2021-12-30
冬天好想食燒肉,除意搜尋一間食燒肉嘅地方,見到呢間新開嘅燒肉店就去一試。環境:地方雖小(只有三張枱)但氣氛非常好,環境都好乾淨,非常適合二人世界或者三五知己聚一聚。食物:套餐可選2種(包三種牛肉部位每款各兩片或者加$128 A5和牛西冷一件)、海鮮(蝦x2或扇貝x1)新鮮有鮮甜味、蔬菜拼盤(菇,京蔥,蘆筍及豬x4片或雞x3件,一人套餐$588。我同老公2個人叫咗2款不同肉,可以試晒啲肉類丫嘛🤣,另外可以追加肉類同埋小食,我地都試咗小食(紫蘇墨魚棒,再加泡菜)如果鍾意食紫蘇嘅人一定會覺得紫蘇墨魚棒係非常好味👍🏻👍🏻服務:地方雖然細,但係服務員都有四五個,店員都非常親切,久唔久都會行埋你問吓你啲嘢食覺得點樣,又會同你傾吓閒計,所以好有小店嘅氣氛!感覺好舒服!值得推介呀!🤗可能因為地方有限,張椅其實有啲細,我已經係出名瘦嘅人😬,但都好似坐得唔係好舒服,所以如果Pat Pat 大嘅朋友🤭,可能要問下店員有冇得換張寛啲嘅枱喇!😝