餐廳: 譚仔三哥米線 (將軍澳中心)
資訊:

2024-11-11 113 瀏覽
啲湯無味溝過水咁 米線又硬又少 好似無煮過 其他分店都唔會係咁嘅味 俾左三次機會都係咁難食 真係無下次 出去其他地方食好過 唯獨呢間分店係咁差 連鎖店都可以做到咁劣👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
2024-11-02
2024-10-29 105 瀏覽
諗住新開張一個人去試吓,但係超失望!張枱超細!一個人去食,一定要搭枱,仲要面對面對住個陌生人搭枱。對面個人食到啲湯彈晒過嚟,十分不衛生。之前去開坑口東港城分店,坑口分店將枱大啲,亦未試過要對住陌生人面對面塔枱,最多都係四人枱隔籬對座。將軍澳中心分店,單數人數勿進!就算兩個人,同隔籬枱都嫌迫。
諗住新開張一個人去試吓,但係超失望!

將軍澳中心分店,單數人數勿進!就算兩個人,同隔籬枱都嫌迫。
2024-10-29
午餐
2024-10-26 148 瀏覽
今日黎到將軍澳中心的譚仔食佢新出嘅素菜卷大纖米線,米線都好足料,有素菜卷、竹笙、蜂巢豆腐、車厘茄、木耳、酸菜、腐皮、芽菜等等,有多款素食,素菜卷入面都好餡料有蘿蔔絲、木耳、白蘿蔔絲等等,多款嘢食,湯底有機松茸菇湯底,整個組合都很好,食後覺得很健康。
2024-08-30 237 瀏覽
路過見到將軍澳中心新開嘅三哥米線碌下佢個手機app 見到有個指定分店優惠🤟🏻就入去坐低落單啦入到時因為剛開舖所以都冇咩人坐低後要叫店員先會走埋來俾個QR code 落單落單後點夠$75 有得用手機落單優惠減$15📲✨過橋米線要求小辣🌶️,加額外豬膶🐷🍖上菜時間要等15 分鐘先有一上菜望一望心知不妙🥲平時俾錢額外加嘅食材會明顯地放在米線上一望就見到我用筷子搵哂成碗一塊豬膶都冇🥲🥲莫講話冇加豬膶連原定嘅豬膶都不翼而飛同店員講,都有講唔好意思,即刻加返但都要等多五分鐘先加到餘下嘅食物質素正常發揮啦👍🏻✨凍咖啡🧋🧊要求走甜真係有做餐廳位於將軍澳中心一個角落頭因為唔係地舖餐廳用餐位置冇固定冷氣出風位變相只係靠商場冷氣去做通風我喺餐廳等餐加用餐大約40 分鐘當中都有好多食客幫襯大部分食客都經常要抺汗💦💦餐廳通風其實不足🤮另外餐廳因我新開張店員大多都係掛住見習員工名牌好多店員都好想搵野做但大家都冇默契要做啲咩變相有餐冇人出👎🏻有食客想落order 但冇人理👎🏻店員唔係唔努力只係要時間磨合有機會都未必會再來呢間三哥啦

路過見到將軍澳中心新開嘅三哥米線
碌下佢個手機app 見到有個指定分店優惠🤟🏻
就入去坐低落單啦
入到時因為剛開舖
所以都冇咩人
坐低後要叫店員先會走埋來俾個QR code 落單
落單後點夠$75 有得用手機落單優惠減$15📲

✨過橋米線
要求小辣🌶️,加額外豬膶🐷🍖
上菜時間要等15 分鐘先有
我用筷子搵哂成碗
一塊豬膶都冇🥲🥲
莫講話冇加豬膶
連原定嘅豬膶都不翼而飛
同店員講,都有講唔好意思,即刻加返
但都要等多五分鐘先加到

店員唔係唔努力
只係要時間磨合
有機會都未必會再來呢間三哥啦

2024-08-27
20 分鐘 (堂食)