2023-03-13 78 瀏覽
做咗成日嘢同同事食埋晚餐先返屋企🤣想暴飲暴食所以搵任食打邊爐,原來有間撈得喜嘅任食火鍋。我哋六點前去到已經食得😂過咗15分鐘人流真係湧現,因為真心平,可以揀雞煲/烤魚/酸菜魚等等,加湯即可打邊爐,仲任食。煲底 諗住無咁肥所以食椰子雞,雞肉嫩而且好入味,雞煲入邊仲有唔少椰子、粟米、芫荽等等嘅配料。水滾咗之後就可以將雞件放落去,飲落去湯底清清地香椰子味真係幾正😝雞件好多有一大碟,每件都唔細肉質幾滑。配料有蝦、蜆、肥牛、牛柏葉、基本上常見嘅配料都有齊晒,種類多幾豐富😃呢到仲有手打魚肉食落彈牙要試!蝦、蜆好大隻,百幾蚊有呢個質素真心幾好。蔬菜配料自己出去拎,菇、菜、丸、響鈴等等咩都齊。佢哋嘅生菜洗得乾淨之餘,顏色靚非常之翠綠,可以放心食用。飲品方面,有無糖有低糖,仲有自家製生果茶,種類選擇多,整體感覺呢個價錢真係好抵食。

• 椰子雞煲
2023-03-09 113 瀏覽
撈得喜火鍋冰室(火鍋)這間位於元朗的餐廳有雞煲或烤魚火鍋放題任飲任食價錢勁親民所以晚上好熱鬧🥳 晚上7-9點入座$188而9點打後入座只係$168可以選選雞煲或烤魚之外再可以任食火鍋今次試左藤椒烤魚🐟魚身好肥美好大條而且煎到金黃色勁酥脆魚身上面放滿大量尖椒粒、洋蔥🧅同芫荽賣相討好之餘仲好惹味至於湯底相當濃郁夠辣夠麻仲有大量配菜包括蓮藕、冬瓜同芽菜全部都好入味食完魚之後就可以出去拎其他火鍋配料打邊爐🍲醬料可以自己調配除咗一般嘅蔥花、指天椒🌶️和芫荽之外仲有新鮮沙薑粒好推薦大家加埋落醬油入面味道清新又特別火鍋配料選擇非常多特別推薦大蜆每粒蜆都脹卜卜勁肥美鮮甜鮮蠔仔粒都一樣肥美又鮮嫩另外鯪魚肉都值得一試魚肉新鮮之餘蔥香味仲好濃郁 另外仲會有鵝腸、午餐肉、炸魚皮、蔬菜🥬、雞件等數之不盡嘅食材除咗火鍋配料之外仲可以拎拍青瓜、雲耳小食同沙律等選擇非常豐富飲品除咗一般汽水🥤和啤酒🍻之外仲有新鮮水果茶提供非常有誠意而最後仲可以食埋雪糕🍨作結有好多唔同味道選擇整體食物質素唔錯而且性價比極高好適合一大班朋友去食
撈得喜火鍋冰室(火鍋

再可以任食火鍋

今次試左藤椒烤魚🐟
魚身好肥美好大條
而且煎到金黃色勁酥脆
魚身上面放滿大量尖椒粒、洋蔥🧅同芫荽
賣相討好之餘仲好惹味
至於湯底相當濃郁夠辣夠麻
仲有大量配菜
包括蓮藕、冬瓜同芽菜全部都好入味

