聽朋友介紹喺炮台山地鐵站附近嘅呢一間韓式食店 - 盤浦 😲😲 有 $99 任食烤豬腩肉 !! 聽到咁抵即刻嚟試吓 !!除咗好抵嘅 $99 任食豬腩肉之外 , 牛肋肉都係 $99 一份 ~ 其他菜式價錢都好實惠 😌😌 一坐低店員就送上各款韓式前菜 , 調味啱啱好 , 芽菜麻油味好香 ~ 食豬腩肉一定要整生菜包啦 !! 每一台加 $38 就可以任食生菜 😏😏好抵呀 !! 出邊真係食唔到呢個價錢囉 !! 店員首先送上一大盤豬腩肉 ! 一層肥膏 , 一層肉 , 層次分明 ❤️ 食落去冇豬臭味 ❤️ 肉質唔錯 , 性價比超高 !!韓式辣湯麵 ($88)我哋仲嗌咗 1 個韓式麵食下 ~ 揀左小辣 , 嚟到個湯底好紅卜卜😆😆但食落唔會好辣 ~ 第 1 次食呢款麵 , 有好多海鮮 , 魷魚 , 青口同蝦 , 仲有好多菇 , 青瓜 , 翠玉瓜 , 木耳 , 令到個湯充滿鮮甜味 😋😋麵同樣有驚喜 !! 有啲似幼烏冬 , 十分煙靭彈牙 , 口感好好 !! 好好食啊個麵 !! 食完好舒服 😍😍 好暖胃 ! 韓國提子汁 / 韓國梨汁 ($20) / 韓國啤酒 ($38)整體嚟講 , 呢個價錢真係冇得輸囉 !! 2
韓式辣湯麵 ($88)

整體嚟講 , 呢個價錢真係冇得輸囉 !! 2 個人食咗好多豬腩肉 , 好飽飽 , 再加埋個麵 , 都係 $4xx , 推介大家嚟食 !! 😆👍
  • $99 任食豬腩肉
  • 韓式辣湯麵
熱愛韓國嘅我今次就試哩間由韓國人親自主理嘅燒肉店🥩 老闆雖然係韓國人,但可以英文溝通,間中仲會講少少中文💪🏻 一坐低,老闆就熱情介紹有咩特色食物同優惠👍🏻餐廳喺炮台山同天后之間,兩邊行都唔係好遠。環境好光猛,可以睇清楚啲肉燒得如何😂 而且乾淨企理,員工做野都好快手💨前菜五小碟有泡菜、醃青瓜、大豆芽、薯仔粒、洋蔥,味道正宗,夠哂開胃。👑牛肋條 $99今期減價優惠係牛肋條,睇落好似唔算好大碟,但食食吓發現都唔少🤭 肉質嫩滑唔會韌,味道唔會太淡太鹹,醃得剛剛好,食落牛味香濃,加上醬汁帶點甜甜地,老闆果然好推介👍🏻✨五花肉 $148五花肉肥瘦適中,豬肉同油脂分佈剛好,厚薄都啱啱好。老闆幫手燒肉,同時會教我地點樣燒得靚又好味🤤 食落唔會韌,下層仲有啲焦香,肉質腍軟。而家仲有優惠可以$99任食90分鐘,食肉獸一定唔可以錯過🤣 生菜只需要加$38就同樣可以任食😍 ✨牛舌 $168厚薄適中,咬落爽口彈牙,質感軟嫩可口😋 去食燒肉,我必定會叫牛舌👏🏻🔍整體感覺:餐廳座位有少少逼,但環境同乾淨程度都理想。老闆同員工態度都友善好客。食材同味道都新鮮好味,值得推介同再食,單點價錢都唔係好貴,任食就更加物超所值

