2024-04-26 228 瀏覽
叫咗個牛肉法包 ($48) ,但冇諗過得勁少牛肉🥲同埋蘿蔔絲都算少,一啲都唔好食,食完嘅感覺只係食咗一個冇咩餡嘅包。真係非常失望。味道完全比唔上正宗嘅越南法包。$48嚟講,真係好唔抵食。屯門區有更好嘅選擇,足料好多🙏🙏🙏 應該唔會再幫襯下次了,有心做落去的話 真係要諗吓方法改善下質素🙏 唯一優點係出餐快🫡建議大家真係唔好信foodie講嘢🗣️呢度啲comment應該有好多都係為咗優惠先咁講🙏
$48嚟講,真係好唔抵食。
屯門區有更好嘅選擇,足料好多🙏🙏🙏
唯一優點係出餐快🫡

2023-11-17 437 瀏覽
好鍾意食越南法包,所以見到有都會買來食。今次叫咗一個2人餐,再另加多一個法包。冇諗過咁出名,咁多人介紹嘅一間餐廳,越南法包個味一啲都唔正式,仲要可以稱得上難食。得好小肝醬,仲要一啲都唔香,醃菜冇味。個飯啲肉仲要冇味。但我見其他食評話醃得好好味,到底係我黑仔定真係差左呢仲有個小食拼盤,完全係垃圾,真係唔識形容係咩味道同口感。同區附近有更好嘅選擇,真係試過今次唔會再有下次呢餐差唔多要四百幾蚊,唔好意思,真係唔值。
好鍾意食越南法包,所以見到有都會買來食。
今次叫咗一個2人餐,再另加多一個法包。

仲有個小食拼盤,完全係垃圾,真係唔識形容係咩味道同口感。
同區附近有更好嘅選擇,真係試過今次唔會再有下次

呢餐差唔多要四百幾蚊,唔好意思,真係唔值。
2023-11-17
50 分鐘 (外賣送餐)
2023-09-14 343 瀏覽
井財街真係好多餐廳,今次想食越菜,見到轉角落有呢間越式小店。店內環境好有家庭式經營感覺,好平實既裝潢。今次嗌咗撈濛,加咗一個小食,食完覺得還好,唔會覺得係正宗越南菜,似係fusion多啲,不過都值得一試支持下小店!
2023-06-14
🟠 屯門越式小店 - 輝煌越式法包Banh mi Huy Hoang🟤味道 : 🟠🟠🟠🔸 3.5 / 5價錢 : 🟤🟤🟤 4 / 5環境 : 🟠🟠🟠 3 / 5位置 : 🟤🟤🟤 3 / 5推薦 : 🟠🟤🟠🟤 3 / 5➿ 環境 · 衛生 · 服務 . 店內只有幾張枱 唔算迫 但乾淨程度一般. 唔知道咩原因堂食都係用哂外賣餐具🤷🏻‍♀️所以食物一上枱未食就心諗左一句:唔會再幫襯➿越式魚露雞翼撈檬 $52. 雞翼醃得好入味,似係有啲南乳味咁,好食. 魚露汁唔夠酸,一般. 個檬粉係微暖,唔夠凍,青瓜絲紅蘿蔔絲果啲配菜太小,所以撈埋個檬粉一齊食時冇乜口感➿越式雜錦飯 $68. 啲肉都係醃得好食嘅!不過男朋友食話食完要即刻再食下午茶😮‍💨話量太小,飯太小. 有個比較特別嘅蛋粉絲卷,都幾好食不過一啖食晒➿越式青檸可樂 餐加$13. 係想像得到嘅味道~食越南野咁濃味,必須要嚟個檸樂fresh 一下➿越南桔仔冰 餐加$22. 冇乜特別,不過都冇太多期望,還好. 明白小店運作可能考慮到人手問題所以為方便而用即棄餐具,但絕對係扣分點😮‍💨味道又不足以好味到要再去,始終虹橋都有好多好野食,試

