2024-10-31 0 瀏覽
呢間買過幾次麻糬同麻糬曲奇都麻麻地今次見佢有薄荷朱古力麻糬 幾少見 所以買左一盒$18 結果裏面全部都係空氣! 2粒都係空心的😂 外面個皮都無咩特別 應該唔會再幫襯了 Inside the mochi balls are completely empty. Disappointing taste and not worth the money!Do not recommend to anyone. Mochi cookies were also very average.
呢間買過幾次麻糬同麻糬曲奇都麻麻地

麻糬球

2024-10-09 121 瀏覽
一直都有聽聞呢間麻糬波波 都幾有人氣 所以近排嚟咗港島呢邊 就想順便試一試佢 個包裝都幾靚仔 而且入邊都有好多個麻糬波波 望落去係幾吸引 我見到好多人都係幾袋幾袋咁買🙈❤️- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ❤️拉絲芝士波波我就是但拎咗一袋 一開始以為係麻糬波波 點知原來係普通麵包咁 係有口感嘅,但係就唔煙韌 係偏向鬆化嘅口感 入邊啲芝士都多嘅 食落去都OK 但係一開始我以為係麻糬波波 所以一直食落去嘅時候有啲驚訝 如果當係普通麵包咁食都係幾好食嘅🙂‍↕️

❤️拉絲芝士波波

2024-09-30 220 瀏覽
上次入手曲奇餅,今次再入手多次蝴蝶酥同朱古力麻糬,想不到包店新推出了糯米滋和楊枝甘露盒子蛋糕,仲有咖啡,一場來到,真係乜到要試一啲😆蝴蝶酥外面金黃酥脆,裡面則有著豐富的奶油香氣。👦🏻每次我一買就食晒我😆朱古力麻糬包外面是彈牙的麻糬,裡面包裹著濃郁的朱古力餡。朱古力流心配麻糬牛肉三文治一買左🐷就即食,新鮮的麵包夾著多汁的牛肉,加上新鮮的生菜和番茄👍開心果脆脆糯米滋 內層是酥脆的開心果碎,外面是Q彈的糯米,咬下去的時候,香濃的開心果味重楊枝甘露蛋糕 蛋糕內裡有椰漿和芒果的香味,加上些許的西柚和柚子,讓整個蛋糕口感清新又不膩

蝴蝶酥

朱古力麻糬包

牛肉三文治

開心果脆脆糯米滋

楊枝甘露蛋糕

Fresh Fresh Bakery有幾間分店,呢日經過天后呢間分店見到咁靚,忍唔住再買來食。最近新出好多開心果系列,有甜品、有餅乾、都有麵包。🩵炭燒榛子咖啡 🩵開心果 /榛子/ 草莓/檸檬/  阿華田糯米池🩵開心果盒子蛋糕🩵麻糬曲奇🩵麻糬波波包🩵獅子王肉鬆拉絲芝士包🩵黑芝麻包🩵錫老婆會發達嘅老婆餅🩵開心果餅有咁多開心果產品,開心果味真係必要試下,開心果蓉嫩滑,唔會甜清淡味道。仲有麻糬系列,好多麻糬嘅產品,煙煙韌韌,食到停唔到口。

最近新出好多開心果系列,有甜品、有餅乾、都有麵包。

🩵炭燒榛子咖啡

🩵獅子王肉鬆拉絲芝士包
🩵黑芝麻包
🩵錫老婆會發達嘅老婆餅
🩵開心果餅

仲有麻糬系列,好多麻糬嘅產品,煙煙韌韌,食到停唔到口。

2024-09-19
宵夜
2024-09-22 195 瀏覽
炭燒榛子咖啡☕️平時嚟呢度買早餐,一定會要埋佢哋嘅咖啡,十幾蚊就有交易🤝用嚟送返佢哋嘅麵包就啱晒!糯米糍🍡近排好鍾意食佢哋嘅糯米糍,佢哋有好多唔同款式嘅口味,開心果、榛子🌰、芋泥、草莓🍓、檸檬🍋、阿華田🍫,而且佢哋嘅糯米糍皮非常軟糯,裏面嘅餡餡料又有唔同嘅脆脆,多重口感!麻糬曲奇🍪麻糬曲奇都有好多款唔同口味,建議大家放入微波爐/焗爐30秒,咁就最好食啦😋麻糬波波佢哋嘅麻糬波波一向都好受歡迎,$28就有五個又平又好食,無論係做早餐定係茶點都一流啊!麻糬波波有好多款唔同嘅口味可以揀,包括朱古力🍫、紫薯🍠、抹茶🍵、南瓜🎃,裏面全部都有餡料,真係好好食呀!開心果奶油麻糬條成個包充滿着開心果碎同埋cream,口感同味道都一流!
炭燒榛子咖啡☕️