👑牛肋條 $99

✨五花肉 $148

✨牛舌 $168

🔍整體感覺:餐廳座位有少少逼,但環境同乾淨程度都理想。老闆同員工態度都友善好客。食材同味道都新鮮好味,值得推介同再食,單點價錢都唔係好貴,任食就更加物超所值,性價比極高🤩
2024-11-18 967 瀏覽
放工同朋友食韓國嘢,一入到餐廳就覺得超有置身韓國嘅感覺,即刻開返枝啤感受氣氛🍺本身仲諗緊燒唔燒肉好呢🤔但見到人頭$99就可以任食pork belly🐷抵到爆,見到枱枱都燒到好high,於是我同朋友就決定嚟個韓燒!Unlimited Pork Belly $99/per person————————————任食又質素高嘅豬腩肉!一開始已經比好大盤豬腩肉🐷完全唔會吝嗇呀!一片片豬腩肉厚薄度剛好,每件都肥瘦相間,邪惡又好食😆每份生菜+$38,包埋菜加啲配料,成個配搭更加豐富。店員們都非常貼心,耐心解釋點樣燒豬腩肉係確保熟同好味😋有時會走嚟睇吓我地燒成點同幫手燒,超好體驗🫶🏾Kimchi Pancake $118————————————超大份泡菜煎餅!超足料,好香酸酸辣辣嘅泡菜味,加上蔥同洋蔥就更加香,仲有粒粒海鮮!煎到有少少焦香,好香口。Kimchi Soup with Pork $118————————————又係大大鍋又超足料!有好多泡菜,仲有金菇、豆腐、蔥等等,配個白飯,好暖胃。係度聚會實在太正,下次要再Call friends一齊去燒肉!

Unlimited Pork Belly

Kimchi Pancake $118
Kimchi  Pancake

Kimchi Soup with Pork $118
Kimchi Soup with Pork

2024-11-11
  • Unlimited Pork Belly
2024-11-17 941 瀏覽
昨晚去左北角韓店食燒肉,彷彿瞬間飛到了韓國。這家餐廳由韓國人主理,周圍的食客也大多是韓國人,真是相當地道。餐廳的裝潢簡約而具工業風,菜單上有各種韓燒、拌飯和湯品好多選擇。今期優惠 $99 任食五花腩,好抵。前菜五小碟小食非常正宗,有泡菜、酸蘿蔔、大豆芽菜、醃青瓜甘筍和薯仔等,讓人食指大動,而食完又可以再加。Pork belly五花肉 (任食) $99/ppl韓式五花肉風味十足,半肥瘦厚薄適中,燒至外焦內嫩,油香四溢。多餘的豬油會從盤邊流入油杯,這樣就不會感覺油膩。將肉片包在生菜中,配上大醬,簡單美味。Korean leek pancake蔥煎餅 $138煎餅大份,粉漿適中,裡面有大量的韭菜和香蔥,還夾雜著少量海鮮。雖然煎得還算不錯,但如果能煎得更脆點就更完美。搭配醋汁食,開胃又美味。Ginseng Chicken Soup人蔘雞湯 $188用上整隻雞釀入糯米,慢慢燉煮而成。湯底濃郁,雞肉軟嫩,人蔘味不太濃,但都幾滋補養生。
昨晚去左北角韓店食燒肉,彷彿瞬間飛到了韓國。

Pork belly

Ginseng Chicken Soup
人蔘雞湯 $188
人蔘雞湯
2024-11-14
5 分鐘 (堂食)
生菜
蔥煎餅
人蔘雞湯
2024-10-17 1214 瀏覽
食一間韓國燒烤,好似去咗韓國咁。先講佢抵食到爛嘅pork belly豬五花腩任食套餐,只需$99/位,一碟碟豬五花腩任叫唔嬲。加多$38/枱,生菜都任叫。加埋佢本身包埋嘅前菜,其實真係可以其他嘢咩都唔叫😂。豬五花腩 (任食$99/位) - 在場韓國職員會教你點燒到”金黃”。五花腩肥而不膩,襯麻油加鹽已經非常香口。就算真係肥,亦可以襯生菜(+$38任食)加辣醬,再唔係襯水冷麵,甚至擺落口即刻灌啤酒,同樣地係上天堂嘅感覺。當然,我哋會試吓其他嘢。水冷麵($118) - 原本諗住用嚟做澱粉質,冷卻一下燒烤嘅肉,點知職員叫我哋連同燒烤肉一齊食,話呢個係當地食法。結果果然有奇效,一凍一熱擺入口,另類享受。CASS啤酒 ($38) - 韓國本土嘅啤酒,味道比香港嘅啤酒略為濃一啲,解膩效果唔錯。要注意唔好擺喺個爐隔離,會好快暖晒。樂天初飲初樂蜜桃味燒酎 ($68) - 聞落去嘅桃味好豐富,飲落去酒精感比啤酒重,但甜度充足,適合女士。咁樣叫法真係十足酒池肉林😂。Pork Belly同其他優惠當然抵食,但其實呢度最好嘅地方係接近韓國嘅環境同服務,服務員都係以英文溝通,佢哋示範點燒同解釋嗰陣,我真係覺得自
食一間韓國燒烤,好似去咗韓國咁。

