾多~食完雞煲就落清湯準備打邊爐🤤注意雞油都幾多 最好自己隔一隔油冇咁油膩呀~依個價錢仲有海鮮任夾~有海蝦🦐 大蜆 同埋蠔🦪蝦好新鮮彈牙 不過真係要自己睇準啲時間🤣個煲咁大啲蝦隨時蕩失路搵唔番!!蜆都幾好大隻無乜沙都鮮甜~蠔🦪就細細隻都幾鮮唔腥既整體淨係食呢三款同雞煲都回本✨其他打邊爐嘅配料同普通餐廳差唔多肥牛同豬肉片就唔係佢地既主打不過肥牛都中規中矩的~依度仲會有平價嘅雪糕🍦自己拎都幾似葵廣食開果隻平價雪糕嘅味道仲有5-6隻味揀 性價比都幾高!
最近比較多係元朗附近食野😆
同朋友想平平地食個雞煲打邊爐就揀左依間~
呢間餐廳除咗雞煲仲有椰子雞呀烤魚任揀一樣👆🏻
想正常打邊爐都仲有幾款湯底可以揀✨
全部都係劃一收費一個價錢💲

📌價錢💲💲
9pm後入座HKD158
7-9pm入座HKD178 另收加一

係烤魚同雞煲猶豫不決咗好耐🤣
兩樣都想食 最後揀左雞煲🐥~
都坐得幾舒服好多卡位 最啱三至四個人

全部嘢都係出去自己拎唔洗落單
小食就有涼拌木耳同青瓜🥒
飲品就有幾款啤酒🍻同埋紙包飲品🧃
餐廳仲有自家製嘅水果茶🍹~

雞煲調味非常重口味 雞件都幾嫩同大舊🥘
份量都算幾多~食完雞煲就落清湯準備打邊爐🤤
注意雞油都幾多 最好自己隔一隔油冇咁油膩呀~

依個價錢仲有海鮮任夾~
有海蝦🦐 大蜆 同埋蠔🦪
蝦好新鮮彈牙 不過真係要自己睇準啲時間🤣
個煲咁大啲蝦隨時蕩失路搵唔番!!
蜆都幾好大隻無乜沙都鮮甜~
蠔🦪就細細隻都幾鮮唔腥既
整體淨係食呢三款同雞煲都回本✨

其他打邊爐嘅配料同普通餐廳差唔多
肥牛同豬肉片就唔係佢地既主打
不過肥牛都中規中矩的~

依度仲會有平價嘅雪糕🍦自己拎
都幾似葵廣食開果隻平價雪糕嘅味道
仲有5-6隻味揀 性價比都幾高!
2022-07-05
元朗日日爆場雞煲火鍋 任飲任食兩小時平日7至9點入場 $178/1位可以首揀雞煲/梛子雞/烤魚再打邊爐🍲我哋就揀左小辣嘅雞煲,一開煲當然熱辣辣嘅香味就湧出來,份量充足雞煲夠入味,雞肉都好鮮嫩啖啖肉,可以慢慢嘆住先開始再打邊爐!當你食完就有湯係旁邊自己加轉打邊爐,每人都有私家碟出去自助拎野飲夠晒衛生,自助區位置雖然唔大,不過林林總總嘅食材一應俱全,先可以係醬料區配搭自己嘅豉油,然後就可以出發去開餐!由肉類到海鮮都有,真可以慢慢拎慢慢打邊爐,我地拎咗啲墨魚丸貢丸都好爽口彈牙,仲有卜卜蜆好新鮮隻隻都啖啖肉,而一碟碟自己拎嘅牛肉都好新鮮!當然仲有自助飲品可以滿足大家嘅需要,各式各樣汽水同包裝飲品都有,仲有自制嘅杯裝果汁都好有誠意!不妨大家都去試一試!撈得喜火鍋冰室 (元朗)元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖
元朗日日爆場雞煲火鍋 任飲任食兩小時