糯米糍🍡

麻糬曲奇🍪

麻糬波波

開心果奶油麻糬條
成個包充滿着開心果碎同埋cream,口感同味道都一流!
2024-09-18 167 瀏覽
前排經過「Fresh Fresh Bakery」的天后店,又忍唔住入咗去買麵包🤣🤣小店主打手工麵包、麻糬波波、麻糬曲奇、蛋糕、蛋捲等烘焙產品,全部都好受歡迎!今次買咗以下幾款產品試試:📍糯米糍揀咗柯華田脆脆、開心果同大甲芋泥脆脆等口味~Q軟的糯米外皮包住滿滿的餡料,啖啖滿足❤️❤️📍西瓜椰子布丁盒子蛋糕賣相吸引!面層有大量西瓜粒🍉,配上椰子布丁同蛋糕,味道甜而不膩😋😋📍麻糬曲奇一盒有齊4款口味曲奇🍪,包括芝士、朱古力、伯爵茶等~每塊都好厚身,口感外脆內軟!!📍大甲芋泥麻糬肉鬆包麵包外層鋪滿肉鬆,中間有滿滿的大甲芋泥🍠同麻糬!鹹鹹甜甜,味道層次豐富❤️❤️📍岩燒芝士雲朵蛋糕蛋糕鬆軟濕潤,入口充滿芝士香🧀~用嚟做早餐/下午茶都唔錯!!📍迷你脆皮麻糬QQ麻糬QQ外脆內軟,口感好煙韌!全部細細粒,一啖一粒冇難度😆😆📍朱古力麻糬波波外型脹卜卜,裡面有朱古力麻糬餡🍫,煙煙韌韌有咬口👍🏻👍🏻-📍拉絲芝士波波麵包外層鬆軟,裡面包住好多芝士粒🧀!叮熱後食仲會有拉絲效果,超邪惡!!📍拿鐵咖啡入口順滑,咖啡味道濃郁☕、帶點奶香~整體唔錯😍😍

📍糯米糍

📍西瓜椰子布丁盒子蛋糕

📍麻糬曲奇

📍大甲芋泥麻糬肉鬆包

📍岩燒芝士雲朵蛋糕

📍迷你脆皮麻糬QQ

📍朱古力麻糬波波
外型脹卜卜,裡面有朱古力麻糬餡🍫,煙煙韌韌有咬口👍🏻👍🏻
📍拉絲芝士波波

📍拿鐵咖啡
入口順滑,咖啡味道濃郁☕、帶點奶香~整體唔錯😍😍
2024-09-12 608 瀏覽
2024年9月2日 星期一放完一個長假之後第一日返工,完全未適應工作上嘅步伐,所以一放工之後就覺得好攰,好想食嘢彌補番心靈上嘅空虛咁啱就係天后見到呢一間麵包店,主打係我最鍾意嘅麻糬,決定一於買多啲嘢食,等之後嘅日子都有力量繼續工作,餐廳嘅位置都幾方便搵到,離遠就已經見到有唔同嘅產品售賣行近啲見到凍櫃擺滿晒各式各樣嘅凍餅同蛋糕,十分精緻,仲有糯米糍添,側邊嘅櫃就擺咗唔同類型嘅曲奇餅同蛋捲,價錢都幾貼地,仲有近期好Hit嘅開心果味曲奇店舖入面就擺滿咗唔同嘅麵包,除咗一般麵包店見到嘅麵包之外,當然唔少得有麻糬波波、牛角可頌同雲朵蛋糕,實在係花多眼亂唔知揀咩好,所以最後決定乜都要少少,順便揀埋嘢飲,決定一買完就即刻一邊飲一邊食首先呢個飲品係港式絲襪奶茶,奶味幾濃郁,而且飲落去滑溜,雖然冇冰,不過夠晒冰凍,大熱天時飲就啱晒返到屋企已經急不及待拆開個麻糬波波嚟食,呢一個係紫薯麻糬波波,成袋有五個,每一個大小都差唔多,一咬落去已經有紫薯蓉同麻糬,好煙靭,個皮幾薄而且食到紫薯嘅甜味,連BB都好鍾意食之後有雙重特濃朱古力脆脆卷,啱晒鍾意食朱古力嘅人士,因為一啖食落去可以食到多重朱古力,無論係出面嘅朱古力
2024年9月2日 星期一