當然,我哋會試吓其他嘢。

咁樣叫法真係十足酒池肉林😂。Pork Belly同其他優惠當然抵食,但其實呢度最好嘅地方係接近韓國嘅環境同服務,服務員都係以英文溝通,佢哋示範點燒同解釋嗰陣,我真係覺得自己去咗韓國。
2024-10-17
  • 冷麵
想講嗰사장님真係好風趣又好helpful👍🏿英文極好之主動埋黎幫手燒 佢嘅願景係多啲人接觸到韓式燒烤 就會自己識燒🤣所以後尾嗰豬肋骨燒得不錯 老細真係讚賞滿滿🥳好friendly嘅燒肉店! ✢ 腌製豬肋骨 돼지 갈비 $99 (人頭計要2份起)唔食牛都可以有好好嘅體驗😎自己燒都無難度!攤開一份真係成塊爐咁大份😝真係好抵食!사장님有講過話呢份豬肋骨夠靚 糖分多 所以燒嗰時會易啲痴底xd 果不其然 食落口感認真鬆軟 尾段仲帶點甜!😚 彩蛋係사장님幫我地燒過頭一塊後 傾計下老闆都幾fun話想啲客個個訓練有成 燒到叻叻豬!所以我就實踐下🤪然後사장님簡直係給予滿滿嘅情緒價值💓經過幾次都不斷打氣 又會話我地聽幾多成熟🫶🏿差唔多食得!認真想比個讚 無大男人格 對自己啲staff又nice肯教👍🏿真係無比較無傷害 ✢ 花五花肉 $168睇落幾特別嘅五花肉🤩瘦肉夾三層肉 食落口感比起平時係彈牙啲 點埋佢比嘅麻油、辣醬 更增風味!✢ 人蔘雞湯 삼계탕 $188呢個必點!無後悔因為真係呢個天氣飲落超補身 人蔘、紅棗、糯米等補品一啲都唔吝嗇 釀哂係雞入面👍🏿熬煮後嘅湯頭夠香又易入口 連埋原隻嫩滑雞肉 邊食邊飲

✢ 腌製豬肋骨 돼지 갈비 $99 (人頭計要2份起)

✢ 花五花肉 $168

✢ 人蔘雞湯 삼계탕 $188
呢個必點!無後悔因為真係呢個天氣飲落超補身 人蔘、紅棗、糯米等補品一啲都唔吝嗇 釀哂係雞入面👍🏿熬煮後嘅湯頭夠香又易入口 連埋原隻嫩滑雞肉 邊食邊飲補補元氣!

✢ 拌冷麵 비빔냉면 $118
食燒肉就係想有啲清涼嘅野入口🤤就試試佢特式冷麵撈韓式辣醬!就係鍾意滿滿的麵餅夠嚼勁 加埋啲清涼配料 蘿蔔片、梨片、青瓜絲等 但撈勻哂啲辣醬真係有點辣😂大家要小心埋嗰小塊辣芥末kekee 下次我會考慮食水冷麵 有多啲湯汁🤣

✢ 馬格利 막걸리 $88
除咗送枝酒+正宗黃銅碗黎 老細仲親自黎搖勻去 服務一流!
2024-12-24 0 瀏覽
近排見到北角新開咗韓國菜 好似唔錯 所以一於去試吓😚👅𝑈𝑛𝑙𝑖𝑚𝑖𝑡𝑒𝑑 𝑃𝑜𝑟𝑘 𝐵𝑒𝑙𝑙𝑦 $99/𝑝𝑝呢個幾抵食😆真係可以任食五花肉 仲要冇限時任食燒五花肉 一定可以食到夠晒飽😍五花肉唔會太過肥 豬肉部份都唔會好韌 同埋本身都有啲調味 幾好食😋👅𝑈𝑛𝑙𝑖𝑚𝑖𝑡𝑒𝑑 𝑉𝑒𝑔𝑒𝑡𝑎𝑏𝑙𝑒 𝑊𝑟𝑎𝑝 $38呢度加$38就有得無限任添生菜 啱晒可以包住啲五花腩一齊食😛解滯👅𝑅𝑖𝑏 𝐹𝑖𝑛𝑔𝑒𝑟 $99牛肋條食落有返少少咬口 都有啲彈性 亦都唔韌 鍾意呢個質感😙👅𝐽𝑎𝑝𝑐ℎ𝑎𝑒 $128韓國炒粉絲嘅配菜都幾多 唔會太過油膩 炒得幾乾爽 好食🤩總括嚟講 呢間韓國菜幾唔錯 嗰度嘅經理服務都好好 坐得幾舒服 大家要嚟呢度一試啊🥰😋 好味:8.57/10🤑 價錢:8.00/10🤗 服務:8.03/10😝 環境:7.85/10😚 衞生:7.85/10🤩 整體:8.42/10
近排見到北角新開咗韓國菜 好似唔錯 所以一於去試吓😚

