2024-09-10 448 瀏覽
係旺角行街行到攰,想食返個好耐無食過嘅台式任食火鍋,即刻唸起去食牛大人瓊華店店內設有大量卡位,坐位寬闊,用餐舒服火鍋湯底可以十選一,湯底有辣有唔辣,清甜養顏,剌激麻辣都有,任君選擇另外仲有超過50款台灣直送火鍋配料可供選擇相信大家都可以得返台灣的原味道食物方面: 極上和牛吃到飽套餐選擇左牛大人秘方麻辣鍋,由牛骨配上辣乾、大紅袍花椒等三十多種材料熬成,味道辛辣澳洲 M5 和牛牛肩卷 : 油花分佈均勻豐富,入口軟嫩即化,油香味令人回味無窮美國 SRF 美國黑牛後腿肉 :  日本和牛同美國安格斯嘅混合版,集優點於一身,有和牛嘅豐富油花口感,又有安格斯牛香濃肉味安格斯牛小排 : 油花分布均勻,肉質鮮美,口感並兼澳洲 M9 和牛牛丸 : 濃厚脂香,彈力十足啖啖油香,肉味香濃富層次感手切封門柳 :  極濃郁牛味,油花細緻均勻,有肉質纖維又有質感黑松露海鮮漿 : 有濃郁嘅黑松露香氣,口感爽彈,有鮮味鬼馬松露油條 : 油條加上松露味嘅花枝膠,咬落香味勁濃,即叫即炸保證件件脆卜卜海鮮 : 有沙白、蝦、脆肉鯇魚片等,其他海鮮私房鴨血 : 吃起來甜中帶䶢,口感像吃果凍的感覺,十分嫩滑自助區 : 仲有多款台灣

瓊華店店內設有大量卡位,坐位寬闊,用餐舒服

另外仲有超過50款台灣直送火鍋配料可供選擇

相信大家都可以得返台灣的原味道
食物方面:

極上和牛吃到飽套餐

安格斯牛小排 : 油花分布均勻,肉質鮮美,口感並兼
黑松露海鮮漿 : 有濃郁嘅黑松露香氣,口感爽彈,有鮮味
海鮮 : 有沙白、蝦、脆肉鯇魚片等,其他海鮮
私房鴨血 : 吃起來甜中帶䶢,口感像吃果凍的感覺,十分嫩滑
自助區 : 仲有多款台灣直送火鍋配料及新鮮蔬菜任君選擇
飲品 : 有多款自家製冷泡茶及多款罐飲品
甜品 : 除左必食 Movenpick 雪糕杯,仲有自家製仙草凍,夠曬台灣風味
Ours Tips : 放題係 120 分鐘,最後半個鐘會截單,絕對有充足時間比大家吃到飽
2024-09-08
2024-07-16 531 瀏覽
間唔中都會想食下火鍋湯底足料,食材新鮮多元化每次去到揀湯底都有選擇困難今次揀咗王牌湯底,大人紅燒牛骨湯天氣咁凍,嚟到飲啖湯暖下身,非常濃郁有三款吃到飽套餐選擇,任食兩小時我哋就揀咗極上和牛吃到飽套餐,加送澳洲M9和牛牛丸,呢個真係好好食超過10款肉類,安格斯特選牛板鍵、手切封門柳、安格斯一口牛肉粒,羊肉,SRF美國黑牛後腿肉等當然唔少得海鮮啦,海蝦、鯇魚肉、仲有脹卜卜嘅沙白,d湯鮮味提升超過50款火鍋配料,絕大部份係台灣直送,鴨血、手打花枝漿、鹽酥雞、蛋餃等,十足台灣風味魚腐、萵筍木耳同柏葉,吸晒啲湯每次都會飲人氣自製花茶,最新仲出咗酉鬼啤,鍾意飲酒嘅可以試吓最後仲有甜品,Movenpick雪糕杯、自家製仙草凍等,食到超級
間唔中都會想食下