味道 : 🟠🟠🟠🔸 3.5 / 5
價錢 : 🟤🟤🟤 4 / 5
環境 : 🟠🟠🟠 3 / 5
位置 : 🟤🟤🟤 3 / 5
推薦 : 🟠🟤🟠🟤 3 / 5

➿ 環境 · 衛生 · 服務
. 店內只有幾張枱 唔算迫 但乾淨程度一般

➿越式魚露雞翼撈檬 $52
. 雞翼醃得好入味,似係有啲南乳味咁,好食
. 魚露汁唔夠酸,一般

➿越式雜錦飯 $68
. 有個比較特別嘅蛋粉絲卷,都幾好食不過一啖食晒

➿越式青檸可樂 餐加$13

➿越南桔仔冰 餐加$22
. 冇乜特別,不過都冇太多期望,還好

. 明白小店運作可能考慮到人手問題所以為方便而用即棄餐具,但絕對係扣分點😮‍💨味道又不足以好味到要再去,始終虹橋都有好多好野食,試過一次就夠

☕ : 輝煌越式法包 Banh mi Huy Hoang
📍 : 屯門青柏徑6號鹿苑地下16號舖
🕑 : 星期一至日 11:30 - 20:30
📞 : /
分店 : /
2023-07-09
2023-07-13 255 瀏覽
去開虹橋呢個美食集中地,梗係要買啲嘢食返屋企同大家分享。見到一間輝煌越式法包,試下越南菜都唔錯。餐牌有越式法包、撈檬、飽同小食,每道菜都充滿傳統味道,仲有多款味道特別嘅越式咖啡。越式香茅牛肉法包醬汁夠味,牛肉口感軟嫩,香氣逼人,生菜新鮮事,醃菜清新爽口,法包鬆脆,香脆可口。越式豬扒撈檬豬肉醃製打成丸狀,甘香幼滑,充滿肉汁,檬粉口感爽滑,檬汁自家調配,味道清新不過酸。魚露雞翼甘香脆口,酸酸甜甜,非常惹味。
去開虹橋呢個美食集中地,梗係要買啲嘢食返屋企同大家分享。
見到一間輝煌越式法包,試下越南菜都唔錯。
越式香茅牛肉法包
越式豬扒撈檬
魚露雞翼
甘香脆口,酸酸甜甜,非常惹味。

外賣自取
2023-07-10 207 瀏覽
每次去屯門探姨媽Dipper同Daddy都一定一齊周街行去搵嘢食😎講到要喺屯門搵嘢食,不得不提梗係去紅橋,中西日法韓乜都有,但係我哋今次揀嘅係越南嘢🤩!我哋發現原先喺德政圍嘅輝煌越式法包 @banhmi_huyhoang 😸搬咗過嚟紅橋,以前只做外賣,而家新店仲有埋堂食🥳,大熱天時🥵,梗係最好有冷氣坐低慢慢食啦~🥴三心兩意嘅我哋決定叫二人餐($195)乜都食吓~二人餐可以任選兩款食物,法包檬粉或者飯。我哋就揀咗「越式香茅牛肉法包」同埋「越式雞扒撈檬」,跟餐仲有小食拼盤半份,芒果香芋春卷兩件,加汽水兩罐。☺️係啦,佢哋仲有學生優惠着校服或者有學生證都會送一包紙包飲品🥳Dipper 點睇都係學生啦,所以我哋都要咗盒菊花茶~Dipper 最鍾意就一定係小食拼盤,一次過試晒四款小食,魚露雞翼同順化豬肉串真係食到唔停得口🤤。Daddy就最欣賞撈檬嘅汁,唔會太酸,搭配埋檬粉撈住食仲有一份清新😋。平時法包俾人第一感覺一定係「硬」,之不過經過今次之後,可以將我哋印象重新定義為「脆」「軟」👍🏻同老細傾開計,主廚即係老闆娘來自越南,所以選料上會更加越南,但係為咗更貼近香港人口味都好歡迎大家俾多啲意見,等佢哋

