2022-06-30 228 瀏覽
自選雙拼公仔麵餐($62)🥗雪菜肉絲🍳炒蛋賣相:🐧🐧🐧味道:🐧餸跟公仔麵同放一個透明膠兜內,有另外分湯,防止米粉過分浸冧。味道方面,炒蛋調味偏鹹,蛋味被鹹味覆蓋,蛋身十分油膩,非常重口味。雪菜肉絲則鹹度適中,肉絲不會過乾過肥,不過不失。米粉、湯底則淡而無味,如白烚一般。配火腿奄列賣相:🐧味道:🐧火腿奄列獨立放在透明膠盒內,眼見奄列蛋比較老,而且頗為油膩。味道方面,同炒蛋一樣,鹹味蓋過蛋味,奄列過熟欠蛋汁,整體頗為油膩重口。💔失蹤的丹麥多士本身menu 提及的丹麥多士不翼而飛,十分失望。熱美德奶茶(+$3)賣相:🐧🐧🐧味道:🥚奶茶用普通紙杯裝載,色澤茶色較濃。味道方面,極極極極度苦,茶味過濃過澀,毫無奶味奶香,十分難飲☹️外賣等候時間:🐧🐧🐧在平日晚上7點幾下單,約需時25分鐘送達,與預計時間相約。🐧❤️結語:食物、飲品均質素參差,不會再試。
自選雙拼公仔麵餐($62)
🥗雪菜肉絲
🍳炒蛋

賣相:🐧🐧🐧
味道:🐧

雪菜肉絲則鹹度適中,肉絲不會過乾過肥,不過不失。

米粉、湯底則淡而無味,如白烚一般。

配火腿奄列

賣相:🐧
味道:🐧

💔失蹤的丹麥多士

本身menu 提及的丹麥多士不翼而飛,十分失望。

熱美德奶茶(+$3)

賣相:🐧🐧🐧
味道:🥚

奶茶用普通紙杯裝載,色澤茶色較濃。

外賣等候時間:🐧🐧🐧

在平日晚上7點幾下單,約需時25分鐘送達,與預計時間相約。

🐧❤️結語:食物、飲品均質素參差,不會再試。
2022-06-27
25 分鐘 (外賣送餐)
2022-06-07 267 瀏覽
由開店試業至今幫襯左不下20次。開始時井井有條,慢慢落單出餐帶位都越來越亂。試業我都明,一定有需要改善的地方,但正常應該越改越好。最好笑係 人數無特別多 而係自己亂 搞到翻檯慢 外賣塞一直都係9折後44蚊食個麵餐6月7日今日加返收外賣盒錢,我明白做生意係要成本,但個麵反而唔分湯,d麵仲發晒,沙嗲又無味....牛肉又碎然後個餐正價係50蚊... 😅之前涷飲變熱飲,奶茶變咖啡或者加左檸檬,等半個鐘先有麵餐都算。個出外賣o既 搞搞下又走左去落單 又帶位 d麵唔發就假啦, 帶位比左Num飛人,但又無睇全場,其他人直接坐位仲快過拎飛,梗係越排越多人啦。唔止外賣,連堂食都係咁漏單 我真心建議行多幾步 差唔多價錢 有其他野揀除非你想食涷檸奶 發水清湯麵啦💁‍♂️
由開店試業至今幫襯左不下20次。

開始時井井有條,慢慢落單出餐帶位都越來越亂。

試業我都明,一定有需要改善的地方,但正常應該越改越好。

最好笑係 人數無特別多 而係自己亂 搞到翻檯慢 外賣塞

一直都係9折後44蚊食個麵餐

唔止外賣,連堂食都係咁漏單

我真心建議行多幾步
差唔多價錢 有其他野揀