火鍋湯底足料,食材新鮮多元化
每次去到揀湯底都有選擇困難

今次揀咗王牌湯底,大人紅燒牛骨湯
天氣咁凍,嚟到飲啖湯暖下身,非常濃郁

有三款吃到飽套餐選擇,任食兩小時
我哋就揀咗極上和牛吃到飽套餐,

加送澳洲M9和牛牛丸,呢個真係好好食

魚腐、萵筍木耳同柏葉,吸晒啲湯

• 冷泡茶
  • 澳洲極上和牛
  • 澳洲M9和牛牛丸
  • 牛大人紅燒牛骨鍋
  • 新鮮沙白
2024-07-08 454 瀏覽
講到台式邊爐又點小得牛大人,今次想食得清清地,叫左台灣鳳梨雞鍋,湯底入面仲會有啲苦瓜,好清甜,可以食到食材的鮮甜味😚今次食得豪啲叫左最貴的M5 極上和牛吃到飽套餐😋 試左佢地的美國SRF黑牛,肥瘦均衡,食落覺得特別鮮甜同好嫩澳洲M9和牛牛丸又係必食的🤤香香牛肉味,追求牛味的朋友一定要試,呢款一定滿足到你😊同埋一咬佢啲牛汁就爆開晒,成口都係牛汁😁台式食物方面,叫左水蓮,鴨血,豬血糕等,俾你一次過滿足晒想食台式食物的慾望😋仲有好多不同款式的丸類,蔬菜俾我地揀,十分豐富👍 飲品方面,佢地自家製的茶,台式飲品,氣水都係可以無限任飲甜品方面就有仙草同埋不同口味的雪糕俾我地揀牛大人台灣火鍋吃到飽 (瓊華中心) (旺角)旺角彌敦道628號瓊華中心9樓

甜品方面就有仙草同埋不同口味的雪糕俾我地揀

牛大人台灣火鍋吃到飽 (瓊華中心) (旺角)
旺角彌敦道628號瓊華中心9樓
2024-07-03 328 瀏覽
牛魔王又出動啦😎成日都好想食好多好多牛肉🥰所以呢日收工同屋企人過左旺角食牛大人❣️湯底我地叫左台灣鳳梨雞鍋😚入邊真係有半隻雞架,除咗有鳳梨之外,仲有苦瓜、魚乾等等!套餐方面我哋梗係要食過最多牛肉選擇嘅澳洲極尚和牛套餐啦😜最推介🌟澳洲M5肩胛肉油脂較豐富,美國SRF黑牛肉口感滑,封門柳有咬口肉味超重!另外佢嘅滷水都好出色,有牛筋、牛肚、豬大腸等等😋出邊仲有好多台灣直送嘅火鍋配料,仲有好多蔬菜揀🤓飲品方便有好多款自家製冷泡茶,瘋狂飲我最愛嘅白桃烏龍❤️最後記得叫埋雪糕呀!Movenpick嘅雲呢拿口味真係無得輸😌
牛魔王又出動啦😎成日都好想食好多好多牛肉🥰
所以呢日收工同屋企人過左旺角食牛大人❣️

湯底我地叫左台灣鳳梨雞鍋😚

入邊真係有半隻雞架,除咗有鳳梨之外,仲有苦瓜、魚乾等等!

套餐方面我哋梗係要食過最多牛肉選擇嘅澳洲極尚和牛套餐啦😜

另外佢嘅滷水都好出色,有牛筋、牛肚、豬大腸等等😋

出邊仲有好多台灣直送嘅火鍋配料,仲有好多蔬菜揀🤓

飲品方便有好多款自家製冷泡茶,瘋狂飲我最愛嘅白桃烏龍❤️

• 澳洲極尚和牛套餐
2024-07-01 301 瀏覽
個人最喜歡既#牛大人 呢排搞緊「夢王祭」!只要係晚市叫#極上和牛套餐,就可選#夢王生雞蛋 或#醬油溏心夢王蛋 一粒!仲有一款小食#三色鮮蔬夢王脆蛋 可任點任食!最特別係有個 #夢王布丁 甜品!真係不得了!。除左平時牛大人食開既野食,呢排仲出左兩款新湯底!,就係🍅#醍醐蕃茄酸辣鍋 同 #三椒酸菜鮮魚鍋 !。今次呢個夢王祭,仲可以like 社交平台再送 #夢王布丁珍珠奶茶 🧋!勁好飲!必點呀!。牛大人最好食既極上和牛!質素仍然keep到!又好食又大大份!任叫唔嬲,真心掂!

