餐廳: 犀牛犀牛 (SAVANNAH Place)
資訊:

2024-05-20 284 瀏覽
一向鐘意食吐司,飽肚又方便,犀牛犀牛好多吐司款式,樣樣都想食😆好吸引呀!我真係選擇困難症😆最後揀咗十分鐘🤣✨芋泥肉鬆蛋吐司$33芋泥同肉鬆嘅配搭永遠唔會出錯,佢地就好似金童玉女咁,係天作之合🤣芋泥好綿密,而且有芋頭香,唔會假甜,味道幾天然,好食!肉鬆充滿咸香,有d咬口,睇相都見到份量好多,每一啖都食到,呢個配搭又咸又甜,無得輸!雞蛋有蛋香味,控制得啱啱好,夠滑!夾埋一齊好好食!吐司好足料,拎上去幾重手,有d份量,食完都幾飽肚,大家可以試下!
我真係選擇困難症😆最後揀咗十分鐘🤣

芋泥肉鬆蛋吐司$33
2024-05-20
5 分鐘 (堂食)
  • 芋泥肉鬆蛋吐司
2023-04-27 779 瀏覽
經過呢間半新開的吐司店,又諗唔到食乜,就黎試外,原來都開咗好多分店叫左個招牌肉蛋吐司,醬汁略不夠味,肉有少少韌,有生菜有蛋,蛋好好食,即叫即整等了10分鐘,新鮮嘅韓式醬燒牛五花卷呢個冇吐司咁好食, 卷餅係似超市買到果隻卷餅,都係有菜同蛋,我鍾意吐司嘅蛋多啲叫埋杯茶加20蚊,都ok嘅

韓式醬燒牛五花卷

叫埋杯茶加20蚊,都ok嘅

2023-04-01 526 瀏覽
犀牛犀牛嘅卷餅,外面有脆香嘅薄餅,裏面有濃厚蛋香嘅蛋餅,加埋牛肉,確實幾好味!唔係一卷真係唔太夠飽,起碼要加多份炸雞,又或者加多一卷😂,近$50 一卷,即係要差唔多$100先食得飽,又唔係堂食,只有外賣,感覺上價錢比較貴。

2022-11-27 745 瀏覽
本身我對呢間新開嘅外賣店都幾期待,因為佢嘅圖片同埋裝修都幾吸引到我,但原來佢食物嘅質素都幾參差……首先,個韓牛蛋卷本身其實個味道唔錯,亦都好大份,但係就係好乾,係冇醬嘅,乾爭爭咁😅跟住個雞柳原來係麥樂雞嚟嘅😂真係好失望‼️我點解唔去M記買嚟食呢?🤭仲唔使比咁貴添至於個黑糖珍珠奶茶,佢嘅奶味比較重,同出面嘅珍奶相比,味道好似差唔多,冇咩特別其實佢食物嘅味道唔算太差,但就冇咩特別。而呢個價錢嚟講亦實在係太貴。不過開喺將軍澳呢個位置,應該都會吸引到唔少去散步嘅人買來食…….

舊鋪是洗衣店+順豐智能櫃之後等了幾個月終於開業的台式外帶店整間鋪以藍色為主調 非常吸睛再加上美美的大餐牌貼滿整店的美食照終於搵到機會試啦!𝐑𝟏𝟏 起司薯餅蛋餅($𝟑𝟗)相信各位台粉一定超愛手抓餅煎到兩邊金黄香脆的香蔥薄餅加一塊一捲即溶的芝士再加一塊脆脆薯餅最後是一塊金黃的煎蛋捲餅就是有這個好處輕食又不需要任何肉類也夠你吃得飽套餐+$𝟐𝟎要了杯珍珠奶茶這個一般般Combo才點來試一試吧!還是選多點食物方面的還有吐司、炸物等等好期待呀😋✍🏻很喜歡手寫風格的印刷文字和那隻真的很犀的犀牛🦏
舊鋪是洗衣店+順豐智能櫃
之後等了幾個月
終於開業的台式外帶店
整間鋪以藍色為主調 非常吸睛
再加上美美的大餐牌
貼滿整店的美食照
終於搵到機會試啦!

𝐑𝟏𝟏 起司薯餅蛋餅($𝟑𝟗)
相信各位台粉一定超愛手抓餅
也夠你吃得飽
起司薯餅蛋餅

套餐+$𝟐𝟎要了杯珍珠奶茶
這個一般般
Combo才點來試一試吧!
還是選多點食物方面的
還有吐司、炸物等等好期待呀😋

✍🏻很喜歡手寫風格的印刷文字
和那隻真的很犀的犀牛🦏
2022-10-22
20 分鐘 (堂食)
起司薯餅蛋餅