(非會員)
2009-05-22 13 瀏覽
這店舖真的令人回想到在外國留學時, 校門總是有檔~當時覺得超好味的熱狗...正因為這份回味, 今天和朋友途徑便買個試試....相比鄰近的小食店, 這舖是豪裝, surprise 的是可自選配料, 哈哈我喜愛的酸瓜, 朋友最討厭; 實在有很多選擇...廿幾種熱狗...又不同肉腸, 又自選配料>>>我喜愛的Hotdog面世啦!!! 那自家製的醬汁尚算開胃總結...我這日年輕了!!

總結...我這日年輕了!!
my choice
2009-05-20
my choice
2009-05-20 1 瀏覽
是日晚餐, order 如下:多來加腸熱狗 - 配上自家醬汁, 係茄汁 blend 出來的, 唔錯. 包係煎過o既, 都唔錯~ 腸, 冇咩特別.柏林辣椒腸熱狗 - 腸仔辣辣地好惹味, 裡面仲有黑椒粒粒! 可惜 choose 錯 mustard, 蓋過左 d 腸味.薯角 - 即叫即炸, 落左好少鹽, 食到好香薯味, good~overall,食物唔錯. menu 上有成 22 種腸仔, 好多選擇!service 一流, 店員非常有禮貌! 值得讚!!!食物全部即叫即整. (所以要等一等).配料全部要加錢 ($5 一樣).食完成頭油煙味! take away 好 d 啦.會再來試其他腸!
是日晚餐, order 如下:

柏林辣椒腸熱狗 -
薯角 -
即叫即炸, 落左好少鹽, 食到好香薯味, good~

overall,
食物唔錯. menu 上有成 22 種腸仔, 好多選擇!
service 一流, 店員非常有禮貌! 值得讚!!!
食物全部即叫即整. (所以要等一等).
配料全部要加錢 ($5 一樣).
食完成頭油煙味! take away 好 d 啦.
會再來試其他腸!
menu
menu