食完魚之後就可以出去拎其他火鍋配料打邊爐🍲
醬料可以自己調配
除咗一般嘅蔥花、指天椒🌶️和芫荽之外
仲有新鮮沙薑粒

鮮蠔仔粒都一樣肥美又鮮嫩
另外鯪魚肉都值得一試
魚肉新鮮之餘蔥香味仲好濃郁

除咗火鍋配料之外
仲可以拎拍青瓜、雲耳小食同沙律等
選擇非常豐富

飲品除咗一般汽水🥤和啤酒🍻之外
仲有新鮮水果茶提供非常有誠意
而最後仲可以食埋雪糕🍨作結
有好多唔同味道選擇

整體食物質素唔錯
而且性價比極高
好適合一大班朋友去食
佢哋有好多唔同類型嘅鍋底可以選擇($178@1)例如係烤魚、椰子雞煲等等(我哋都有掙扎應唔應該食烤魚😅😅)但係最後就揀咗要麻辣雞煲咁首先講咗嗰個麻辣雞煲先啦我覺得佢哋嘅雞煲真心幾出色👍因為呢個雞煲真係好濃郁辣得嚟又真係覺得幾惹味而且雞肉食落去都幾嫩滑🥰🥰(分量亦都啱啱好)之後就講吓佢哋擺喺出面可以拎嘅配料啦佢哋嘅肥牛食落去唔會好肥膩而豚肉食落去亦都唔會好乾食落去有少少煙韌🤔🤔牛肋條食落去牛肉味道會比較濃郁除此之外出面亦都有幾款海鮮可以任拎我覺得佢哋嘅蜆同埋海蝦都幾新鮮而我朋友最鍾意嘅就係食佢哋嘅蠔🦪🦪佢最後成餐飯total應該食咗三四盤😱😱(我見到佢拎咁多都有啲嚇親)
佢哋有好多唔同類型嘅鍋底可以選擇($178@1)
例如係烤魚、椰子雞煲等等
(我哋都有掙扎應唔應該食烤魚😅😅)
但係最後就揀咗要麻辣雞煲

咁首先講咗嗰個麻辣雞煲先啦
我覺得佢哋嘅雞煲真心幾出色👍
因為呢個雞煲真係好濃郁
辣得嚟又真係覺得幾惹味
而且雞肉食落去都幾嫩滑🥰🥰
(分量亦都啱啱好)

之後就講吓佢哋擺喺出面可以拎嘅配料啦

除此之外出面亦都有幾款海鮮可以任拎
我覺得佢哋嘅蜆同埋海蝦都幾新鮮
而我朋友最鍾意嘅就係食佢哋嘅蠔🦪🦪
佢最後成餐飯total應該食咗三四盤😱😱
(我見到佢拎咁多都有啲嚇親)
2023-02-23 105 瀏覽
今年第一次食雞煲😝入座後,即刻有姐姐🧍‍♀️過嚟招待👍服務滿分💯座位好正,基本上都係卡位🫶🏻麻辣雞煲🤤BB辣雖然辣度減少咗,但仍然好香、好麻😋而且唔會覺得好咸😋😋見倒果茶已經無晒😔有啲失望,心諗成9點應該唔會再補啦,點知竟然繼續補,然後姐姐會直接送過嚟🤭牛、羊、豬肉片都有,美中不足嘅係無寫名🤪我只係成功拎倒一次羊😅成串豆卜😍好少見,而且勁吸汁,一定要食🏆大愛呀🥰🥰餐前小食幾得意😎估唔倒有棚沙🤣
今年第一次食雞煲😝
入座後,即刻有姐姐🧍‍♀️過嚟招待👍服務滿分💯
座位好正,基本上都係卡位🫶🏻

麻辣雞煲🤤BB辣
雖然辣度減少咗,但仍然好香、好麻😋而且唔會覺得好咸😋😋

成串豆卜😍好少見,而且勁吸汁,一定要食🏆大愛呀🥰🥰

餐前小食幾得意😎估唔倒有棚沙🤣
2023-02-21 87 瀏覽
任食火鍋嚟講性價比高人均$200鬆d環境坐得算舒適 卡位居多,仲有分室內同室外服務態度都很好食物選擇非常多 一般火鍋店配料都有仲有特色飲品雪櫃飲品選擇很多 啤酒都任飲烤魚也非常入味可以再試
任食火鍋嚟講性價比高
人均$200鬆d
環境坐得算舒適 卡位居多,仲有分室內同室外
服務態度都很好
食物選擇非常多
一般火鍋店配料都有
仲有特色飲品
雪櫃飲品選擇很多 啤酒都任飲
烤魚也非常入味
可以再試
💖元朗呢間嘅放題雞煲烤魚火鍋三個都有得食,而且價錢仲好平,成人一位$158起🙀,今日黎試下到底有幾抵~1⃣️任飲任食兩小時🍲 $158-178/位💖烤魚同雞煲二選一,有多款口味,我要左唔辣嘅番茄🍅烤魚,大大條而且唔腥,無咩碎骨所以好快可以食完再戰火鍋🤓,鍋底仲有好多其他配菜。💖火鍋配料有各種蔬菜🥬、丸子🍡、肉類🥩、海鮮、麵食🍜等。個人推薦蠔仔🦪、蝦🦐、響鈴🔔、海帶、各種丸子等,品質以呢個價位黎講幾好!肉類推薦佢地準備好嘅一碟碟薄切,口感比佢地其他厚切嘅好。💖飲品除左啤酒🍻、罐裝汽水🥤、紙包飲品等,仲有佢地自製嘅fruit punch🍹,幾好飲!甜品係雪糕,有曲奇🍪、紅豆🫘、朱古力🍫、雲呢拿🌱、芒果🥭等~💖佢地嘅食物質素同種類以呢個價位黎講算唔錯,幾適合一班人一齊黎gathering!

