2010-05-18
今日諗緊晏晝食乜好我向班friend提出左pizza and chicken落單個時 只聽見很有禮貌 我地個邊真係嘈到... 佢都好有耐性地聆聽order左星期一至五套餐 要啖啖肉批+$10 意粉那類轉為百里香燒排骨+6 餐飲全也轉為炸雞 12點20分送到誰知? 12點15分已到達 (十分準時)因為到左之後有打到比我一打鍾我便衝了下去 看見外賣品 交收後心想:真重=_=拆開 一眼便知是對版 心本想 雞鎚會否很細? 那會 兩類也是加大碼的啖啖肉批 真係超多肉 眼花撩亂 咬了一口 想象不到 4個也齊呼好味肉多得難以分解...炸雞 朋友吃完pizza已飽肚 比他的那份也給了我 正真係比KFC還好食 大大件不再講 肉汁多 皮脆 但朋友卻說過多油百里香燒排骨拼薯角 食得最{呢hea} 因為無分開到 而且無刀...我朋友便像億年前的原始人般 戴上手套後把排骨分拆分左兩舊 第一舊無乜肉 第2舊可多得驚人整體好滿足!! 不過一餐入面食得太多肉 實定會再叫!!4個人叫 轉左甘多樣都係136!! 一個先$34平靚正!!搵日到餐廳那裏再品嚐一番
我向班friend提出左pizza and chicken[其實係我想食好耐]
全也轉為炸雞 12點20分送到
誰知? 12點15分已到達 (十分準時)
因為到左之後有打到比我
一打鍾我便衝了下去 看見外賣品 交收後
心想:真重=_=
肉多得難以分解...
炸雞 朋友吃完pizza已飽肚 比他的那份也給了我 正
我朋友便像億年前的原始人般 戴上手套後把排骨分拆
分左兩舊 第一舊無乜肉 第2舊可多得驚人
整體好滿足!! 不過一餐入面食得太多肉 實定會再叫!!
4個人叫 轉左甘多樣都係136!! 一個先$34
平靚正!!