之後有雙重特濃朱古力脆脆卷,啱晒鍾意食朱古力嘅人士,因為一啖食落去可以食到多重朱古力,無論係出面嘅朱古力脆脆或者瑞士卷裏面嘅朱古力醬,甚至乎連瑞士卷本身都係朱古力味,所以朱古力味十分突出,但唔會過甜或者有苦味,出奇地味道都幾平衡

呢個係楊枝甘露盒子蛋糕,專登留返飯後甜品享用,上一層係楊枝甘露果凍,而下層就係蛋糕,所以每一啖都食到楊枝甘露同蛋糕,份量都幾足料,有食到芒果肉同西柚肉,味道酸酸甜甜,作為飯後甜品就啱晒

另外仲有各款西式凍餅,分別有阿華田慕絲西餅、芒果慕絲西餅同藍莓芝士蛋糕,每款味道都唔錯,比較特別係阿華田慕絲西餅,因為平時比較少食呢一個味,食落每一啖真係有阿華田味,同朱古力味好唔同,西餅嘅質感都比較輕盈,食完都唔會覺得好飽滯

同一時間我仲另外買咗各款糯米糍同麻糬QQ,當中仲要咗近期人氣最爆嘅開心果味,糯米糍除咗皮薄之外,裏面嘅餡料亦都有好多,淨係見到呢個開心果味,就已經知道餡料塞滿晒成個糯米糍,開心果味好突出,仲食到開心果粒添,同時間糯米糍嘅外皮夠煙靭,放咗雪櫃一晚再拎出嚟食都仍然保持口感同味道

最後仲有麻糬扁牛角可頌,因為從來未見過牛角包都可以壓扁成咁樣,所以就買咗兩個嚟試下,分別係草莓拉絲夾心同開心果拉絲夾心,可能壓扁咗嘅關係,所以食落去更加脆口,更加容易食到一層層嘅感覺,餡料除咗出面見到之外,裏面嘅麻糬咬落去真係可以做到拉絲,強烈推薦!!
2024-09-02
外賣自取
$50 (其他)
經過咗幾次呢間舖頭,次次都見到好多人,今日決定試吓,發現超級多選擇,不能蛋糕、曲奇、蛋捲、糯米糍、最火紅嘅夾扁可頌等等都有!咁可以為早餐午餐下午茶準備吓所以我揀好幾款嚟試吓!草莓脆脆糯米糍 🍓這款糯米糍外皮柔軟,內餡是新鮮的草莓,口感清新。每一口都能感受到草莓的甜美,讓人回味無窮。檸檬脆脆糯米糍 🍋檸檬糯米糍的酸甜平衡得恰到好處,外皮的口感讓人驚喜。咬下去時,檸檬的清香加上脆卜卜嘅口感瞬間迸發,讓人精神為之一振。榛子脆脆糯米糍 🌰這款榛子糯米糍的香氣濃郁,咬下去時,榛子的香脆口感與糯米的柔軟形成完美對比,令人沉醉。開心果糯米糍😋開心果的獨特風味在每一口中都能感受到,柔軟的糯米包裹著香濃的開心果餡,讓人心情愉快,真是幸福的味道。大甲芋泥脆脆糯米糍 🍠這款糯米糍的內餡是香甜的大甲芋泥,口感滑順,糯米外皮與芋泥的搭配讓人感受到濃厚的台灣風味。拉絲芝士波波 🧀(一袋五個)這款波波球的拉絲芝士,有濃郁的芝士香味,再加上入邊芝士粒粒,讓味蕾感到滿足,讓人一口接一口,停不下來。朱古力麻糬波波 🍫(一袋五個)朱古力波波的甜蜜滋味令人陶醉,外層的朱古力包及內餡濃郁朱古力相互交融,讓人感受到幸福感爆棚。芝

草莓脆脆糯米糍 🍓

檸檬脆脆糯米糍 🍋

榛子脆脆糯米糍 🌰

開心果糯米糍😋

大甲芋泥脆脆糯米糍 🍠

拉絲芝士波波 🧀(一袋五個)

朱古力麻糬波波 🍫(一袋五個)

芝士雲朵蛋糕 ☁️
這款蛋糕如同雲朵般輕盈,芝士的香氣與細膩的口感交相輝映,甜而不膩!