😝 環境:7.85/10
😚 衞生:7.85/10
🤩 整體:8.42/10
2024-12-23 0 瀏覽
首先,我們不得不提一下他們的新推出的 **Pork Belly $99 任食優惠**。這個優惠真的是太划算了,尤其對於喜愛豬五花肉的人來說,簡直就是天堂。豬五花肉質鮮嫩多汁,烤得外焦里嫩,搭配上生菜包,更加美味可口。這樣的任食優惠讓我們可以無限量地享受這道美味,真的是超值之選。First, we have to mention their newly launched **Unlimited Pork Belly for $99** promotion. This offer is truly a steal, especially for pork belly lovers. The pork belly is tender and juicy, grilled to a perfect crispy exterior and tender interior. When wrapped in fresh lettuce, it becomes even more delicious. This all-you-can-eat promotion allows us to enjoy

First, we have to mention their newly launched **Unlimited Pork Belly for $99** promotion. This offer is truly a steal, especially for pork belly lovers. The pork belly is tender and juicy, grilled to a perfect crispy exterior and tender interior. When wrapped in fresh lettuce, it becomes even more delicious. This all-you-can-eat promotion allows us to enjoy this delightful dish without limits, making it an incredibly good value.

## 經典美味 | Classic Delicacies
我們還點了 **蔥煎餅**。這道韓國海鮮蔥餅烤得香脆可口,裡面的海鮮新鮮美味,餅皮外焦里嫩,每一口都充滿了海洋的鮮味與蔥香的完美結合,讓人欲罷不能。

We also ordered the **Korean Seafood Leek Pancake**. This pancake was crispy and tasty, with fresh and delicious seafood inside. The pancake's exterior was crispy while the interior was tender. Each bite was filled with the perfect combination of seafood freshness and leek aroma, making it hard to resist.

2024-12-23 0 瀏覽
今次👧🏻同朋友去到炮台山搵食,發現有一間韓式餐廳推出咗$99任食豬腩肉!身為肉食獸緊係要試下啦!要讚下整體食物質素不錯,店員都勤力換錫紙👍🏻。🌟五花腩每人$99就可以任食燒肉真係超抵,一開始就送上一大盤腩肉,有肥有瘦,即使偏瘦既位置都唔會太瘦太韌,整體上亦肥瘦均勻!👧🏻同朋友有加咗一轉五花腩,質素仍有保持,唔會話係第二轉就變差。🌟牛肋條除咗五花腩,部分肉類,例如豬肋骨,都有做特價!牛肋條肥瘦均勻,有事先醃過,食落充滿牛肉同油脂香。🌟水冷麵食太多肉類,都要啲澱粉質調劑一下!呢度嘅水冷麵湯底比出面嘅酸啲,再落埋醋就非常醒胃!至於蕎麥麵煙靭彈牙,配料有基本嘅雞蛋、青瓜、雪梨片、白蘿蔔片,都幾好食!

