餐廳: 花斑茶社 (沙田中心)
資訊:

2022-06-11 181 瀏覽
公司3點3叫茶我就叫咗白桃烏龍微糖少冰,呢個甜度對我嚟講剛剛好,唔太甜但又有白桃甜味…..太甜我怕冇哂茶味,依家呢個真係perfect 𥚃面仲要有少少白桃肉即刻好fresh ~ 為我難過的工作時間帶來一點安慰
公司3點3叫茶

𥚃面仲要有少少白桃肉
即刻好fresh ~
為我難過的工作時間帶來一點安慰
白桃烏龍
白桃烏龍
2022-06-11 163 瀏覽
經過沙田睇到新開花斑茶社新開張做緊試業優惠睇埋落去啦!!!!即刻買杯飲飲①黑糖珍珠烏龍奶茶🧋係佢餐牌 推薦之一同一般珍珠奶茶差不多珍珠質地軟而有咬感不錯不錯👍而且唔甜 但有黑糖味可惜烏龍茶唔夠 本人覺得烏龍茶再濃D就好②宇治抹茶鮮奶本身想要走冰嘅我原來固定左冰量但店員都好好人咁 盡量幫我少冰味道:比想像中濃飲下去就出 濃濃的抹茶味可惜順滑度就爭左少少飲到少少抹茶粉粒試業優惠:5-9/6 期間 全場8折買完兩杯都係$48 真心平快啲經過買返杯試飲下啦味道:🥰🥰🥰+0.5/5CP:😍😍😍😍/5📍沙田店沙田橫壆街2-16號沙田中心3樓25G & H舖
經過沙田睇到新開花斑茶社新開張

做緊試業優惠

睇埋落去啦!!!!

即刻買杯飲飲

①黑糖珍珠烏龍奶茶🧋