2025-01-07
如果唔係朋友帶來,都唔發現呢間滿有氣氛嘅小酒吧餐廳。室內面積唔算大,但間格分明,酒吧枱同bar tender 一體連接,然後四周散落小桌;驚喜地洗手間隔離有一個boardgame corner 及圖書角,唔會諗到果陣「文青」味係洗手間區域出現呢!🥢波浪薯條配黑松露醬 - 呢間嘅炸薯條係我心目中頭3名位置,佢是即酥炸,帶點粉醬在薯條上,好好食!🥢鬼馬雙汁油炸鬼 - 油炸鬼送酒係最妥當不過,配上兩種醬汁不錯。🥢 Pizza - 正常發揮。🥢 雞肉串 - 都是不俗。🍨 tiramisu - 呢個一定要叫! Signature item! 好香滑嘅cream 配上不渣流攤嘅酒底,我表示食到醉了😂🍸 Jasmine cocktail 🍸 Parma hams cocktail 嚟到真係要飲酒,本身想飲佢杯earl grey酒啡,但是發現佢有杯酒以茶作膽,味道芬香又有酒癮!另外果杯比較香濃,飲一啖再送一口火腿感覺特別。個人覺得約朋友嚟輕食飲酒,呢間會俾到驚喜你!
🥢 Pizza - 正常發揮。
🥢 雞肉串 - 都是不俗。
🍸 Jasmine cocktail
🍸 Parma hams cocktail
另外果杯比較香濃,飲一啖再送一口火腿感覺特別。
個人覺得約朋友嚟輕食飲酒,呢間會俾到驚喜你!