2024-06-29 259 瀏覽
牛魔王朋友又約去牛大人聚一聚🤪🤪今次感覺手切封門柳(牛肉類)質素提高咗🤭🤭自助區🈶丸類、粉麵、蔬菜等等,飲品有自家製冷泡茶外..今期優惠打卡送椰汁椰汁芒果奶..味道唔甜不錯👍手打檸檬茶味道也不錯,茶底都OK👍湯底叫牛大人秘方麻辣湯…湯底夠濃麻辣適中😊牛大人除咗牛肉款式多同埋新鮮之外其他火鍋配料如蟹籽墨汁漿、牛肉漿.. 花枝漿等也不錯的啊私房鴨血囗感煙靭..魚皮夠脆口!甜品有Movenpick 雪糕或仙草黑白配等選擇🤪大滿足😙😙

• 手切封門柳
  • 打手檸檬
今晚去左旺角瓊華中心牛大人打邊爐,牛大人最近同日本頂級雞蛋「夢王」合作,整左個「夢王祭」,多左幾樣雞蛋嘢食可以試吓😍今係揀左澳洲極上和牛套餐,揀左阿嬤養生濃湯鍋,啱哂健康Lifestyle 嘅我地🍲🤩我地揀左醬油溏心夢王蛋一粒,蛋王都幾濃稠,溏心效果唔錯,如果唔試溏心蛋另外有夢王生雞蛋可以揀,不過今次無揀到生雞蛋🥚呢個套餐款款牛肉都好好味,仲超多選擇,上腹牛五花、安格斯特選牛板腱、安格斯牛小排、手切封門柳、安格斯一口牛肉粒、澳洲和牛M5牛肩卷、美國PRIE極級肩里肌🤪最值得一提既係呢個套餐每人贈送和牛牛丸2粒, 呢粒和牛牛丸有牛味之餘,仲好juicy 添😋😋好味道其他丸、魚滑、墨魚滑、魚片,鴨血豬肉片、牛肚、豬肚呀都係任點任食,而小食有個三色鮮蔬夢王脆蛋,有炸蓮藕、炸秋葵、炸豆腐都可以任點食到最後甜品,有布丁🍮,雪糕、同仙草凍,叫左布丁同仙草凍,布丁既雞蛋味好濃,不過略為甜左少少,仙草凍就一向都好味😋而堂食like 牛大人社交平台仲有一杯珍珠奶茶贈飲,不過我地太飽就無飲到了

2024-06-19
15 分鐘 (堂食)
2024-06-28 161 瀏覽
今晚同friend去慶祝生日, 咁就同佢去咗MK呢一間牛大人,因為朋友好鍾意打邊爐 ,入到去其實都有人等緊位, 入到去有好多嘢食同飲品畀你選擇。 大家睇下我叫咗啲乜:首先是極品的和牛料理 - 免費澳州和牛牛丸,烚得恰到好處,肉質鮮嫩多汁,入口即化,令人流連忘返。然後是濃郁滋味的鴛鴦鍋,湯頭鮮甜,搭配四目養生素食鍋及牛夫人秘製的麻辣鍋,為整個用餐體驗增添了層次感。再來是一系列精選牛肉料理,如安格斯特選牛板腱、美國PRIME極級肩里肌,以及牛媽媽秘製的滷牛筋,各有特色,都是用心烹調,肉質軟嫩多汁。另一大亮點是澳洲和牛M5牛肩卷,油花分布得宜,味道香濃。除了牛肉,這裡還有許多別具特色的配菜,如鴨屎香檸檬茶、西班牙豬梅肉片、百配鵝脆腸等,為整體餐點增添了豐富的層次。尤其是山水滑豆腐及私房鴨血(辣),清新爽口,令人胃口大開。此外,這裡的海鮮也是一大賣點,包括蟹籽墨汁漿、章魚珍珠漿、脆肉鯇魚片、花蓮扁食(手工小雲吞)、爽脆炸魚皮等,個個都鮮美可口。最後是一些精選的牛肉及肉製品,如SRF美國黑牛後腿肉、手切封門柳、美人花膠,以及鮮甜的海蝦和清爽的金桔椰果,為整個大餐劃下完美的句號。Overall,這

