2017-02-09 569 瀏覽
此店之前在佐敦已幫襯過 已經覺得不錯 而最近知道搬咗去長沙灣 所以早兩日同幾個朋友去試此新店 結果發現啲pizza仍然保持超水準 叫咗一個12吋千島海鮮厚批 餅底夠鬆脆又足料 炸雞同烤雞肉質鮮嫩又夠juicy 炸南瓜餅夠脆口 焗肉丸拼香草腸及百里香燒豬排骨非常出色 另外我就最欣賞果杯凍Moka 飲到落底都仍然非常香濃 並未有因為啲冰溶化而變淡環境方面比舊舖更有個性 坐位更寬趟舒適 但略嫌廁格有點窄 及可能新店人手不足關係 等候上餐時間較為慢咗少少同有啲啲混亂但可以接受 總括來講 價錢合理 食物質素超出預期 環境Ok 一定會再去
炸雞同烤雞肉質鮮嫩又夠juicy
炸南瓜餅夠脆口
2017-02-08 360 瀏覽
今日第2次來,兩次都系來食lunch,因為新開張,暫時lunch hr都唔使等位,座位算闊落,坐得都幾舒服。一般午餐有A~F幾個set,除了A餐,其他餐都有幾款(pizza1塊/奇趣雞/烤雞/?)選其中一款,每個set跟餐湯or餐飲,又或者選左餐飲又可以加5元多個湯。今日點左個C餐,番茄焗豬飯,跟餐選左“奇趣雞”(上次選左烤雞,覺得好味,所以今次選左炸雞試試),餐飲熱奶茶。個飯味道同連鎖快餐店唔同(唔系幾識形容,但好味),份量剛好,唔會漏,裝炸雞的碟見到都多油,但食落又唔覺喔。環境,服務員態度良好,整體來說是很不錯,會再來。
環境,服務員態度良好,整體來說是很不錯,會再來。
2017-02-08
2017-02-07 296 瀏覽
兩公婆去,叫個意粉餐同Pizza餐,餐未嚟,見啲餐具黐"立立",算,搵啲水抹咗佢。湯到咗,一紅一白,,紅湯唔知乜味,白湯直頭酸嘅,飲兩啖放棄,跟手嚟杯奶茶,直頭似杯凍奶,放棄,馬上叫侍應唔使嚟其他嘢叫賣單,俾返碗紅湯同奶茶錢即走!唔怪得間舖冇客人幫襯,新開張唸住近近哋試下,點知中伏,新舖做到咁差應該好快會。。。。。
2017-02-07