Oreo拉絲夾心麻糬牛角可頌 🍪
熱爆夾扁牛角可頌包括住朱古力脆皮,加埋夾心的麻糬增加了口感的層次感!

草莓拉絲夾心麻糬牛角可頌 🍓
草莓的香甜與可頌的酥鬆相輔相成,內餡的拉絲麻糬增添了趣味,讓每一口都充滿驚喜。

雜菌茄汁pizza 🍕
這款披薩包的餡料新鮮,搭配厚實的雜菌和濃郁的茄汁,口感豐富,讓人每一口都充滿滿足感。

雙重特濃朱古力脆脆卷 🍫
這款脆卷的巧克力味道濃烈,餡料酥脆,濃厚的巧克力醬汁更是讓人驚艷,適合巧克力控!

麻糬曲奇 🍪
這款曲奇將麻糬的柔軟與曲奇的酥脆結合,口感獨特,而且大大塊加上不同口味,滿足麻糬控!

吞拿魚包 🐟
吞拿魚包的餡料新鮮,口感鮮美,每一口都帶來海洋的清新感,是簡單卻美味的選擇。

2024-08-26
5 分鐘 (外賣自取)
  • 拉絲芝士波波
小編前往Fresh Fresh Bakery天后分店掃貨,難得不算多人排隊!趕緊去購入心儀的包包炭燒榛子咖啡 $16瓶身設計獨特,方便飲用,奶香濃郁,口感滑順。除了咖啡還有奶茶的選擇~開心果 /榛子/ 芋泥/ 草莓/檸檬糯米池 $38/4粒見到顧客都是大手買入!外皮軟淋,小編尤其喜歡芋泥口味,$38有4粒性價比高開心果扁牛角可頌 $38表面灑滿開心果碎碎,扁牛角可頌是近來的大熱產品,口感主打酥酥脆脆草莓拉絲夾心麻糬扁牛角可頌 $25與大版的扁牛角可頌差不多,多了幾分麻糬的軟糯麻糬曲奇 $58已預先包裝,每盒有四塊,大家可以自由選擇喜歡的口味南瓜麻糬波波包 $28一袋有五個麻糬波波,包體口感鬆軟Q彈,內餡是南瓜和麻糬,軟軟糯糯晴天原野鳳梨酥 $68鳳梨酥包裝別致,店員說是人氣產品之一酥皮拿破崙榴槤蛋糕 $16很特別的組合,拿破崙蛋糕之間夾着榴槤內餡,口感豐富開心果奶油麻糬條 $14開心果奶油和麻糬粒粒的組合

炭燒榛子咖啡 $16

開心果 /榛子/ 芋泥/ 草莓/檸檬糯米池 $38/4粒

開心果扁牛角可頌 $38

草莓拉絲夾心麻糬扁牛角可頌 $25
與大版的扁牛角可頌差不多,多了幾分麻糬的軟糯

麻糬曲奇 $58
已預先包裝,每盒有四塊,大家可以自由選擇喜歡的口味

南瓜麻糬波波包 $28

晴天原野鳳梨酥 $68
鳳梨酥包裝別致,店員說是人氣產品之一

酥皮拿破崙榴槤蛋糕 $16
很特別的組合,拿破崙蛋糕之間夾着榴槤內餡,口感豐富

開心果奶油麻糬條 $14
開心果奶油和麻糬粒粒的組合
2024-08-16 218 瀏覽
屋企人好鍾意食「簡品堂」麵包和麻糬,可惜屋企樓下無分店。今日收工經過天后分店,即刻要買返多啲,否則真係唔夠分,一下食晒,又要跑多轉出去買。🌟#麻薯QQ球超好食!每次都要食幾個QQ球先滿足,口感煙煙韌韌,超多種口味,朱古力餅、紫菜肉鬆等,小朋友最愛朱古力味,而長輩最愛鹹甜香口的紫菜肉鬆。🌟#糯米糍必試!見到新出多種口味,真係樣樣都想試。大甲芋泥、草莓、開心果、芒果,皮薄餡多,煙靭香甜,每一啖都係大滿足~🌟#扁牛角可頌沾上朱古力、草莓、開心果醬料的可頌,大大件,賣相非常吸引,咬落香酥,配咖啡或奶茶,絕配!🌟#袋裝麻糬波波屋企一家大小細都鍾意食,配咖啡或牛奶,好正。口味選擇多,朱古力、開心果、芝士、紫菜肉鬆、脆皮黑芝麻等,最愛煙韌鬆軟,早晨之選。