三心兩意嘅我哋決定叫二人餐($195)乜都食吓~
二人餐可以任選兩款食物,法包檬粉或者飯。
Dipper 點睇都係學生啦,所以我哋都要咗盒菊花茶~

同老細傾開計,主廚即係老闆娘來自越南,所以選料上會更加越南,但係為咗更貼近香港人口味都好歡迎大家俾多啲意見,等佢哋可以更上一層樓~💪🏼
2023-06-29 154 瀏覽
屯門區其實真係好多嘢食身為屯門牛牛一定要發掘唔同嘅美食最近就搵到出名食越南發包嘅輝煌越式法包🥖-▫️越式雞扒法包法包嘅外層真係好香脆包入面仲有啲配菜 夾住厚厚嘅雞扒塊每一啖都食到唔同嘅層次 非常好食😋-▫️越式蜜糖烤豬肉法包蜜糖烤豬肉好出色 甜甜嘅香味烤豬肉好惹味🥰 配搭住啲配菜食得好開胃-▫️小食拼盤半份小食拼盤有幾種唔同嘅食物包括豬肉串、蓆蝦、越南素春卷、魚露雞翼全部嘅味都好香 而且好有越南特色個人特別推介豬肉串 好香口好好食😋-▫️芒果香芋春卷呢個係一款甜品表層春卷皮係黃色 有芒果嘅香味入面包住香芋茸 外脆內軟🥰-價錢抵性價比好高👍🏻而且有好多唔同嘅選擇 推介大家經過一定要試吓
屯門區其實真係好多嘢食
蜜糖烤豬肉好出色 甜甜嘅香味
烤豬肉好惹味🥰 配搭住啲配菜食得好開胃
▫️小食拼盤半份
小食拼盤有幾種唔同嘅食物
包括豬肉串、蓆蝦、越南素春卷、魚露雞翼
全部嘅味都好香 而且好有越南特色
入面包住香芋茸 外脆內軟🥰
價錢抵性價比好高👍🏻
而且有好多唔同嘅選擇
推介大家經過一定要試吓
Let's Go 為你搜羅吃喝玩樂情報〰️港越家庭式經營|高 CP 值越式餐廳———————————————— #letsgo香港美食情報 #letsgo香港好去處 #letsgo美食 #香港美食 #屯門 #越南 #越式 #法包 #湯檬 #撈檬 #串燒 #春卷. 位於屯門虹橋家庭式經營的「Banhmi_huyhoang 輝煌越式法包」,主打越南撈檬、越式法包及越式凍滴漏咖啡,小店經營,室內座位不多,約 7 張雙人枱,環境舒適。「 越式招牌扎肉撈檬 」$56出奇地有驚喜,撈檬有四片扎肉,還有約十片豬腩肉片,豬腩肉片入味,撈檬不會夾起即散、碎或癡成一團,配上撈檬汁開胃👍🏻「 越式蜜糖烤豬肉法包 」$46法包烘得恰到好處,外層香脆既不硬,蜜糖烤豬肉的蜜糖味不突出,豬肉似肉丸質感,配蘿蔔絲、青瓜、芫茜及生菜,法包整體偏乾身,加多醬汁會更理想「 越式拼盤(半份) 」$62拼盤有魚露雞翼、越南素春卷、蔗蝦、扎肉及順化豬肉串可選擇,越南素春卷香脆,沾上酸辣醬很惹味;順化豬肉串口感扎實;魚露雞翼較淡,魚露咪不突出.🏡環境舒適:👍🏻👍🏻👍🏻😋好味指數:😋😋😋🏼服務態度:❤️❤️❤️📸打卡able:📸📸📸📍輝煌越
Let's Go 為你搜羅吃喝玩樂情報〰️

