2004-07-05 19 瀏覽
已有一段日子冇來過家鄉雞食野了,今次要咗個咖哩蘑菇飯套餐同go go卷套餐,原來家鄉雞d蘑菇飯咁好食,(因為第一次食),反而go go 卷就差d,舊炸雞好細, 太少沙律醬。
2003-06-14 23 瀏覽
同男朋友KFC癮起, 於是走去買外賣當DINNER. 當時係晚上7點多D, 竟然比我見到粟米MUFFIN, 好似拾到金一樣. 雖然明知佢係今朝賣淨, 但係我未食過嘛, 所以就帶左佢地返屋企. 都仲暖暖地, 一啖咬落去, 咦.... 都冇粟米味0既. (我已經食左MUFFIN先) 個皮脆脆地, 個心都幾軟熟. 我同男朋友都唔係咁正0者, 可能係擺得太耐, 有DD失望~~ 希望下次有機會食到個新鮮啦.不過我想讚下D燒雞翼, 好正. 蜜蜜燒有D失色喎, 好似冇燒過. 白烚咁. 但係黑椒同京都燒, 好鬼正架. 特別係黑椒, 好夠味, 辣辣地, 好惹味. 京都D汁都唔太甜. $36/6, 都抵, 都頗大隻下!!