2013-08-16 211 瀏覽
我地係星期五晚飯時間黎食既~一路都知多人等位,已經6點半去到等位。一開始就俾張No.541既手寫飛我地,我都奇怪,因為個電視顯示A、B、C呢3款枱既籌,自助取票個部機又封左,咁我地以為部機壞左先俾手寫飛。等左25分鐘,終於都叫到我張541既手寫飛,行到埋去,個經理係部自助取票機度拎過張B91既飛我地囉!攞飛排隊等攞飛!咩料呀?之後要再等多40分鐘先有位!總括黎講就係服務態度同食物水準都唔得!
總括黎講就係服務態度同食物水準都唔得!
2013-08-16
60 分鐘 (堂食)
我今日同呀媽去左食, 等位都唔係話好耐。入到去都幾大, 見到啲野食價錢都okay。就嗌左2個意大利麵, 睇落okay但系食落一般, 但系佢已經加左芝士粉, 令我唔系幾鍾意..因為佢應該問下客人要唔要芝士粉/ 放係隔離比人自己落。令一啲唔系幾鍾意芝士粉唔enjoy成個麵:'( 另外嗌左個薩莉亞布丁, $18味道唔錯但系太細!!!!直徑太約只有6cm到.味道okay幾好食但唔值$18服務都okay, 野飲自己拎。啲位真系好窄, 肥小小都行唔入@@
2013-08-01
15 分鐘 (堂食)
我以前幫襯過杭口、寶琳和荃灣, 而家大埔分店終於開左啦! 趁初初無咁多人幫襯既時候, 同朋友一齊去試下, 今次一行六人去幫襯, 朋友六點半去拿飛, 今次等位只需15分鐘便有位, 算快架啦, 是次叫了    1) 甜蝦沙律                  2) 粟米忌廉湯               3) 蒜香法包                  4) 芝士法包                  5) 辣味雞亦                  6) 蒜蓉焗田螺               7) 水牛芝士 pizza         8) 煙肉菠蘿 pizza         9) 野菌忌廉意大利飯    10) 卡邦拿那意大利粉    11) 墨魚汁意大利粉       另外每位加錢揀了任飲及蛋糕費$25, 最後埋單成為$296, 即係每人平均$50, 真係好抵食, 所以一定會再幫襯.

1) 甜蝦沙律                [新鮮]
  2) 粟米忌廉湯             [夠濃既粟米味]
  3) 蒜香法包                [一般]
  4) 芝士法包                [夠濃既芝士味]
  5) 辣味雞亦                [唔會太辣]
  6) 蒜蓉焗田螺             [雖然油左少少, 但好抵食]
  7) 水牛芝士 pizza       [失準, 唔夠芝士味, 差過杭口和寶琳既水準]
  8) 煙肉菠蘿 pizza       [材料都算足]
  9) 野菌忌廉意大利飯    [夠多汁]
10) 卡邦拿那意大利粉    [如多少少汁就更好味]
11) 墨魚汁意大利粉       [幾特別, 食到成口都黑哂, 小朋友最開心]

題外話/補充資料: 如朋友三五知幾吹下水, 食下平野, 都係一個好選擇, 不過要提一提, 如門口仲有人等位, 用膳時間只得個半鐘架咋!
2013-07-23
15 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日