2024-01-06 130 瀏覽
🍜食物:酸辣菜肉雲吞雞中翼米線酸辣味道香濃,雲吞皮薄,雞翼有兩隻,味道正正常常,米線略嫌太淋 魚蛋粉加紫菜比想像中好食,魚蛋彈牙,紫菜非常足料,湯底好味💒環境:乾淨闊落,大約有20-30個座位🤵‍♀️服務:店員都有禮主動
🍜食物:
酸辣菜肉雲吞雞中翼米線

魚蛋粉加紫菜
比想像中好食,魚蛋彈牙,紫菜非常足料,湯底好味

💒環境:
乾淨闊落,大約有20-30個座位

🤵‍♀️服務:
店員都有禮主動
2023-08-01 187 瀏覽
一開始係比一對龍鳳木雕吸引,今時今日連酒樓都難得一見嘅龍鳳呈祥居然可以喺元朗嘅雲吞麵店見到。跑完步十點幾冇乜胃口又想食少少嘢,最好嘅選擇就係食碗牛腩麵。食物方面選擇都幾多,有 一般嘅牛腩牛雜雲吞水餃炸醬四寶,冷門一啲嘅有豆卜肥牛竹笙等等 嘅 素食選擇 我叫咗崩沙腩紫菜河粉,崩沙腩淋得泥唔會散,有咬口而且仲有Q彈嘅膠原感覺,相當好食, 價錢亦都唔貴。 紫菜就分散咗少少如果可以 凝聚力高返一啲相信口感會更爽脆實在。

$60 (宵夜)
  • 崩沙腩