🌟#麻薯QQ球

🌟#糯米糍

🌟#扁牛角可頌

🌟#袋裝麻糬波波

2024-08-12 164 瀏覽
來到天后看到這間最近人氣急升的Fresh Fresh Bakery麵包店買了兩款食物。第一款是黑芝麻麻糬包,而另外一款是開心果麻糬QQ球。▶️ 黑芝麻麻糬包這款黑芝麻香味非常濃厚,麻糬非常軟燸,外層麵包很軟熟,黑芝麻醬配合麻糬非常合襯。一包五個份量很多。▶️開心果麻糬QQ球開心果味很濃郁,整體質感煙靭很不錯。外面散會滿滿的開心果碎,讓人覺得口感層次都有提升。下次有機會要再試試其他產品,新產品糯米糍好像也很好吃。

▶️ 黑芝麻麻糬包

▶️開心果麻糬QQ球

下次有機會要再試試其他產品,新產品糯米糍好像也很好吃。
經常經過天后都見到這間蛋糕店人頭擠擠,排嗮長龍,走進去瞧瞧,自己也忍不住買了兩大袋!最終答案:外表吸引🤩味道好吃😋!我買了多种口味的糯米糍,有开心果、榛子、芒果、草莓、檸檬等,每一款都有好飽滿的內餡,裡面有果醬,還有脆,口感相當豐富!開心果扁牛角可頌鋪滿了開心果粒粒,不同的口味,吃起來甜蜜蜜的,好特別!芝士麻糬波波包是濃郁的芝士口味,口感好吃,Q弹到飛起,裡面還有大大粒芝士喔!肉鬆怪獸波口感丰富,肉鬆的咸香与Q彈的波波完美结合,相當獨特!(😋我家裡人最喜歡吃了!)炭燒榛子咖啡融合了榛子的香浓与咖啡的醇厚,令人陶醉,還是支裝的,實在是太方便了!限量發售的鐵盒曲奇,🇭🇰最佳手信!色彩繽紛多種形狀的曲奇餅乾,香氣四溢的爆米花有焦糖味、巧克力味和芝麻味,軟糯糯的雪媚娘,香脆濃郁的蛋卷,還有各種造型靚麗美不勝收的蛋糕!

2024-08-09 297 瀏覽
每次去學游水都經過呢間麵包店,都冇時間停駐睇下,今日有機會可以仔細睇清楚原來都有唔少產品,款款都咁吸引,真係全部都想帶返屋企🤭糯米糍有多款口味,我就揀咗以下幾款:開心果/大甲芋泥脆脆/榛子脆脆/草莓脆脆/檸檬脆脆拎上手好實淨,糯米皮咬落超軟熟我就最愛近期大熱嘅開心果味,餡料有超多開心果碎麻糬曲奇🍪一盒有四塊,拎上手好有重量!分別四款口味:泰式奶茶味,朱古力味,開心果味同芝士味味道都好濃,麻糬嘅分量就略為較少,同埋比較乾身,不過整體嚟講係唔錯朱古力麻糬波波 🍫睇落平平無奇,一咬勁多濃郁朱古力醬湧出嚟,中間係軟糯Q彈嘅麻糬,呢個超推介開心果拉絲夾心扁牛角可頌🥐好hit嘅扁牛角可頌🤩呢個又係麻糬係中間夾住,煙煙韌韌,夾埋有開心果味嘅扁牛角可頌一齊食,非常之夾🤭草莓扁牛角可頌🍓迷你蛋糕仔冬甩🍩雙層特濃朱古力脆脆卷🍫朱古力豆曲奇🍪港式絲襪奶茶我阿媽係個奶茶控,佢話呢度嘅奶茶真係唔錯,好順滑,味道同平時飲唔落糖一樣,奶同茶比例好好仲有好多造型靚嘅蛋糕,我已經揀定生日嗰陣買邊個好喇🤣