📍輝煌越式法包
@banhmi_huyhoang
地址:屯門青柏徑6號鹿苑地下16號舖
時間:11:30 - 20:30

More Details / Enquiries, Please
𝕎𝕙𝕒𝕥𝕤𝕒𝕡𝕡:5715 3205
𝔽𝔹:Let's Go Couples Channel
𝔻𝕄:_lets.go_couples.channel_
𝔼𝕞𝕒𝕚𝕝:letsgo.kopy@gmail.com
午餐
2023-06-05 100 瀏覽
🙆🏻‍♀️屯門街坊又黎食好嘢食😋今次食呢間✨煇煌越式法包店🥖🥖雖然見到menu撈檬好吸引但係當然要先試吓主打嘅越式法包☺️食物即叫即製💫製作需時等待期間,見到好多人買外賣👀原來舊舖係V city附近專門做外賣最近先搬到紅橋做埋堂食🍽️🥖越式雞扒法包🥖越式蜜糖烤豬肉法包份量十足😮都好大個幾抵食法包外脆內軟✨餡料有爽脆醃蘿蔔絲🤍青瓜💚芫荽💚生菜味道酸甜開胃又帶點香辣🔥好豐富亦夠曬飽肚🍢越式小食拼盤最喜歡食素春卷🤩酥脆口感有蔗蝦、魚露雞翼都好好味👍🏻順化豬肉串我就麻麻地味道偏濃😌視乎個人口味🥭芒果香芋春卷好正👅脆卜卜,芒果和香芋味幾夾食完會想再食多幾條😜🏡小店佈置好有家庭feel店主亦好親切友善樂意與客人分享和交流值得一試🌟好味又抵食🙋🏻‍♀️下次要試撈檬🌞夏天食啱曬胃口
🙆🏻‍♀️屯門街坊又黎食好嘢食😋
今次食呢間✨煇煌越式法包店🥖🥖
雖然見到menu撈檬好吸引
但係當然要先試吓主打嘅越式法包

☺️食物即叫即製💫製作需時
等待期間,見到好多人買外賣👀
原來舊舖係V city附近專門做外賣

味道酸甜開胃又帶點香辣🔥
好豐富亦夠曬飽肚

🍢越式小食拼盤
最喜歡食素春卷🤩酥脆口感
有蔗蝦、魚露雞翼都好好味👍🏻
順化豬肉串我就麻麻地
味道偏濃😌視乎個人口味

🥭芒果香芋春卷
好正👅脆卜卜,芒果和香芋味幾夾
食完會想再食多幾條😜

🏡小店佈置好有家庭feel
店主亦好親切友善
樂意與客人分享和交流
值得一試🌟好味又抵食
🙋🏻‍♀️下次要試撈檬🌞夏天食啱曬胃口
2023-04-27 262 瀏覽
🍯🐷🥖見係蜜糖豬法包,即叫。嚟到包係脆暖暖地,肉唔算多,冇乜蜜糖味,酸蘿蔔仲出味過啲肉。食落比較乾身,一滴汁都冇滴出嚟,食完隻手都好乾淨。🐮🥖呢個正常好多,香芧牛肉味香濃,有啲汁,食落冇另一個咁乾,但汁都唔算多。🍹越式青檸可樂,即係青檸梳打水,見到「可樂」仲諗係咪黑色😅不過加$13得呢杯野,普通細外賣杯size,整杯都係冰,飲兩啖就冇晒,好唔抵。如果有食過新墟站另一間只做外賣嘅越式法包,咁就會有比較,果間好食啲。未食過,咁呢間都可以試下,話晒有堂食。

兩個法包配越式青檸可樂
蜜糖法包豬
香芧牛肉法包
2023-04-26
香芧牛肉法包
成日都聽到人講👂🏻屯門必食既一定有🇻🇳越南法包🥖份依間係朋友推介,佢之前係舊舖成日食🥡餐廳休店左一排,最近搬左去虹橋重新開店🎊諗諗我都好耐冇食過越南野🤔見佢價錢又唔貴,咪又試下囉🥢~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪️一人餐 ($85)👉🏻𝟏款主食(可揀 法包 / 檬粉 / 飯) • 小食拼盤(𝟒件) • 汽水𝟏罐(*主食[𝐁𝟏𝟎] & [𝐑𝟓] 需另加+$10).▫️主食 越式香茅牛肉撈檬牛肉唔會得肥膏,又唔會碎濕濕🐃檬粉煙韌有彈性🍜唔會過淋痴埋一𝐏𝐚𝐭🤍個撈檬汁魚露味較重🐠.▫️小食拼盤 :米網春卷 • 扎肉 • 魚露燒雞翼 • 蔗蝦𝟒件都唔同款,乜都試到👏🏻最鍾意米網春卷🫔,外層夠鬆脆✨.▪ 越式蜜糖烤豬肉法包 ($46)法包即叫即焗🔥所以食落唔會硬,係外脆內軟💫蜜糖烤豬肉餡料好特別🍯係好似豬肉丸咁,有𝟒大粒🐷仲有生菜🥬 • 青瓜🥒 • 𝟐色蘿蔔絲🥕 • 芫荽🌱.......▪焦糖布丁 ($18)夠晒滑滑🍮.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺𝐃𝐞𝐥𝐢𝐯𝐞𝐫𝐨𝐨 • 𝐎𝐩𝐞𝐧𝐫𝐢𝐜𝐞 • 𝐎𝐝𝐝
成日都聽到人講👂🏻屯門必食既一定有🇻🇳越南法包🥖份
依間係朋友推介,佢之前係舊舖成日食🥡
餐廳休店左一排,最近搬左去虹橋重新開店🎊
諗諗我都好耐冇食過越南野🤔
見佢價錢又唔貴,咪又試下囉🥢