Overall,這裡的每一道菜都有其獨特之處,無論是肉食愛好者還是健康飲食者,都能在這裡找到自己的最愛。

2024-06-26 245 瀏覽
再戰「牛大人」耐無食牛大人,就會有種掛念好想再食今晚帶未食過嘅朋友仔嚟食食完佢都讚食物質素唔錯朋友第一次食,緊喺食最好嘅『極上和牛套餐』晚市仲送埋『醬油溏心夢王蛋』又幾入味喎!呢個餐仲送澳州和牛牛丸,超彈牙多汁!湯底增加至10款咁多我哋選咗「阿嬤養生濃湯鍋」湯底濃得嚟唔會蓋過牛肉嘅鮮味我就最鍾意食安格斯牛小排勁encore 都係牛小排油花紋路均勻,肉質非常細緻柔嫩SRF美國黑牛後腿肉那香濃四溢的肉味,細嫩多汁的口感,令人齒頰留香澳洲和牛M5牛肩卷肉味濃郁,肉質軟嫩脂肪甘香有牛肉的嫩度,亦有油脂化開的甘甜口感有嚼勁,更能感受到肉的彈性澳洲和牛牛胸爽豐富骨膠原,口感爽脆,而且油香味極濃絕對不能錯過的私房鴨血(辣)就只有牛大人的鴨血我才會吃,特別入味好多地方鴨血都沒有味道海鮮有新鮮沙白、鮮甜海蝦忘記說外面有自助醬料區和自助食材和飲料區任飲任食甜品有至愛嘅Movenpick雪糕同台式仙草凍每次食牛大人都好滿足!特別一提,當日 Like social media 仲有『夢王布丁珍珠奶茶』送,飲到好飽飽牛大人台灣火鍋吃到飽旺角彌敦道628號瓊華中心9樓
再戰「牛大人」

耐無食牛大人,就會有種掛念好想再食
今晚帶未食過嘅朋友仔嚟食
食完佢都讚食物質素唔錯

朋友第一次食,緊喺食最好嘅『極上和牛套餐』
晚市仲送埋『醬油溏心夢王蛋』
又幾入味喎!

呢個餐仲送澳州和牛牛丸,超彈牙多汁!

湯底增加至10款咁多
我哋選咗「阿嬤養生濃湯鍋」
湯底濃得嚟唔會蓋過牛肉嘅鮮味

我就最鍾意食安格斯牛小排
勁encore 都係牛小排
油花紋路均勻,肉質非常細緻柔嫩

SRF美國黑牛後腿肉
那香濃四溢的肉味,
細嫩多汁的口感,令人齒頰留香

澳洲和牛M5牛肩卷
肉味濃郁,肉質軟嫩脂肪甘香
有牛肉的嫩度,亦有油脂化開的甘甜
口感有嚼勁,更能感受到肉的彈性

澳洲和牛牛胸爽
豐富骨膠原,口感爽脆,而且油香味極濃

絕對不能錯過的私房鴨血(辣)
就只有牛大人的鴨血我才會吃,特別入味
好多地方鴨血都沒有味道

海鮮有新鮮沙白、鮮甜海蝦

忘記說外面有自助醬料區和自助食材
和飲料區任飲任食

甜品有至愛嘅Movenpick雪糕同台式仙草凍

每次食牛大人都好滿足!

牛大人台灣火鍋吃到飽
  • SRF美國黑牛後腿肉
  • 新鮮沙白
  • 極上和牛吃到飽
2024-06-25 176 瀏覽
牛大人已經食過幾次佢地最出名就係好多台灣產地直送嘅火鍋配料每次都覺得好抵食好高質上星期我地又去咗食佢地最近又有新搞作舉辦緊夢王祭夢王祭係同夢王期間限定既合作只要選擇極上和牛套餐每人就有:▫️夢王生雞蛋 或者 醬油溏心夢王蛋 一隻▫️Like 社交平台就有 夢王布丁珍珠奶茶 一杯▫️任食 三色鮮蔬夢王脆蛋▫️甜品可以選擇 夢王布丁(一份)牛大人火鍋配料好豐富除咗有多款牛肉可以選擇仲有好多海鮮、滷水台灣特色配料、小食🔹 牛夫人秘方紅燒牛骨鍋牛骨鍋湯底香濃,加上藥材、香葉等,帶微微嘅回甘好開胃,加埋滷水配料食超夾。🔹澳洲M5和牛牛肩卷M5和牛肉質柔嫩,質感及口感一流。配埋夢王生雞蛋蛋汁可以將剛煮好嘅牛肉降溫,避免燙口,同時又可以增加牛肉嫰滑!🔹各式海鮮漿佢地嘅海鮮漿都係產地直送,台灣澎湖所出產之海產製品鮮味無比!打邊爐超正🔹私房鴨血鴨血夠大件又有厚度,口感軟嫩,味道鮮美,加上香濃嘅牛骨湯底,吸滿湯汁精華後,實在食唔停口。🔹鴨屎香檸檬茶鴨屎香茶葉入口清香,醇厚回甘,配埋檸檬清爽解膩📍牛大人台灣火鍋吃到飽
牛大人已經食過幾次
每人就有:
▫️夢王生雞蛋 或者 醬油溏心夢王蛋 一隻
▫️Like 社交平台就有 夢王布丁珍珠奶茶 一杯
▫️任食 三色鮮蔬夢王脆蛋
▫️甜品可以選擇 夢王布丁(一份)
牛大人火鍋配料好豐富
🔹澳洲M5和牛牛肩卷