🌟五花腩

🌟牛肋條

🌟水冷麵

2024-12-20 0 瀏覽
位於北角蜆殼街< 𝐁𝐚𝐧𝐩𝐨 𝐁𝐁𝐐 >, 一間韓式燒肉店, 由韓國人主理, 裝潢以簡約工業風為主。ᴘᴏʀᴋ ʙᴇʟʟʏ $⁹⁹ / ᴘᴘʟ任食豬五花肉, 選了以下兩款肉類。ʀɪʙ ꜰɪɴɢᴇʀ牛肋條的油花含量適中, 肉質鮮嫩多汁。ʙᴇᴇꜰ ʟᴏɪɴ醬醃牛五花肉, 帶有口感。ᴠᴇɢᴇᴛᴀʙʟᴇ ᴡʀᴀᴘ ⁽⁺$³⁸⁾將燒肉配以生菜更好吃。ᴊᴀᴘᴄʜᴀᴇ $¹²⁸炒粉絲軟硬度適中, 很有鑊氣。ᴄᴏʟᴅ ʙᴜᴄᴋᴡʜᴇᴀᴛ ɴᴏᴏᴅʟᴇ $¹¹⁸水冷麵清爽開胃, 冰鎮解膩。ᴋᴏʀᴇᴀɴ ɢʀᴀᴘᴇ ᴊᴜɪᴄᴇ $²⁰韓國提子汁ꜱᴡᴇᴇᴛ ʀɪᴄᴇ ᴅʀɪɴᴋ $²⁰甜米露ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴘᴇᴀʀ ᴊᴜɪᴄᴇ $²⁰韓國雪梨汁盤浦 (北角)📍北角蜆殼街18號嘉昌商業中心地舖

ᴘᴏʀᴋ ʙᴇʟʟʏ $⁹⁹ / ᴘᴘʟ
任食豬五花肉, 選了以下兩款肉類。

ʀɪʙ ꜰɪɴɢᴇʀ
牛肋條的油花含量適中, 肉質鮮嫩多汁。

ʙᴇᴇꜰ ʟᴏɪɴ
醬醃牛五花肉, 帶有口感。

ᴠᴇɢᴇᴛᴀʙʟᴇ ᴡʀᴀᴘ ⁽⁺$³⁸⁾
將燒肉配以生菜更好吃。

ᴊᴀᴘᴄʜᴀᴇ $¹²⁸
炒粉絲軟硬度適中, 很有鑊氣。

ᴄᴏʟᴅ ʙᴜᴄᴋᴡʜᴇᴀᴛ ɴᴏᴏᴅʟᴇ $¹¹⁸
水冷麵清爽開胃, 冰鎮解膩。

ᴋᴏʀᴇᴀɴ ɢʀᴀᴘᴇ ᴊᴜɪᴄᴇ $²⁰

盤浦 (北角)
📍北角蜆殼街18號嘉昌商業中心地舖
2024-12-12
2024-12-13 127 瀏覽
同閏蜜琴晚食完泰菜 今晚就去咗天后嘅盤浦食韓國嘢除咗飯麵之外 仲有得韓燒而家做緊promo 99蚊任食五花腩除咗香港人嚟幫襯 仲吸引咗外國人一齊燒肉但我哋唔食得多 所以今次叫咗3樣嘢食🐮牛肋條 叫咗2 sets 份量係一大碟2個女仔嚟講都有啲多 啱晒一班食肉獸呀肉質幾腍 唔會燒到韌晒店員好貼心 見張錫紙燒到燶燶哋會即刻幫我哋換過張另外仲叫咗份生菜包肉食🌶辣炒年糕除咗年糕 仲有麵 蛋 魚糕好豐富辣度我同閏蜜都接受到 炒得好惹味🍜冷麵大大碗落埋醋食 yummy閏蜜表示:聖誕風Kpop超洗腦 邊un邊燒
同閏蜜琴晚食完泰菜

大大碗
落埋醋食 yummy

閏蜜表示:聖誕風Kpop超洗腦 邊un邊燒

2024-12-11 101 瀏覽
我哋今次嚟到天后嘅Banpo,試吓佢哋嘅嘢食,唔單止試咗佢哋嘅招牌菜式拌冷麵同泡菜煎餅,仲試埋新推出嘅$99蚊任食五花腩! 拌冷麵 🍜首先要講嘅梗係呢個透心涼嘅拌冷麵啦!經典韓式冷麵,以辣醬同各種配料拌勻,真係清爽開胃!一上枱就見到啲麵條白雪雪咁,仲有好多唔同嘅配料、雪梨片、蛋等,賣相真係一流!撈埋個特製辣醬,酸酸辣辣咁,非常醒胃!夏天食就最啱喇!😋泡菜煎餅 🥞跟住就到泡菜煎餅出場!呢個煎餅真係煎得啱啱好,外脆內軟,啲泡菜又夠晒惹味!點少少秘製醬汁,真係一流!🤤 份量都幾大份,啱晒同朋友share!$99任食五花腩 🥓重頭戲嚟喇!就係呢個$99蚊任食五花腩!嘩,真係抵到爛!啲五花腩肥瘦均勻,燒完之後外脆內嫩,肉汁豐富!😍 ,不過生菜就要另外加錢㗎喇! 90分鐘任食,真係食到你飽到上心口!

