2025-05-25
試試銅鑼灣登龍街超好服務韓式燒肉 全程都有韓國Oppa跟枱幫你燒埋 呢間網上都好多人講 主打韓國好出名嘅雞湯一隻雞 吸引我去試吓.今次試吓燒肉餐 最平$498-$798 視乎你食咩肉類叫任何燒烤套餐都會送佢哋招牌半隻雞湯去親韓國旅行都好多人鍾意食🥰而且佢啲雞髀勁滑 👌🏻雞胸就一般味道係清清地嘅雞湯 少少蔥香辣椒如果鍾意清湯嘅朋友 唔使坐飛機 會係唔錯選擇.但重點會係佢哋燒肉 服務超好今次叫咗LA牛小排套餐 勁大份 係成條連骨咁上仲有豬腩肉 豬頸肉Oops會先煮泡菜 芽菜之後煎豬腩肉 油脂會比泡菜吸晒勁邪惡燒好嘅時候亦都會放喺鐵板上面幫你保溫.除此之外 全部小食都係可以無限任添無論係泡菜定係BB腸仔我都好鍾意成個套餐份量都幾多 難怪夜晚會排隊.整體無論嘢食定係服務都唔錯適合平時鍾意去韓國旅行嘅朋友.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_銅鑼灣.#真心一隻雞 (銅鑼灣) @jinsim_kchicken地址:銅鑼灣登龍街28號永光中心地舖..#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies
今次試吓燒肉餐 最平$498-$798 視乎你食咩肉類
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_銅鑼灣
#真心一隻雞 (銅鑼灣) @jinsim_kchicken
地址:銅鑼灣登龍街28號永光中心地舖
#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #食評 #天后美食 #天后必食 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣必食 #天后 #銅鑼灣 #灣仔美食 #灣仔必食 #韓國餐廳 #韓式餐廳 #韓式燒肉 #烤肉 #燒肉