1⃣️任飲任食兩小時🍲 $158-178/位

2023-02-12 87 瀏覽
又黎放題 上次食過烤魚+火鍋今次就雞煲+火鍋😍一樣咁抵食任飲任食2小時成人只係$168-$188 (有分3個時段)可以揀多款烤魚,水煮魚,酸菜魚,椰子雞煲,麻辣雞煲~我揀左麻辣雞煲~小辣麻辣 🌶️ 上枱再加熱炒兩炒就食得每煲大約有半隻雞! 雞件都大塊同滑嫩的😍仲有薯仔,花椒,八角,洋蔥,三色椒,蒜片,薑片,豆卜...食完個雞煲就可以加湯轉火鍋🫢而且個湯底係越煮越辣 好惹味~自助飲品區有多款飲品, 餐廳自家製西瓜飲品 清涼解渴, 支裝飲品,罐裝汽水, 紙包飲品, 茶, 啤酒...自助食物區有蝦,蠔,蜆, 丸,手打丸,肥牛,牛肋條,豚肉,雞件,魚,多款蔬菜同菇....多到數唔哂~ 大推牛肋條 竟然唔會un 好香牛味 任食黎講算幾高質而且餐廳環境都坐得幾舒適~ 店員服務態度良好💓.📍撈得喜火鍋冰室 📌元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖
又黎放題 上次食過烤魚+火鍋
今次就雞煲+火鍋😍一樣咁抵食
任飲任食2小時成人只係$168-$188 (有分3個時段)
可以揀多款烤魚,水煮魚,酸菜魚,椰子雞煲,麻辣雞煲~
我揀左麻辣雞煲~小辣麻辣 🌶️
上枱再加熱炒兩炒就食得
每煲大約有半隻雞! 雞件都大塊同滑嫩的😍
仲有薯仔,花椒,八角,洋蔥,三色椒,蒜片,薑片,豆卜...
食完個雞煲就可以加湯轉火鍋🫢
而且個湯底係越煮越辣 好惹味~
而且餐廳環境都坐得幾舒適~ 店員服務態度良好💓
📍撈得喜火鍋冰室
📌元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖
2023-02-10 93 瀏覽
撈得喜火鍋冰室 (元朗)元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖番茄味烤魚今晚打邊爐,先來一個蕃茄味烤魚,嘩,大大方盤載着一條炸得酥脆香魚,鋪滿新鮮嘅蕃茄,香蔥,雜菇,顏色鮮艷,芳香撲鼻,胃口大開,先食條炸魚,皮脆肉滑,鮮甜多汁,帶有點微辣,食到舔舔脷,隨着鮮魚嘅湯底,攞各種唔同嘅新鮮食材,真係包羅萬有,隨君選擇,湯底嘅蘿蔔,蓮藕,薯仔,大豆芽,雜菇,非常嘢味,自己再嗰啲蝦🦐,大蜆,豬豚肉,腐竹,豆卜,淮山,青菜🥬等等,今餐真係大滿足,好食,抵食,讚讚,👍👍👍值得推介🥳🥳🥳
撈得喜火鍋冰室 (元朗)
元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖

番茄味烤魚
✨ 今次去試咗朗屏站附近嘅呢一間烤魚火鍋放題 可以任飲任食兩個鐘~佢哋都可以揀雞煲 不過我哋今次就揀咗香辣味烤鱸魚🐟八點幾去到都見到已經爆曬場 所以都等咗一陣先入座~鱸魚好快亦上咗枱 叫咗小辣小麻 不過愈食愈辣都幾過癮 條魚底下已經有蓮藕薯仔芽菜等等嘅配料 朔晒啲汁好惹味 食完就可以出去自助區再拎其他配料打邊爐🍲選擇雖然唔算多 但基本嘅都會有 見到仲有生蠔 蜆同大蝦 除咗飲品任飲 另外仲有木耳 青瓜小食 同埋雪糕任食🤭如果住附近想食雞煲/烤魚 仲想打埋邊爐🫕都可以嚟試吓~📍 撈得喜火鍋冰室🔍 元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖

📍 撈得喜火鍋冰室
🔍 元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖
| Encor抵食烤魚+火鍋放題 @ 撈得喜火鍋冰室  | 講女美食團 =  =  =  =  =  =  =  =  =  =  =  =  =  = 💬 總括: Encore之選,價錢抵食,重量重質任食火鍋 環境:★★★★☆ | 味道:★★★★★ 服務:★★★★★ | 抵食:★★★★★————————————————天氣凍就好想食暖笠笠嘅野 冬天除咗打邊爐之外,食烤魚都係個暖身嘅好選擇 撈得喜都係卡咪嘅元朗心水List -因為平價、好味、又多選擇 任食火鍋超抵食CP值高 一個價錢可以選擇雞煲、酸菜魚、烤魚定水煮魚, 最後加湯再打邊爐 上次試咗酸菜魚,念念不忙 今次同親愛的再烤魚 - ▼ | 香辣味烤魚 | 烤魚有幾款口味選擇,仲可以揀辣度 即叫即燒嘅香辣味烤魚 食落湯頭香味十足,烤魚外表黃金酥香 魚肉唔多骨,肉質結實軟滑啖啖肉湯料仲有好多配菜,吸晒湯汁鮮甜惹味唔夠可以再去自助吧拎- ▼ | 自助吧 | 任食自助區嘅食物多元化,好多選擇,肉類有肥牛,豚肉片,各種丸類,鵝腸,牛栢葉,水魷,豬紅,仲有海鮮類選擇,蝦、蠔、蜆等。蠔粒食落飽滿多汁,蜆肉新鮮大粒冇沙。▼ | 飲品 | 除
[元朗.烤魚] | Encor抵食烤魚+火鍋放題 @ 撈得喜火鍋冰室  | 講女美食團

💬 總括: Encore之選,價錢抵食,重量重質任食火鍋
環境:★★★★☆ | 味道:★★★★★
服務:★★★★★ | 抵食:★★★★★
天氣凍就好想食暖笠笠嘅野
冬天除咗打邊爐之外,食烤魚都係個暖身嘅好選擇
撈得喜都係卡咪嘅元朗心水List
因為平價、好味、又多選擇
任食火鍋超抵食CP值高
上次試咗酸菜魚,念念不忙
今次同親愛的再烤魚
▼ | 香辣味烤魚 |
烤魚有幾款口味選擇,仲可以揀辣度
即叫即燒嘅香辣味烤魚
食落湯頭香味十足,烤魚外表黃金酥香
魚肉唔多骨,肉質結實軟滑啖啖肉
湯料仲有好多配菜,吸晒湯汁鮮甜惹味
唔夠可以再去自助吧拎
- ▼ | 自助吧 |
蠔粒食落飽滿多汁,蜆肉新鮮大粒冇沙。
▼ | 飲品 |
除左常見啤酒汽水,仲有自制大大杯嘅水果茶,飲落微甜解渴。

─ 𝑀𝑜𝑟𝑒 𝐼𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛 ─
📍 📍 撈得喜火鍋冰室
地址: 元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖
電話: 36191511
————————————————

