2024-01-28 391 瀏覽
等咗一個小時淨係做外賣 不停不停出外賣單 晚市 堂食嘅客個個都等成一個鐘,見到個個都氣憤已走 。 沒有下次。其實佢哋淨係做外賣生意已經足夠 根本唔需要做堂食!! 問佢哋出單未。 睇睇睇⋯⋯⋯ 睇睇睇⋯再睇睇睇 沒人答到跟本一個鐘都仲未整。😡😡😡淨係不停聽到佢哋部機不停話已經超時。相信外賣平台過咗時要罰錢。所以出晒外賣d單 喺我眼前已經見到幾個客擺低張單走咗😠隔離嗰三四台都係喺度等咗一個鐘。做唔切就唔好接堂食生意 其實佢哋做外賣平台已經足夠。沒有下次 Black list !!!!!!
等咗一個小時淨係做外賣 不停不停出外賣單

問佢哋出單未。 睇睇睇⋯⋯⋯ 睇睇睇⋯再睇睇睇 沒人答到

喺我眼前已經見到幾個客擺低張單走咗😠

隔離嗰三四台都係喺度等咗一個鐘。

做唔切就唔好接堂食生意

其實佢哋做外賣平台已經足夠。
沒有下次
Black list !!!!!!
60 分鐘 (堂食)
餐廳廁所長期自稱維修中,(幾個禮拜都未維修好一個廁所?)有員工喺圖中道門出入,成條通道擺滿一個一個紙皮箱食材,擺明唔打算短期內借俾食客問侍應借廁所,佢會叫你急嘅就出去轉左直行過馬路去借M記廁所😅連廁所都唔肯借俾食客,何來尊重食客?食物質素正正常常,並唔係我會排隊食嘅嘢,我諗鰂魚涌分店成日排隊係因為依頭冇其他茶記選擇就一般連鎖茶記嘅味道,白飯壓過先上盤,蔥油飯啲蔥切得唔夠細,例湯唔夠熱,大把進步空間
2023-12-30
星期六 大老爺都放假我醒起附近開左間牛奶冰室就同大老爺去試下佢嘅早餐星期六10:30都坐滿哂 我呢區真係靠做早餐新裝修當然係光猛明亮啲服務員姨姨好有禮貌餐牌選擇都多有扒餐 有炸魚餐有粉麵類 麥皮 三文治大老爺點左沙爹牛麵配半熟蛋同多士沙爺牛個麵係似福麵嘅伊麵底牛肉唔會乸到無哂味湯底同沙爹麵好夠味👍🏻我就要火腿通粉配炒蛋多士通粉個湯底 係舊式冰室個隻 加左忌廉雞湯做底嘅不過佢仲加左啲茶芯粒嗯~有啲阿媽煮比bb食嘅味道😂好中意佢個多士 係蒜茸多士黎嘅 烘得好鬆脆同埋佢個檸茶檸水 係用冷榨檸檬汁 唔係一片片檸檬片 咁就避免左有檸檬皮嘅澀味下次想試下佢個芝士拉絲波蘿飽
星期六 大老爺都放假

同埋佢個檸茶檸水 係用冷榨檸檬汁
唔係一片片檸檬片 咁就避免左有檸檬皮嘅澀味

下次想試下佢個芝士拉絲波蘿飽

2023-12-23
5 分鐘 (堂食)
$50 (早餐)