平日7至9點入場 $178/1位
可以首揀雞煲/梛子雞/烤魚再打邊爐🍲

撈得喜火鍋冰室 (元朗)
元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖
2022-07-05 26 瀏覽
平時好少行去呢邊搵野食咁岩見到呢間雞煲+烤魚好似幾抵食同埋佢地有自家制既果茶今次我地叫左個烤魚 好好味 同埋好夠辣呢間店既配料都準備得好充足有好多選擇 另外仲有好多唔同味既雪糕比客人揀所以佢既任飲全食係抵既往後我都帶左唔同朋友黎食野不過注意 如果見到有果茶最好拎定先(因為每次都好快比人拎哂)同埋個老闆娘亦都好好人留意:如果2人就一個煲 如果4個人 就可以要2煲雞煲同烤魚都係同一樣人頭收費即是可以一個雞煲一個烤魚都可以總括黎講:好食 抵食 服務態度好好
平時好少行去呢邊搵野食

總括黎講:好食 抵食 服務態度好好

2021-11-29
  • 泡椒烤魚煲
2022-07-04 24 瀏覽
雞煲+火鍋任食任飲]計埋加一最貴都唔洗$200 /位😍單單烤魚已經有4款口味選擇,4人以上可以叫2個鍋,又真係難怪爆曬場😂今次試左麻辣烤魚,小辣,全部統一用盧魚🐟原條烤魚煎到金黃酥脆,魚皮酥脆魚肉嫩滑😍 裡面仲有好多芽菜、支竹、蓮藕…等配料打邊爐配料就自己出去拎,例如手打鯪魚球、牛肉、豬肉、黃油雞、海鮮、丸類、蔬菜、菇類、麵類…等另外雪糕、飲品亦都係任飲任食,有常見既啤酒之餘,仲有水果茶,裡面有紅火龍果、雪梨、橙,減低返罪惡感😏
[平價烤魚/雞煲+火鍋任食任飲]

計埋加一最貴都唔洗$200 /位😍

今次試左麻辣烤魚,小辣,全部統一用盧魚🐟

✅撈得喜火鍋冰室呢間位於朗屏附近既火鍋冰室 平日去都爆哂場 有唔少街坊生意😆均一價$158就可以仼飲仼食兩個鐘😆湯底同配料絕對唔馬虎!首先湯底可以揀出名既麻辣雞煲 或椰子雞煲唔食雞既都可以選擇烤魚 食完烤魚打邊爐😆全部都唔使加錢㗎~~🔆麻辣雞煲我同朋友就叫左麻辣雞煲要左小辣 但辣度黎講可以再辣多少少🤣不過就真係好香好惹味 好濃香料味😋雞件都好滑好入味👍🏻 煲內仲有唔少紫洋蔥同豆卜索味😈食哂雞後就可以加入湯底打邊爐配料係自助的 而且款式都有幾多一般既肉類 豬同牛都有👍🏻仲有菜類菇類都有好多選擇 好似蓮藕 萵筍 薯仔都有~丸類當然都唔少得 不過!最重要既係呢個價錢都可以仼食蝦同蠔仔見到基乎每枱都大大碟蠔仔咁落🤣啲蝦完全唔鞋 仲好爽口! 蠔仔雖然比較細粒 但重點係完全唔腥!😋😋飲品方面都係仼飲 除左一般茶類 仲有啤酒🍻而且都係唔需要額外收費喔~~最後仲有雪糕食 兩個鐘都真係好夠時間 真係大滿足!整體黎講 $158 一位都真係好好好好抵食可以話性價比極高!😈 唔怪得有咁多街坊客!味道: 7.5/10地址: 元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖

✅撈得喜火鍋冰室
呢間位於朗屏附近既火鍋冰室
平日去都爆哂場 有唔少街坊生意😆
均一價$158就可以仼飲仼食兩個鐘😆
湯底同配料絕對唔馬虎!
首先湯底可以揀出名既麻辣雞煲 或椰子雞煲
唔食雞既都可以選擇烤魚 食完烤魚打邊爐😆
全部都唔使加錢㗎~~

🔆麻辣雞煲
食哂雞後就可以加入湯底打邊爐
配料係自助的 而且款式都有幾多
一般既肉類 豬同牛都有👍🏻
仲有菜類菇類都有好多選擇
好似蓮藕 萵筍 薯仔都有~
丸類當然都唔少得 不過!
最重要既係呢個價錢都可以仼食蝦同蠔仔
見到基乎每枱都大大碟蠔仔咁落🤣
飲品方面都係仼飲 除左一般茶類 仲有啤酒🍻
而且都係唔需要額外收費喔~~
最後仲有雪糕食 兩個鐘都真係好夠時間 真係大滿足!
整體黎講 $158 一位都真係好好好好抵食
可以話性價比極高!😈 唔怪得有咁多街坊客!