🔹各式海鮮漿
🔹私房鴨血

🔹鴨屎香檸檬茶
鴨屎香茶葉入口清香,醇厚回甘,配埋檸檬清爽解膩
📍牛大人台灣火鍋吃到飽

吃火鍋就是會想起牛大人,而原來牛大人最近有新主題菜式,與日本頂級雞蛋「夢王」合作推出「夢王祭」。今次來到牛大人還點了期間限定的醍醐蕃茄酸辣鍋,味道酸酸甜甜,帶點麻辣的香味而且湯底超多蕃茄,很足料!·🐄極上和牛吃到飽套餐套餐每位更附送澳洲M9和牛牛丸2粒,除了牛味香濃,肉質更是爽口彈牙。每次都必點安格斯牛小排和澳洲和牛M5牛肩卷除了10多款肉類選擇,必定要試新主題的小食!三色鮮蔬夢王脆蛋有齊蓮藕、蕃薯及秋葵,新鮮即叫即炸🤩小食還有炸午餐肉、台式香腸、甘薯等。海鮮方面就有蝦、沙貝等,就連餃子都有超過5款,包括菠菜餃、韭菜餃等,喜歡吃鴨血的更可以無限添加!飲品方面更有驚喜,新增了鴨屎香檸檬茶,而且味道比起外面專門喝手打檸檬茶的更好喝!清爽解渴,甜度亦剛剛好。另外還有全新夢王布丁珍珠奶茶,珍珠Q彈再配上軟滑的布丁,非常推薦!甜品方面,就有主題限定的夢王布丁🍮香濃的蛋味佈滿口腔,絕對是必點的甜品之一,吃完布丁還可以吃Haagen Dazs/Movenpick雪糕/仙草凍!

·🐄極上和牛吃到飽套餐

2024-06-24 173 瀏覽
牛大人開到港九新界都有分店早排又約埋班朋友一齊去烚吓烚吓由於大家想食返和牛同埋食材嘅原味道 所以揀咗味道比較清嘅養生湯底等緊野食期間 我地都嗌咗幾款台式小食有小香腸 皮蛋豆腐同炸物我地不停encore澳洲M5和牛牛肩卷感覺質素都保持倒水準 油花滿滿而且有肉香另外不得不讚澳洲M9和牛牛丸 充滿肉汁又彈牙配料方面我最推薦佢地嘅魚漿我每次黎都食墨魚漿 啖啖都食倒墨魚肉 真材實料最後一定要食埋佢地自家製嘅甜品 芋圓仙草凍作結
牛大人開到港九新界都有分店

配料方面我最推薦佢地嘅魚漿
我每次黎都食墨魚漿 啖啖都食倒墨魚肉 真材實料

最後一定要食埋佢地自家製嘅甜品 芋圓仙草凍作結
2024-06-20 240 瀏覽
我前排去左一間旺角牛大人火鍋放題試新嘢,因為佢最近推出咗夢王系列,對於我呢個蛋控好吸引,所以專登去試吓!首先,佢哋有期間限定嘅有夢王糖心蛋、布丁珍珠奶茶同布甸,真係好特別。夢王糖心蛋外糖心流出,好滋味但香味都好濃。而且火鍋放題仲有布丁珍珠奶茶,呢件事真係好邪惡,驚死你唔夠飽咁😂 口感香滑,珍珠彈牙,布甸滑滑嫩嫩,甜度適中,估唔到係一個幾錯嘅配搭!例牌麻辣湯底係我嘅首選。湯底辣味濃郁,香辣味道刺激味蕾,真係夠味。一啖湯底,辣辣嘅感覺立即襲上舌尖,而且呢個湯底真係會越食越辣~叫咗中辣,食落都仲尚算舒服嘅😝佢哋嘅配料真係好多,好多都係主打台灣直送!多種新鮮嘅蔬菜任你揀,配料都係!最鍾意食佢嘅頂級花枝丸,口感彈牙,我可以無限添加!牛肉無限吃係呢度嘅賣點之一。佢哋提供多款牛肉,整體質素都算唔錯,真係可以無限享受牛肉的美味,真係好啱鍾意食牛嘅朋友仔!

