(非會員)
同女朋友幾個月去一次但個老板娘都仲記得我地上次坐邊張台= ="老板娘太強了!!!每次去都有好介紹,例如七味牛仔骨..澳洲和牛等等不過價錢都幾貴,我每次幫襯都每位起碼都80蚊up,不過相比起相同價錢既其他餐廳,我覺得的確物超所值(所以我唔會去旁邊街的扒王之王),呢間餐廳係我唯一會比超過10蚊tips的地方!!!
同女朋友幾個月去一次
但個老板娘都仲記得我地上次坐邊張台= ="
老板娘太強了!!!
每次去都有好介紹,例如七味牛仔骨..澳洲和牛等等
2005-12-09 16 瀏覽
價錢幾都抵,幾廿蚊,味道都唔差。以這個價錢唔錯,我會再幫襯的!
價錢幾都抵,幾廿蚊,味道都唔差。
以這個價錢唔錯,我會再幫襯的!
2005-06-07 14 瀏覽
間野不過不失啦, 最主要係價錢平, 晚餐都係$48, 個晚餐有南瓜湯, garlic bread, 蜜汁燒豬par, 同埋一杯野飲, 凍飲加兩蚊, 全日無加一服務費, 所以都幾抵個湯一般啦, 個bread 唔錯, 個豬par 都幾好食, d汁夠野味, 野飲又大大杯, 但唯一美中不足既係我當晚見到有小強行左上我張table度, 但我諗都係意外, 始終咁大個門口, 小強係街外行入黎都唔奇
2005-04-17 28 瀏覽
好難食,o個度d dinner 48蚊一個,凍飲+2d飯好立好難食,食物味道太濃好難消化,食完個胃頂住頂住,而且分量比較細,飲品分面,糖醬都未融化個杯邊痴立立,好唔衛生,服務態度差,待慢,環境太狹窄,地面有積水以後唔會去o個度食!!!超唔抵呀!!
好難食,o個度d dinner 48蚊一個,凍飲+2
d飯好立好難食,食物味道太濃好難消化,
食完個胃頂住頂住,
而且分量比較細,
飲品分面,糖醬都未融化
個杯邊痴立立,好唔衛生,
服務態度差,待慢,
環境太狹窄,地面有積水
以後唔會去o個度食!!!
超唔抵呀!!
2004-11-28 16 瀏覽
呢度意粉好好食,同埋一個lunch 都不過廿幾蚊,都幾抵架,杯野飲仲幾大杯添!推薦雜菌炒意粉+凍朱古力^^正呀
呢度意粉好好食,
同埋一個lunch 都不過廿幾蚊,
都幾抵架,杯野飲仲幾大杯添!

推薦雜菌炒意粉+凍朱古力^^
正呀