2018-06-26 290 瀏覽
成日打邊爐都係去開太子過邊,呢次朋友話尖沙咀呢度開左間食牛食海鮮都好正既餐廳,所以就話上黎試下啦。黎到呢度,感覺裝修得都算大氣,野食選擇都好多款,刺身或牛都好多,齋睇相片已經覺得好好味,但資金有限,哈哈,我地只係叫左兩三樣,但都完全夠食,因為好味既野,食少少就已經好夠!啲刺身好新鮮,平時食刺身好挑剔既我呢次都覺得幾好,說明真係唔錯。牛同出邊既牛都好唔同,呢度既牛好有牛味,而且較爽,同出邊既和牛好唔同。總之一句話,好好味啦
2018-06-26 185 瀏覽
今日難得好友同我都dayoff,過黎尖沙咀行街街,行行下好肚餓,於是就上左黎呢間牛皇世家食牛。啲野食好新鮮同埋個樣擺得好靚,簡直望到都流口水。呢度都算幾大間,啲檯都算大張,唔知點解藍色既凳比人一種舒服既感覺,就算一大班朋友過黎食都ok無問題,唔會窄,食野除左野食要好味,坐得舒服都好緊要架。我地中午lunch可以食得多啲,唔會怕肥,叫左都幾多野食,兩個人搞掂左幾碟野,都算呢度野食夠吸引既啦!新鮮係我食野既最基本要求,好彩呢度野食夠曬新鮮!
2018-06-22 191 瀏覽
坐得舒服,冷氣幾,服務一流,食物質素高,牛呀,丸呀都幾好食。主打牛眼肉邊睇波有4部大電視,每邊两部一定睇到。今日巴西對哥斯達黎加,一大班同事上去邊睇邊食又玩估波膽,估仲全單8折,雖然估唔到但老闆請多支大beer
坐得舒服,冷氣幾,服務一流
,食物質素高,牛呀,丸呀都幾好食
。主打牛眼肉邊

睇波有4部大電視,每邊两部一定睇到。

2018-06-22 170 瀏覽
蛋黃鷄軟骨好好食。黑毛豬一流。全埸氣氛熱烈。東爪瑤柱湯底好正。最緊要老闆好好人。巴西贏波請全塲飲啤酒。氣氛好熱烈。脆肉鯇真係脆卜卜。服務認真。真係睇世界杯一流嘅選擇。
2018-06-17 275 瀏覽
老公話星期六想出去揾間有得睇波既地方食晚餐,咁岩喺尖沙咀用openrice search到依間新開既火鍋店,所以去試下。餐廳環境新淨,枱同枱之間有足夠空間,有卡位又有圓枱同VIP房,睇波唔怕同人迫。牛三拼好好味,特別有個叫腩心邊最好味,食得出係新鮮靚牛,重牛味。水餃都好好味。另推介清湯萌沙腩小食(限量供應),3分鐘都唔駛已清晒個碟,所以冇影相。下次會再去食。餐廳職員有禮,最後仲送左個生果盤比我地食。呀囡有得食水果最開心。

2018-06-16
  • 萌沙腩(熟食)