味道: 7.5/10

地址: 元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖
2022-06-30 13 瀏覽
🚩 撈得喜火鍋冰室邊個人話夏天唔可以打邊爐😌依間餐廳除左一般邊爐湯底仲有烤魚,雞煲比你簡!就算係平日夜晚都幾多人食,坐無虛席😆〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈椰子雞 $178平時麻辣湯就食得多,夜媽媽我地食啲健康啲嘅😆椰子雞,3粒椰子一煲湯,真材實料啊!未打之前我就飲碗湯,甜甜地,淡淡嘅椰子香~店員會先上半隻雞,其他火鍋配料可以自己出去拎!雖然配料品種對比喺出面唔算多,但基本嘅都有!我最鍾意食嘅係佢哋嘅鵝腸,處理得好乾淨😌仲有蝦,蜆都十分新鮮!調味料裏面最欣賞嘅係佢哋有麻油!真係好少火鍋店有麻油比你落🤤好特別嘅佢哋有自家製嘅水果茶,酸酸甜甜有好多西瓜粒~雪糕味道都有好多足足8款!#Kyla元朗 #Kyla火鍋〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🥢地址:元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖🌟推薦指數:7.5/10
🚩 撈得喜火鍋冰室
🌈椰子雞 $178

#Kyla元朗 #Kyla火鍋
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🥢地址:元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖
🌟推薦指數:7.5/10
2022-06-29
2022-06-28 25 瀏覽
홍콩 윈롱 훠궈 맛집😋中文向下面👇🏻오늘 집근처에 저녁먹으려고 맛집 검색했는데 훠궈맛집이 생겼서 신났어요 ㅋ ㅋ ㅋ 윈롱을 시교지만 침사추이에서 지하철 타면 30분만 걸리니까 되게 추천한 구경지다. 훠궈집을 지하철 출구 5분만 걸어서 도착!!! 여기는 무한리필이다. 좋아하는 육수가 선택하고 샤브샤브를 먹는다. 울 오늘 코코넛 닭육수를 선택했다. 육수가 넘나 고소하고 코코넛 들어가있어서 되게 달콤해❤️ 훠궈전에 육수를 먼저🤣🤣🤣 닭을 넣고 끓이면 바로 먹을수있다. 무한리필을 황 새우,굴,조개 까지 있으니까 가격이 되게 싼다고 생각하다! 한명씩 ₩30000/2시간갈만 하는 맛집이다!!!元朗超正椰子雞煲😍😍😍話說今日收工突然之間好想打邊爐,返到屋企附近搵吓有咩食,發現咗一間任食烤魚火鍋!諗住食烤魚,啱啱去到門口睇個餐牌原來有椰子雞煲揀,即刻轉軚🤣🤣🤣🤣舖頭位置非常方便,朗屏西鐵站出口5分鐘步行可以到達⭐️餐廳都算大,座位偏多,主要都係二人坐和四人坐,如果六人或以上嘅朋友仔,建議訂咗位先去📞椰子雞湯上台後,等水滾,自己放雞落去,跟
홍콩 윈롱 훠궈 맛집😋中文向下面👇🏻

갈만 하는 맛집이다!!!

元朗超正椰子雞煲😍😍😍

椰子雞湯上台後,等水滾,自己放雞落去,跟住餐廳提供嘅漏斗計時!簡直係廚渣恩物🥰時間一到,啲雞又滑又甜!個湯底不得了!非常清甜!未打邊爐已經啪左碗湯😍

老實$200唔洗一個人本身係零期望,但係呢道竟然有提供海蝦!堅大隻!仲有蠔仔同蜆!全部出去拎!唔會好似其他餐廳叫一次淨係比2隻🙈仲有鵝腸同其他食物!呢間嘢真係會encore!

