2022-04-04
見圖識字,食lunch時間落單喺13:40分牛柳焗飯 14:15分終於到左咖喱雞脾飯 追呢個飯2次,最終出多個牛柳焗飯,我話我喺追雞脾飯,待應話sorry依家即刻出然後15分鐘未有再追多次,同我講廚房部機壞左出唔到紙,依家整緊,我話其實咖喱汁都整好架啦,整隻雞脾洗唔洗咁耐,待應話整緊3分鐘出等到15:00,我已經忍無可忍,睇住隔離食tea都食完個雞脾餐,真係開始吊鬼收銀話:咁你仲要唔要個飯,我幫你取消我:唔係你一句取消咁簡單,你要我坐左1個鐘以上,係咁話整緊整緊 3分鐘,食晏個班都走晒,依家個個食緊tea, 你接唔接受等個雞脾飯要1個鐘20分鐘?我喺食客唔會去理你廚房有無機紙。吊完鬼之後,結果就真係3分鐘出左個飯嚟。15:04我見到自己個午飯,椰仔招牌咖喱雞脾飯😑一路食那邊廂又聽到有客落單,都吊緊個待應態度差;food panda又吊緊等1個鍾無出餐,點同客交待...etc 希望呢個集團嘅高層或者老闆睇到食評,眼見舖頭人手充足,唔該好好監察下自己餐廳,管理唔到出品就唔好開咁多分店。絕不建議幫襯,完。
牛柳焗飯 14:15分終於到左
咖喱雞脾飯
收銀話:咁你仲要唔要個飯,我幫你取消
吊完鬼之後,結果就真係3分鐘出左個飯嚟。
15:04我見到自己個午飯,椰仔招牌咖喱雞脾飯😑
絕不建議幫襯,完。