糯米糍有多款口味,我就揀咗以下幾款:
開心果/大甲芋泥脆脆/榛子脆脆/草莓脆脆/檸檬脆脆
拎上手好實淨,糯米皮咬落超軟熟
我就最愛近期大熱嘅開心果味,餡料有超多開心果碎

麻糬曲奇🍪
一盒有四塊,拎上手好有重量!
分別四款口味:泰式奶茶味,朱古力味,開心果味同芝士味

朱古力麻糬波波 🍫

開心果拉絲夾心扁牛角可頌🥐

草莓扁牛角可頌🍓
迷你蛋糕仔冬甩🍩
雙層特濃朱古力脆脆卷🍫
朱古力豆曲奇🍪

港式絲襪奶茶

仲有好多造型靚嘅蛋糕,我已經揀定生日嗰陣買邊個好喇🤣

糯米糍
麻糬曲奇
開心果拉絲夾心扁牛角可頌
糯米糍
麻糬曲奇
開心果拉絲夾心扁牛角可頌
2024-08-05 187 瀏覽
在天后見到這間蛋糕店人頭擠擠,排嗮長龍,仔細一看原來就是簡品堂,怪不得啦!這家店的各式蛋糕麵包餅乾非常豐富,又靚又好吃,價錢都好貼地!我買了多种口味的糯米糍,有开心果、榛子、芒果、草莓、檸檬等,每一款都有好飽滿的內餡,款款独特的风味,令味蕾跳起舞来!開心果扁牛角可頌鋪滿了開心果粒粒,上面仲有粉紅色小兔子和小熊,看到心都甜蜜蜜!朱古力麻糬波波包是香浓的朱古力味,口感好Q弹到飛起!肉鬆怪獸波口感丰富,肉鬆的咸香与Q彈的波波完美结合,相當獨特!炭燒榛子咖啡融合了榛子的香浓与咖啡的醇厚,令人陶醉!還有色彩繽紛多種形狀的曲奇餅幹,香氣四溢的爆米花有焦糖味、巧克力味和芝麻味,軟糯糯的雪媚娘,香脆濃郁的蛋卷,造型靚麗美不勝收的蛋糕!銷量發售曲奇鐵盒裝真是最佳手信!

朱古力麻糬波波包是香浓的朱古力味,口感好Q弹到飛起!

炭燒榛子咖啡融合了榛子的香浓与咖啡的醇厚,令人陶醉!

2024-08-01 150 瀏覽
店名: Fresh Fresh Bakery地址: 天后電氣道22-52號金殿大廈地下13號舖天后站A2出口,行1分鐘環境: 外賣價錢: 4.5/5味道: 4/5今日經過fresh fresh bakery,佢成日推出唔同產品,今次就同朋友買黎試🥰買咗好幾款產品,揀咗幾款黎推介‼️扁牛角可頌❤️❤️❤️❤️❤️最近扁牛角包好出名,佢哋都新推出呢款產品,買左兩款士多啤梨同開心果☺️細嗰款中間夾住麻糬,更有口感🥳開心果唔太甜,開心果碎,有咬口之餘,亦十分酥脆😆開心果麻糬QQ球❤️❤️❤️❤️❤️開心果味超濃,口感豐富,咬落煙靭😍糯米糍❤️❤️❤️❤️❤️外皮好煙韌,皮薄餡靚,最推介開心果味,最近咁多開心果產品,開心果控十分開心😆入邊嘅開心果餡有滿滿嘅果碎,唔會過甜,食落啱啱好😙奶茶❤️❤️❤️❤️❤️完美還原港式奶茶嘅味道,茶濃奶滑,超鍾意啊😝
店名: Fresh Fresh Bakery

地址: 天后電氣道22-52號金殿大廈地下13號舖
天后站A2出口,行1分鐘

環境: 外賣
價錢: 4.5/5
味道: 4/5

扁牛角可頌❤️❤️❤️❤️❤️

開心果麻糬QQ球❤️❤️❤️❤️❤️
開心果味超濃,口感豐富,咬落煙靭😍

糯米糍❤️❤️❤️❤️❤️

奶茶❤️❤️❤️❤️❤️
完美還原港式奶茶嘅味道,茶濃奶滑,超鍾意啊😝