#元朗 #元朗美食 #烤魚 #打邊爐 #火鍋 #雞煲 #任食火鍋 #撈得喜火鍋冰室
#講女C生活 #卡咪黃 #講女搵食團 #msCammyFood #FindEatCouple #孖住搵食 #相機食先
  • 香辣味烤魚
2023-01-04 141 瀏覽
住系附近既朋友話成日夜晚經過呢間餐廳都幾多人,所以帶埋為食既我去食下。雞煲同烤魚都食得多,所以見到椰子雞煲幾特別,就揀呢款,感覺健康養身啲。雞肉同個煲會分開上,等個煲火滾再放已切好既雞件落去,湯底幾清,加左紅蘿蔔、粟米、椰子肉、芫茜等配料。椰子湯好香濃椰子味,幾清甜,椰肉都好好食,煮完仍然好香椰子味。雞件算滑。食完雞件後就開始打邊爐,火鍋配料要自己出去自助區拎,款式較少選擇,有蝦、蜆、蠔等海鮮,亦有丸、豆卜、腸仔基本食材。肉同菜都系自己系出面拎。因為我地較遲入座,所以有部分野食已經清得七七八八。最後以雪糕作完結。

最後以雪糕作完結。

2022-12-28 114 瀏覽
屯元天街坊平靚正好選擇!位於元朗屏昌徑的「撈得喜火鍋冰室」由朗屏站B出口出發行5分鐘就到,親民街坊價假期必定全場爆滿!打邊爐最緊要坐得舒服,冰室座位夠哂闊落,打開MENU有齊重慶烤魚、水煮魚、酸菜魚、椰子雞煲、麻辣雞煲等選擇,最正係兩個人已經可以揀一款煲,四個人以上更可以揀兩款口味。話係任食預左無咩服務,但店員都唔HEA咁有介紹下店內點餐同提醒留意火喉,抵讚。🥳重慶麻辣雞煲 $178/each推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️重慶麻辣雞煲偏麻,所以叫左小辣試試,雞煲配料十分豐富吹料,所有配料有哂紫洋蔥、紅椒指天椒、花椒八角、蒜片、薑片、豆卜等,味道香濃吸引,雞煲滾起後再將稍為雞件炒一炒吸收醬汁,份量有驚喜,雞件肉質嫩滑,惹味食唔停口。😋接住就係加湯打邊爐時間,湯底選擇多達十款,加左豬骨湯底,等佢滾起時候最岩出去攞野飲同火鍋配料,汽水、啤酒、自家製冷泡烏龍茶、自家製水果茶等,兩個大雪櫃自助取,有餐前小食、炸魚皮、響鈐、公仔麵及烏冬等。任食火鍋配料有好多選擇,海鮮、丸類、手打丸、肥牛、豚肉、黃油雞件、蔬菜及菇類等而海鮮有埋蠔仔、蜆、蝦,就連鵝腸,牛栢葉,水魷及豬紅都有!🦐蜆肉大粒鮮甜,蝦肉爽彈,見到有風琴豆

屯元天街坊平靚正好選擇!
位於元朗屏昌徑的「撈得喜火鍋冰室」

打邊爐最緊要坐得舒服,冰室座位夠哂闊落,
最正係兩個人已經可以揀一款煲,四個人以上更可以揀兩款口味。

重慶麻辣雞煲 $178/each
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
重慶麻辣雞煲偏麻,所以叫左小辣試試,雞煲配料十分豐富吹料,
味道香濃吸引,雞煲滾起後再將稍為雞件炒一炒吸收醬汁,
份量有驚喜,雞件肉質嫩滑,惹味食唔停口。😋

接住就係加湯打邊爐時間,湯底選擇多達十款,加左豬骨湯底,
等佢滾起時候最岩出去攞野飲同火鍋配料,
汽水、啤酒、自家製冷泡烏龍茶、自家製水果茶等,
蜆肉大粒鮮甜,蝦肉爽彈,見到有風琴豆腐串,係索湯汁的好推介!
最後雪櫃有幾款味道雪糕,天氣雖然凍但個人食到暖笠笠,岩哂元朗人過冬推介。

