2017-12-15 210 瀏覽
對於巳經要求不高的我, 真係未想過一間台灣連鎖店連一杯珍珠奶奶可以整到咁難飲。 完全無茶味, 只有奶溝水味道。 及不知為何珍珠為何咬落係好酸。 令到d 奶茶係有d 酸味。 飲完會有回酸味。 真係未試過飲d 咁難飲嘅珍珠奶茶。 想問沒有品質控制嗎?之前都覺得呢個品牌ok 架, 現在真係唔會再飲
外賣自取
2017-05-20 687 瀏覽
🍠紫薯奶綠🍠完全冇紫薯味 一啲啲都冇得少少粉粉地既咸覺冇話紫薯味 不論我幾認真tap都冇任何紫薯味好稀 好淡 真係好伏唔明點解$18買杯水 一啲誠意都冇下次都係飲返天仁😩
🍠紫薯奶綠🍠
完全冇紫薯味 一啲啲都冇
得少少粉粉地既咸覺
冇話紫薯味 不論我幾認真tap都冇任何紫薯味
好稀 好淡 真係好伏
唔明點解$18買杯水 一啲誠意都冇
下次都係飲返天仁😩
2017-03-16 624 瀏覽
買杯野飲都要貼錢買難受叫杯3兄弟走仙草有幾出奇?好似踩到間鋪啲職員條尾咁,對仙草凍敏感唔要仙草都要比人恥笑係咩玩法?單都未落完個收銀就係到笑話咩檸檬柑桔走檸檬?另一個就笑住同反個收銀講話重以為你話仙草奶凍走仙草,其實個客唔係聾架囉!尊重兩個字應該唔識寫。一杯野飲等3個字,哦!原來係有熟人單先,所以落單先既客都遲啲,一路玩一路笑。拎野飲個陣個收銀都話呢單野都等左好耐下。我心諗,原來你地都知架?呢間野永無下次。
買杯野飲都要貼錢買難受

單都未落完個收銀就係到笑話咩檸檬柑桔走檸檬?

拎野飲個陣個收銀都話呢單野都等左好耐下。
我心諗,原來你地都知架?

呢間野永無下次。
15 分鐘 (外賣自取)
2017-02-07 425 瀏覽
台式飲品橫行飲品市場多年,最好飲在台灣嘗,最差的在香港嘗,這不包括那些屋村小店比較.....新年期間找間經常光顧的連鎖店,點了16蚊的百香果綠茶,半糖。半糖....哈,請問有指引嗎?在製作過程,店員一直在玩,我不覺得這是什麼高難度的飲品,沒想到真的難飲到噴原因是....糖漿加水加冰,但糖漿在底,一飲便要噴了但可怕已插飲管,後悔了,因為弄不均勻了這是第一次飲連鎖店但極失望的第一次我也會繼續光顧,但一定不是這間店
半糖....哈,請問有指引嗎?
原因是....糖漿加水加冰,但糖漿在底,一飲便要噴了
但可怕已插飲管,後悔了,因為弄不均勻了
這是第一次飲連鎖店但極失望的第一次
我也會繼續光顧,但一定不是這間店
外賣自取
2016-09-20 711 瀏覽
是夜老妹回家吃晚餐,伴手禮帶上珍珠奶茶一枝,大大杯,吃過晚飯喝不錯呢。奶味較重,其實算幾甜下,茶味無乜,珍珠煙un但向來唔特別討好小妹我,今晚飲完死得了,又是另一個失眠夜,救命呀。。。