2023-03-04
今日行北角行街搵野食,見幾有懷舊感覺就入去試下☺️點知真系有驚喜。入到去d 位好闊落一d都唔逼,呢間仲要唔系播歌,系有真人唱live 。超正,仲要竟然可以點歌😍真系未食野個環境已經好有驚喜。野食方面我叫左個二人餐。我諗個餐湯系日日都唔同,甘岩今日個餐湯系我最鐘意既黑松露蘑菇湯,飲落就知好足料好夠黑松露同菇味,唯一不足系個湯好飲到唔夠飲😭跟住個雞肉沙律正常味道幾開胃。主菜方面叫左個,肉醬肉丸闊麵同澳洲肉眼扒。我食野比較麻煩 ,終會問肉醬同肉丸系用咩肉整出黎,幫我落單既靚女姐姐都會好有禮貌甘答我,一d都唔覺得我煩😏。個麵黎講個汁煮得好香酸酸咪咪好易入好,個扒男朋友話個扒都好juicy 唔會好乾好韌☺️整體黎個今日個晚餐真系好滿足💕環境服務野食都系高質價錢仲要平民💁💁💁
環境服務野食都系高質價錢仲要平民💁💁💁