2014-07-08 642 瀏覽
原來食餐飯都好難!睇戲前去食晚飯!三個人去food court!人人都可以揀鍾意嘅食物!因為我收工遲咗!所以最遲去到!唸住買樣最快嘅食物!咪去韓國餐廳排隊買湯麵!買好會比個傳呼機連收據!等你可以坐低等!呢個主意幾好!唔好成堆人企响取餐處度!但我無唸過一碗即食麵要等25分鐘!  響機去櫃位取到餐!個賣相已經好肉酸!啲餸亂晒籠!一食更加唔掂,有兩款蔬菜,莧菜及椰菜!但兩樣都都煮唔熟,好硬!雞肉唔嚡!麵條係即食麵!都煮到偏硬!湯底好咸!成個麵好難食!食完個咸麵飲碗海帶湯!又變得好淡!無乜味!$52真係唔值!環境雖然自助式!坐位都算舒服乾淨!人多都可以接受!唔會好迫!服務正常!因為自己服務自己!可惜味道差!

2014-07-07
25 分鐘 (堂食)
2014-06-05 497 瀏覽
兩個人在apm行,下午茶在這裡韓式炒粉絲原來都幾細碟不油膩而且粉絲條條分明不黏身和其他茹絲及蔥段的味道也很配,相當不錯石頭雜錦飯有海帶、煎蛋、切絲的紅蘿蔔、菠菜、泡菜、碎牛十分香口惹味!每一口味道和口感都很豐富很充實湯有幾條海帶,味道好似水泡菜椰菜非常新鮮,爽口呢度地方夠大,有好多款式選擇有機會再嚟
兩個人在apm行,下午茶在這裡
韓式炒粉絲原來都幾細碟
不油膩而且粉絲條條分明不黏身
和其他茹絲及蔥段的味道也很配,相當不錯
石頭雜錦飯有海帶、煎蛋、切絲的紅蘿蔔、菠菜、泡菜、碎牛
十分香口惹味!每一口味道和口感都很豐富很充實
湯有幾條海帶,味道好似水
泡菜椰菜非常新鮮,爽口
呢度地方夠大,有好多款式選擇
有機會再嚟