.今日同男朋友去咗打邊爐揀咗元朗呢間撈得喜火鍋冰室試下去到超多人啊 基本上滿座🤩如果9pm後入座$158,7-9pm入座都只係$178啊 超抵食!.我哋揀咗椰子雞鍋 其實佢嘅水煮魚、酸菜魚應該都唔錯 下次可以試吓😘佢既椰子味道超級重 好香呀!因為佢係三椰子一雞鍋 唔怪得知係咁啦😙.出邊雪櫃都有好多食物拎 任飲任食仲有蜆肉 蝦 🦐肥牛 厚切牛肉仲有好多菜類菇類丸類 應有盡有男朋友就話有啤酒飲都唔錯喎👍而我就好鍾意佢嗰杯紅紅地色嘅水果茶 入邊仲有火龍果㗎 好正😌.佢個椰子雞鍋好得意😎先等個椰子雞湯滾起 我哋再落雞件之後將個計時器倒轉 啲沙流晒之後我哋就食得啦🤤最後仲有雪糕做甜品添㗎 都有好多味道可以揀☺️.🥢撈得喜火鍋冰室 (元朗)📍元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖.@lao_de_xi #foodie #foodiehk #foodieblogger #blogger #hkblogger #food #hkfood #dinner #chicken #hotpot
今日同男朋友去咗打邊爐
揀咗元朗呢間撈得喜火鍋冰室試下
去到超多人啊 基本上滿座🤩
我哋揀咗椰子雞鍋
其實佢嘅水煮魚、酸菜魚應該都唔錯 下次可以試吓😘
佢既椰子味道超級重 好香呀!
因為佢係三椰子一雞鍋 唔怪得知係咁啦😙
先等個椰子雞湯滾起 我哋再落雞件
之後將個計時器倒轉 啲沙流晒之後
我哋就食得啦🤤
最後仲有雪糕做甜品添㗎 都有好多味道可以揀☺️
🥢撈得喜火鍋冰室 (元朗)
📍元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖
2022-06-23
元朗搵好吃🤗 原來自助都可以咁多鍋底選擇🤪係真架🥘$178成人一位自助火鍋,仲有烤魚同麻辣雞煲 酸菜魚水煮魚選擇🥥🐓面仔生左暗瘡所以揀左椰雞湯底,湯底啖啖椰條肉,仲有馬蹄竹笙蟲草花,湯底清甜煲出嚟嘅食物顯得非常鮮味🦐🦪火鍋配料非常多,依個價錢好抵食,竟然有中蝦,蜆,蠔添,仲有鵝腸🥩肥牛,個人覺得手切鮮牛好好味,大小適中🥬🌽蔬菜種類芋頭,粟米,南瓜,多款菜都是我至愛,仲有豬肉丸牛丸豆腐卜🥤🍵多款飲品任飲,特別推介水果茶(茶裏有火龍果西瓜粒爽爽呀)🍦最後仲有甜品雪糕幾款😋呢個平民價錢食到咁多款又幾超值👍環境乾淨👍食材多款👍平民價錢
元朗搵好吃🤗 原來自助都可以咁多鍋底選擇🤪係真架

🍦最後仲有甜品雪糕幾款

😋呢個平民價錢食到咁多款又幾超值

👍環境乾淨
👍食材多款
👍平民價錢
2022-06-20 37 瀏覽
呢晚老公又話想食辣,就陪佢係附近食麻辣烤魚🌶仲要係任食火鍋勁開心!.好多湯底同口味選擇!老公愛辣,就點了麻辣烤魚,上枱嘩一聲勁大條魚😍 入邊仲有好多配菜,滿滿一碟食好耐都食唔完🫣點了少辣少麻對jo就剛好,但老公就唔夠辣了🤣食到咁上下個鍋有位就拎出面的野食烚下烚下,食物種類都算多竟然有肉和海鮮!肉質也滿不錯,jo就拎左麵、好多芽菜金菇豆腐娃娃菜🤣.野飲種類都幾多,仲可以order水果茶!jo就可以飲啤酒正🍻食飽飽仲有雪糕開心哂🥰.埋單只需要$392兩位相當抵食難怪咁多人,當晚平日都八點幾到都滿座,9點後仲抵食只需要$158一位!又近朗屏站,如果住附近又愛火鍋任食可以試下,不食辣也無問題餐廳有好多唔辣湯底🥰