整體衛生乾淨,親民價錢有任食嘅自由空間,
屯元天就近西鐵站沿線如果一班朋友想擦返餐勁都係一個唔錯好選擇。
2022-12-24 70 瀏覽
冬天就每日都想打邊爐😛😛😛想打邊爐又清淡少少,所以我地選左椰子雞避開了高峰晚市時段,18:00入座,店員安排卡位坐得舒服d😘元朗搵到間平靚正食完椰子雞之後仲可以放題打邊爐一個價錢不到$200,重可以任飲任食,性價比高半隻雞嘅份量,2人食就剛剛好!雞肉白白嫩嫩,脂肪比例平均,吾似我地平時食既黃油雞咁肥,雞肉經椰子水煮過之後,面層油份亦都唔多🐥肉質爽彈不肥,而且完全沒有雪藏味因用上新鮮的椰青水🥥所以感覺很新鮮很清甜,吃到底,湯底比起最初更鮮甜食完雞之後,就可以開始打邊爐,外面有2個大雪櫃可以自取配菜及肉類種類亦都繁多,而且對得住呢個價錢當中亦有桶蠔為性價比高之選菜類更吸收了椰青湯的精華,食落更鮮甜最後我同朋友都忍不住都飲曬個椰青湯底飲品嘅選擇都有很多,更有自家調製嘅特飲同埋啤酒

冬天就每日都想打邊爐😛😛😛

想打邊爐又清淡少少,所以我地選左椰子雞

食完椰子雞之後仲可以放題打邊爐
一個價錢不到$200,重可以任飲任食,性價比高

半隻雞嘅份量,

種類亦都繁多,而且對得住呢個價錢

當中亦有桶蠔為性價比高之選

菜類更吸收了椰青湯的精華,食落更鮮甜
最後我同朋友都忍不住都飲曬個椰青湯底

飲品嘅選擇都有很多,更有自家調製嘅特飲同埋啤酒
Badboy約咗住附近嘅朋友嚟食平民價任食火鍋,8:30pm先嚟都爆場,好彩咁啱有枱食完走唔洗等位。百幾蚊一位任食2小時😋首先揀咗要雞煲/烤魚/酸菜魚定水煮魚先,其中雞煲同烤魚都有唔同味揀,食完之後就可以加湯打邊爐喇,食物飲品就自助區任拎。🐟麻辣烤魚姐姐話多數客人都揀佢哋招牌嘅雞煲/烤魚食,烤魚唔係度度都有得食,所以badboy揀咗烤魚。烤魚係鱸魚,唔多骨,肉質結實。如果鍾意食再滑啲嘅魚可以+$38轉多寶魚。魚皮煎得金黃脆口,鍾意食魚嘅話,兩個人食啱啱好。麻辣湯底badboy只係揀咗小辣,所以唔算辣,但就惹味啲。任食自助區嘅食物都好多元化,基本嘅腸仔、丸類都好多,仲有唔同海鮮、肉類、菇類同好多款新鮮蔬菜。朋友夾咗好多粒蠔食話飽滿多汁好好食,可惜badboy早兩日先腸胃炎完,所以唔敢食咁多海鮮住😂如果唔係都想烚啲蜆食🥲拎醬料嘅隔離仲有打邊爐必食嘅響鈴同超大兜炸魚皮,大大塊勁吸引,夾咗一兜好好食😋唔夠飽都有公仔麵、烏冬可以拎😊自助飲品區都有幾種類可選擇,有紙包茶飲、罐裝飲品、啤酒、自家製水果茶等等。值得一讚係呢度啲姐姐都好helpful,有耐性同你講解之餘,佢哋執緊枱,我哋示意想加湯就即刻

🐟麻辣烤魚

值得一讚係呢度啲姐姐都好helpful,有耐性同你講解之餘,佢哋執緊枱,我哋示意想加湯就即刻過嚟幫你加咗先😃👍🏻
2022-11-24 136 瀏覽
之前講過一定會返嚟encore,趁住呢排天氣涼涼地,去元朗打邊爐!估唔到隔咗一段時間,呢度超多人!大家都發現咗呢個好地方!今次嚟到叫咗麻辣雞煲!真係好正!啲雞入口亦嫩滑❤️最重要外面都有雞件可以拎,可以自己無限複製雞煲🤣🤣🤣麻辣鮮香!出一身汗好正🤤除咗之前有介紹過嘅多種配料選擇,今次多咗鵝腸!連鵝腸都有得任食,點會唔多人呀🤣我自己覺得呢度嘅炸魚皮非常出色,令人感到驚喜!因為大件得來脆到十足,唔係細細件魚皮真係好開心!加埋雞煲湯底真係其味無盡🫣☺️呢間火鍋真係極度推薦大家!住大西北一定要過嚟試!

呢間火鍋真係極度推薦大家!住大西北一定要過嚟試!