2023-08-07
因以前食過將軍澳店~好食,這次假日來到葵芳~新都會廣場店,見到都多人排隊,唸住應該唔錯掛,第一次來食,點知比預期係。。差(個人意見)餐廳一向要walk in排隊,冇得攞票,想食就唯有排下 (過半數人才可入坐)我覺有得攞no,客人會方便d。 環境方面,地方闊略,坐得都舒服。叫咗以下幾款:卡邦尼意粉🍝: 配菜下面,有黑松露醬,未掂到個醬,食落意粉已。咸。得誇張(我們3人都覺咸)可能因有煙肉&火腿,會更加咸,同職員反映,佢話可以換嘅,因我們趕住睇戲費事了。myabe廚師落重手咗,有待改善。芝士杋立貝pizza🍕 : 味道比較正常,但個pizza批底唔掂,近乎似。餅乾,對面Euxx gxgx 嘅pizza底,會比較好食。白汁海鮮西班牙飯🥘:硬! 以前都食過多次西班牙飯,一般西班牙飯都是偏硬,這個感覺偏硬。有待改善黑松露薯條🍟:來到賣相已嘛嘛地,個黑松露醬ok好味,但粗薯條明顯,未炸得夠耐,裡面好粉,亦唔夠脆。 飲品就正常🥃。總括而言:排半個鐘,冇邊款係特別好食,或者我們揀錯嘢叫啦,同埋假期人多會差d,後來,見d人都是叫。。甜品,burger 多。。ps. 服務員態度都好好,食物就有待改善。*以
ps. 服務員態度都好好,食物就有待改善。
*以上為個人意見, 不喜勿🌚