2022-06-19 28 瀏覽
今日收工後同friend約喺元朗食飯,真係好耐無食又麻又辣超過癮嘅川菜🌶️🌶️喺朗屏B2站出唔洗行好耐,就見到撈得喜火鍋冰室,正宗川菜餐廳,行到門口我哋就已經聞到好香嘅味道啦🤤呢間餐廳係任食任飲2個小時火鍋放題🥘侍应姐姐好熱情招待我哋,同我哋解釋食法,介紹任食自助區自取嘅位置,仲同我哋推薦咗好多款鍋底,有酸菜魚,水煮魚,麻辣雞煲,椰子雞,想食烤魚好耐,我哋揀咗烤魚鍋底,食完烤魚又可以用鍋底打邊爐,真係好正呀!😆呢度嘅烤魚有4款口味可選擇,香辣味烤魚、藤椒味烤魚、剁椒味烤同埋蕃茄味烤魚,都有好多款選擇呀。我哋想食正宗香辣味烤魚,又麻又辣嘅口味梗係超級惹味啦!🌶️🌶️烤魚份量真係好多😍原條烤魚炸到金黃酥脆,魚皮酥脆魚肉嫩滑,搭配香辣鍋底真係流嗮口水😆仲有好多配菜,薯仔支竹芽菜等等嗦嗮湯汁任食自助區亦都有好多選擇👍🏻海鮮肉丸豬肉牛肉雞肉,多款蔬菜類,飲品,涼拌小菜,炸魚皮炸響鈴,麵類烏冬等等都有好多提供可選擇😄另外值得重點推薦嘅係撈得喜嘅自製特色水果茶🍹水果茶用料新鮮豐富,味道清爽甜度適中,係好自然嘅水果茶味,仲可以飲到粒粒水果肉😆一邊打邊爐一邊飲住清爽解渴嘅水果茶,真係好美味😋食完打邊爐仲有飯後甜

食完打邊爐仲有飯後甜品,多種口味嘅雪糕任食,令你可以喺食完熱辣辣嘅打邊爐嘅時候嘆返杯冰涼雪糕🤤🍨
同同事係元朗見完客都成六點幾啦!緊係開餐啦!有好多選擇喎😋不過朋友同埋我都想食椰子🥥雞🐥煲👍👍打邊爐配料就自己出去囉😁睇下雪櫃幾凍❄️Woo好多海鮮、蠔仔、蜆、海蝦、丸類、蔬菜、菇類、手打魚丸、牛肉、黃油雞同埋豬肉,仲有好多種類嘅飲品架!另外一邊就係醬料有麵、烏冬、同埋雪糕架😋😋好多選擇呀💯嘩!好香椰子🥥味呀!半隻雞🐥好足料喎!飲啖湯先😋好清甜好香椰子味🥥椰子肉仲好多添,仲有竹生馬蹄同椰子肉, Woo d椰子肉好軟淋淋好好味😋😋放只雞落去一陣間就食得啦好正喎隻雞好滑d肉好軟淋淋好入味,咬落去好有椰香味好仲好Juicy添👍👍配埋醬料又有另一種風味辣辣d麻油仲好香添!嘩!海蝦勁大隻勁彈牙同爽甜😋,d蠔仔估佢唔到係咁鮮甜喎👍,d豬肉有d椰香味好正呀黃油雞仲滑仲有雞味又新鮮蜆好大隻好多肉喎💯豬肉同牛肉好juicy,超抵食啦!枱面仲有壼湯比我地有己加湯好窩心呀!飲品有好多選擇,致愛涼粉爽同馬蹄爽凊熱:撈得喜火鍋冰室 地址: 元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖
同同事係元朗見完客都成六點幾啦!緊係開餐啦!

