2019-08-22
那天,我們去朋友新家,朋友介紹我地呢間泡飯,只記得好熱,要排好鬼死耐!入到去點餐,搞亂左少少,但最後都上返岩哂俾我地,老實講,成個魚頭咁上,對於我呢尐唔食魚頭既人黎講都幾恐怖😝 全部都係加10蚊變餐:川芎竹芷魚頭湯套餐 $68 一放底好大陣藥材味,我呢尐虛不受補,唔岩我,但應該好足料~姬松茸魚頭花膠 $68我記得我呢個無魚,係雞(但張單...),anyway~ 總之就係無魚頭,應該係姬松茸煲雞,都幾濃,但都有藥材味,好在唔算太重,唔係我應該搞佢唔掂...及弟咸蛋芥菜湯 $58朋友之前叫個個賣哂,唯一一個無魚頭既XD 我估佢既諗法同我一樣 haha!墨魚手指拼魚腐 $32Overall,我唔太好,因為太多藥材,如果你鍾意藥材味你一定會鍾意食,佢足料既,而且跟餐都係加10蚊有菜有飯,係抵食既! BTW,凍飲加3蚊
川芎竹芷魚頭湯套餐 $68
一放底好大陣藥材味,我呢尐虛不受補,唔岩我,但應該好足料~
姬松茸魚頭花膠 $68
及弟咸蛋芥菜湯 $58