每次一大班人想去打邊爐都會諗起牛大人😆任飲任食食材質素高得嚟又唔太貴CP值非常之高最近牛大人仲同日本頂級雞蛋「夢王」合作晚市order 極上和牛套餐每位可揀選夢王生雞蛋/醬油溏心夢王蛋一隻仲有三色鮮蔬夢王脆蛋小食任食-🔸極上和牛套餐任食澳洲M5和牛肩、澳洲M9和牛牛丸、安格斯特選牛板腱等另外仲有鮮甜海蝦、肥美沙白同多款肉類任食個人最愛西班牙豬梅肉片軟嫩有肉香🔸自助區多款丸類由台灣直送有龍蝦沙拉丸、魚腐、貢丸、海膽丸個人超鍾龍蝦沙拉丸帶有wasabi味少少攻鼻,幾刺激!另外,自助區仲有蕃茄、粉麵、蔬菜🥬🔸飲品有無糖茶、汽水同手搖飲品當中鴨屎香檸檬茶超正呀🍋檸檬香甜清新解膩一流-㊙️Like 餐廳社交平台 page送夢王布丁珍珠奶茶
每次一大班人想去打邊爐
每位可揀選夢王生雞蛋/醬油溏心夢王蛋一隻
仲有三色鮮蔬夢王脆蛋小食任食
🔸極上和牛套餐
任食澳洲M5和牛肩、澳洲M9和牛牛丸、安格斯特選牛板腱等
另外仲有鮮甜海蝦、肥美沙白同多款肉類任食
個人最愛西班牙豬梅肉片
軟嫩有肉香

🔸自助區
多款丸類由台灣直送
有龍蝦沙拉丸、魚腐、貢丸、海膽丸
個人超鍾龍蝦沙拉丸
帶有wasabi味
少少攻鼻,幾刺激!
另外,自助區仲有蕃茄、粉麵、蔬菜🥬

🔸飲品
有無糖茶、汽水同手搖飲品
當中鴨屎香檸檬茶超正呀🍋
檸檬香甜清新
解膩一流
㊙️Like 餐廳社交平台 page送夢王布丁珍珠奶茶
2024-06-16 214 瀏覽
之前食過好幾次牛大人都覺得抵食又好味,今次呢間都依然keep到水準,揀咗極上和牛吃到飽餐依家晚市叫呢個套餐,每位客人都🉑選『夢王生雞蛋』或『醬油溏心夢王蛋』一粒,我哋揀咗溏心蛋,食落口感比較香甜,每位仲🈶免費澳州和牛牛丸2️⃣粒自助區🈶丸類、粉麵、蔬菜等等,飲品除咗有自家製冷泡茶之外,仲可以透過QR Code 免費order金桔椰果或冬瓜茶,亦可以加錢order其他飲品或酒湯底叫咗阿嬤養生濃湯鍋,十分足料,有多款火鍋配料可供選擇👉🏻蟹籽墨汁漿、牛媽秘製滷牛筋、鮮甜海蝦、私房鴨血(辣)、爽脆炸魚皮等,都十分美味,仲有芝麻➕花生麻吉燒,真係好多野食😍餐廳仲提供多款台式小食,包括梅甘酥脆薯、排骨酥、鹽酥雞、台灣香腸等等肉類都有好多選擇,包括羊、雞、豬➕牛,牛肉款式都好多,有安格斯特選牛板腱、美國PRIME極級肩里肌、安格斯一口牛肉粒、手切封門柳、澳洲和牛M5 牛肩卷、安格斯牛小排、SRF美國黑牛後腿肉、安格斯牛小排等等,我就最鍾意食牛小排,食落牛味香濃,口感香滑每人可以揀一款甜品,有Movenpick 、Häagen-Dazs 雪糕或仙草黑白配可供選擇,我哋就揀咗兩杯雪糕,真係非常滿足嘅一餐❤️