拌冷麵 🍜

泡菜煎餅 🥞

$99任食五花腩 🥓

這家位於北角蜆殼街的韓式烤肉店已經營業一年多了,每次路過都能看到許多oppa在享受燒肉,真的很有韓國的氛圍。我最喜歡的是韓國老闆的熱情好客,每次光顧時,都會主動幫我們烤肉,讓人感受到賓至如歸的溫暖。**無限量五花肉 $99/pp** 人均只需$100,就能享用到飽的五花肉,性價比超高!**豬腩肉**的肉質鮮嫩,肥瘦相間,帶有適量的脂肪,燒至微焦散發香氣,入口油香四溢,皮脆肉滑,讓人回味無窮。搭配幾款韓式小食和生菜一起吃,清新又解膩,真是肉食愛好者的最愛!**冷麵 $118** 冷麵有兩種選擇,辣味和不辣,我點了一份特辣的冷麵。雖然紅色辣椒醬看起來有點嚇人,但味道卻恰到好處。除了冰鎮的麵條,裡面還有梨和醃青瓜,麵條彈牙,味道調配得非常完美,辣甜酸爽,清爽開胃。**蔥煎餅 $138** 從小就聽媽媽說“吃蔥聰明”,因此我對蔥餅情有獨鍾。這款蔥煎餅超級多蔥,還加入了蝦和魷魚粒,香氣四溢,微微脆口感豐富,讓人飽足感十足。

**無限量五花肉 $99/pp**

人均只需$100,就能享用到飽的五花肉,性價比超高!

**冷麵 $118**

**蔥煎餅 $138**

• 蔥煎餅
  • 五花肉
  • 冷麵
2024-12-04 130 瀏覽
女女中意聽kpop🎵🎶,最近亦愛上韓國菜,帶她來炮台山banpo食晚飯,佈置勁有韓國氣氛,老闆同廚房員工都係韓國人,味道正宗。🥢有5款前菜,可以refill,今晚有芽菜,青瓜,泡菜,蘿蔔,洋蔥。炆牛肋骨 $198冬天要食呢d暖笠笠的,牛肋好入味,女女都話好食。🥟餃子年糕湯 $128好大一碗,有3粒豬肉餃子及3粒泡菜餃子,年糕煙煙韌韌。🍾清河星光氣泡酒 $88白葡萄酒結合氣泡水,口感清爽。🍇韓國提子汁 $20提子味道幾天然。🥩見到餐廳仲有99蚊位任食豬五花肉,下次約埋大食王朋友來食先。

炆牛肋骨 $198

冬天要食呢d暖笠笠的,牛肋好入味,女女都話好食。

🥟餃子年糕湯 $128

好大一碗,有3粒豬肉餃子及3粒泡菜餃子,年糕煙煙韌韌。

🍾清河星光氣泡酒 $88

白葡萄酒結合氣泡水,口感清爽。

🍇韓國提子汁 $20

提子味道幾天然。

2024-11-27
位於蜆殼街嘅🇰🇷韓式餐廳🌟盤浦🌟,推出咗一個勁爆嘅優惠💥,每位只需$99就可以🔥無限韓燒豬腩肉🐖,簡直係食肉獸嘅天堂🤪!💥Unlimited Pork Belly $99/位(兩位起)無限任添之餘,老闆仲會落場幫客人燒製,真係快靚正!豬腩肉甘香美味,配搭各式醬料、蒜片、韓式前菜等,變化出無窮嘅滋味,爽!🥬Unlimited Vegetable Wrap $38/枱每枱加多$38就有無限生菜,包肉食無咁易膩,戰鬥力同埋持久力大幅提升!🍖牛骨湯 $138牛骨湯清潤可口,內含大量巨型嘅牛肋骨連肉,軟淋兼入晒味,仲跟多碗白飯,正!🍺Cass Beer $38|Coke $20係食韓燒嘅良伴!

🍖牛骨湯 $138

🍺Cass Beer $38|Coke $20

係食韓燒嘅良伴!