2024-06-13 81 瀏覽
見到個杯幾靚,又買一送一,三個人都特登買兩杯送兩杯飲,試過尖沙咀分店好好味,諗住同分店唔會差得好遠,有保證,點知唔知係咪因為買一送一關係,其中有兩杯係真係廢水,葡萄味係冇㗎,但係有水喉水味,連小朋友都飲得出淡而無味嘅水喉水,另一杯香芋奶茶有紫色,但香芋味冇,唔好味掉咗,好浪費唔會有下次,用特價吸引人,其實都冇做到特價,非常差! 另外兩款算正常發揮,普通嘅珍珠奶茶冇乜特別。石門咁多間有層舖,如果你做唔住,其實都好難生存落去,冇競爭能力,完😩
2024-05-31
10 分鐘 (外賣自取)
2023-08-30 234 瀏覽
之前呢個位喺個車仔麵檔,最近轉咗做間叫「春芳號」嘅細細間店,今日經過就想試吓下佢嘅野。我叫咗凍豆花奶茶、橙柚青、烏龍珍珠奶茶同百香果綠。奶茶飲落去,茶味好濃郁,喝落口有淡淡嘅茶底味🤤🤤,加埋滑濃嘅奶香,真係好過癮🤩🤩。百香果綠茶則係清新爽口,好解渴👍🏻👍🏻。我見到佢嘅杯設計好特別😆😆,每隻杯都有唔同嘅花朵、鳥仔同其他插圖,顏色都好鮮豔。仲留意到如果你細心啲睇,就會發現佢地除咗每隻杯有唔同嘅設計同顏色之外,佢杯面嘅牌子logo都會唔同🤭🤭,真係好用心😻😻。仲有而家佢地仲有特價優惠,學生可以享八五折優惠😚😚,真係唔錯㗎。🧚‍♂️🧚‍♂️ 營業時間08:00 - 21:00 星期一至五10:30 - 21:00 星期六至日📍春芳號 (京瑞廣場一期) Chun Fun How (Kings Wing Plaza 1)沙田石門安群街3號京瑞廣場一期地下G06C號舖Shop G06C, G/F, Kings Wing Plaza 1, 3 On Kwan Street, Shek Mun, Sha Tin港鐵石門站 C 出口, 步行約2分鐘

🧚‍♂️🧚‍♂️ 營業時間
08:00 - 21:00 星期一至五
10:30 - 21:00 星期六至日

沙田石門安群街3號京瑞廣場一期地下G06C號舖
港鐵石門站 C 出口, 步行約2分鐘
2023-06-03 345 瀏覽
好耐冇飲珍奶,咁啱公司附近開咗間新春芳號分店今次我叫咗咗烏龍珍珠奶茶🧋整體來講都幾夠茶味, 但係奶多咗啲🤓朋友仔飲玉荷青蘆薈蜜,好fresh 好啱而家咁炎熱天氣☀️🥰順帶一提,佢個紙杯真係好靚😍而家佢可能因為新開張,佢有一啲File 送,我同朋友都拎咗一個佢哋仲做緊套餐優惠,會有一個多士或三文治配指定飲品大約都係$30-40,$50內就有齊一set 🤩👍🏻👍🏻如果下午茶食少少野都好啱😌
好耐冇飲珍奶,咁啱公司附近開咗間新春芳號分店
今次我叫咗咗烏龍珍珠奶茶🧋
整體來講都幾夠茶味, 但係奶多咗啲🤓
順帶一提,佢個紙杯真係好靚😍
外賣自取