好正喎
黃油雞仲滑仲有雞味又新鮮

撈得喜火鍋冰室
地址: 元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖

• 椰子雞煲
即興想食火鍋,唔左揾右揾去買食材lu,一於去食火鍋自助餐,咩都有得食!依度仲有好多我仲意食既大蝦、小龍蝦,食左成盤蝦🦐火鍋任飲任食兩小時 $178叫左個椰子雞湯底,好清甜,用左3個泰國海南椰子煲成一鍋湯選用精選清遠走地雞,雞肉好鮮嫩,吸收左滿滿既椰汁香味,純天然又健康又好味啊!仲有個漏斗俾你計時煲雞食,漏斗漏完沙就可以先飲清甜椰子湯底再食嫩滑雞la!自助區有好多野食夾我就專食大蝦、蠔、小龍蝦、肥牛、鵝腸、蜆,好鮮味,海鮮又新鮮飲品汽水啤酒咩都有打完邊爐去自助區食下雪糕解下渴都几好!

火鍋任飲任食兩小時 $178

叫左個椰子雞湯底,好清甜,用左3個泰國海南椰子煲成一鍋湯

自助區有好多野食夾

飲品汽水啤酒咩都有

打完邊爐去自助區食下雪糕解下渴都几好!
2022-06-06
2022-06-10 56 瀏覽
❣️香辣味烤魚 $158 (需加一 ; 7點前離座/ 9點後入座)「原來自助餐都可以咁多選擇」唔好睇我啲相就以為淨係得烤魚食撈得喜仲有酸菜魚 水煮魚 椰子雞 麻辣雞煲🐟🐤️不過今次就揀左食烤魚 太耐無食過啦已經好多時食烤魚加配菜都係要逐樣收費💲💸呢到完全係抵食 超值之選❤️價錢又合理 之後仲要係任食任飲‼️‼️*烤魚有4️⃣款口味可選擇- 香辣味烤魚- 藤椒味烤魚- 剁椒味烤魚- 蕃茄味烤魚而我當然緊係揀最正宗嘅香辣味烤魚🐟就算揀好左香辣味都仲有得俾你揀要咩程度嘅辣同麻想食辣 但又唔係好食得辣嘅你🌶黎呢到就唔洗擔心食唔到*任食自助區種類有兩邊:1️⃣海鮮🦞肉丸🍡豬牛雞🐮2️⃣蔬菜類🥬飲品特色都有好多提供可選擇 不過水果茶係我最值得推介本身出面任食任飲已經好少有水果茶 而佢地嘅水果茶啲水果配搭得好掂🥤又唔甜 食飽飽仲可以整返個飯後甜品食🍨有幾款口味提供佢地好似擔心你地會食到出汗🔥冷氣開到好夠大下唔洗擔心食到熱到出曬汗 就等你食得舒服啲😌
「原來自助餐都可以咁多選擇」
唔好睇我啲相就以為淨係得烤魚食
唔洗擔心食到熱到出曬汗 就等你食得舒服啲😌

香辣味烤魚
香辣味烤魚
2022-06-10 51 瀏覽
今日帶媽媽去咗一間超近朗屏站嘅烤魚雞煲任飲任食專門店。 由朗屏站行過去餐廳只需2分鐘,非常方便!店員熱情招呼好有禮貌,聽說佢哋嘅烤魚雞煲好有正宗四川味道。空間位置闊落,餐廳衛生環境不錯。人頭收費晚上七點前離座$158一位,晚上七至九點$178一位。 只要叫一個煲(選雞煲/烤魚),餐廳就會俾你出去任飲任食。無限添飲、無限攞蔬菜、海鮮等。我哋最後選咗食滕椒烤魚,店員大力推介呢個湯底,一上菜已經好香,條魚好大條。外皮炸到金黃色鬆脆,湯底非常惹味。魚肉肉質嫩滑、帶甜。自助區有好多嘢食拎。有即食涼拌小食(如青瓜、雲耳),海鮮(蝦、魷魚🦑、蠔仔、蜆),蔬菜、丸類、香腸、豆腐、菇類等。所有食物都幾新鮮,另外仲有飲品同雪糕任拎。仲有店主自製嘅冷泡茶同新鮮水果茶選擇。好有誠意👍拎咗兩杯水果汁。 分別喺西瓜汁同檸檬果汁,用新鮮水果榨汁,好有果味、非常足料,好好飲呀👍🏻

空間位置闊落,餐廳衛生環境不錯。

人頭收費
晚上七點前離座$158一位,
晚上七至九點$178一位。

2022-06-08