2023-05-24
2078 瀏覽
好多人話牛角buffet 抵食又好食,今次準時收工即去,6:30前到不用等位。用餐時間見只有90分鐘已心知不妙,太趕,要食牛就一定要$359第二款開始先有,咁想試牛角有幾咁抵好食就唯有三百幾。不用點餐已送上基本豬牛雞,全是原味,基於肉嘅油份不夠,我有點懷疑會否比漏咗肥膏,再者無鹽,只用牛角醬同蒜泥點,味道上真係差少少。燒完一轉,網都已黑,整個過程無換網,如果肉類有選有味嘅,就會越燒啲肉後來就越鹹至於,附味嘅鹽、乜味都係死鹹嘅味。 最差係,佢食物大多款式都係有點乾,菠蘿生到燒極都唔出汁無轉深色,極酸,貝殼類燒極都無水出乾煎,粟米同菇都係好乾唔出水,牛油都乾,啲菜都係無水出,好可能佢全部放太耐,放到乾晒水先夠鐘上枱,真係好少見放錫紙盤都無水出嘅菜類肉類,原味牛肩胛較為好啲,但肉味都係欠奉,只有個樣好似好睇,可能無鹹帶唔出個味掛。全部燒物最好食。。。。蕃薯仔,其餘係雪糕同紫菜飯加一後成$395一位,真係可以有更多更好選擇,食一次應該無下次,食牛打邊爐仲好。燒肉like好食好多,仲平好多
全部燒物最好食。。。。蕃薯仔,其餘係雪糕同紫菜飯
燒肉like好食好多,仲平好多