▪️一人餐 ($85)
(*主食[𝐁𝟏𝟎] & [𝐑𝟓] 需另加+$10)
▫️主食 [B9] 越式香茅牛肉撈檬
牛肉唔會得肥膏,又唔會碎濕濕🐃
檬粉煙韌有彈性🍜唔會過淋痴埋一𝐏𝐚𝐭🤍
個撈檬汁魚露味較重🐠
[B9] 越式香茅牛肉撈檬
[B9] 越式香茅牛肉撈檬

𝟒件都唔同款,乜都試到👏🏻
最鍾意米網春卷🫔,外層夠鬆脆✨
小食拼盤

▪[A6] 越式蜜糖烤豬肉法包 ($46)
法包即叫即焗🔥
所以食落唔會硬,係外脆內軟💫
蜜糖烤豬肉餡料好特別🍯
係好似豬肉丸咁,有𝟒大粒🐷
[A6] 越式蜜糖烤豬肉法包

▪焦糖布丁 ($18)
夠晒滑滑🍮

🔺𝐃𝐞𝐥𝐢𝐯𝐞𝐫𝐨𝐨 • 𝐎𝐩𝐞𝐧𝐫𝐢𝐜𝐞 • 𝐎𝐝𝐝𝐥𝐞🛵外賣平台都有得嗌🥡
🔺學生👩🏻‍🎓(著校服 / 有學生証)惠顧會送紙包飲品🧃
🔺店內有好多貓貓裝飾 • 佈置🐱

外賣自取
2023-04-20 111 瀏覽
天氣開始悶熱,好想食越南撈檬啊,經過屯門,見到呢間餐廳嘅餐牌幾吸引,就入去試下啦🤗餐廳環境簡約走文青風格,當日非繁忙時間都已經滿座,可證其食物有一定保證✅️😋📖餐牌只有一張,有檬粉、飯、 越式法包/軟包、小食及甜品,專注做好幾款食物,保持到水準👍🙆‍♀️我揀左一人餐一款主食(法包/檬粉/飯)+ 小食拼盤 + 飲品💞主食🍲我揀左綜合撈檬,😍嘩,好驚喜啊,配料非常豐富,份量多到滿瀉,有扎肉、越式蜜糖烤豬肉、越式豬肉春卷、順化豬肉、甘筍、生菜、青葱等等♡豬肉春卷♡炸得非常酥脆可口,😋😍♡蜜糖烤豬肉♡尤其出色❗️醃製得好入味,肉質鮮嫩多汁惹味,食得出廚師嘅用心烹調,下次再黎的話,我會想試蜜糖烤豬肉法包🥖,一定好好味😋😋♡檬粉♡口感爽滑,加上魚露甜酸汁集合鮮、甜、酸、辣各種風味,淋上去再將所以配料撈埋一齊食,提升全部食材嘅味道,非常開胃滋味啊💞小食拼盤🍢魚露雞翼、順化豬肉串、越式庶蝦、越式豬肉春卷四款小食,款款都炸得脆酥得黎又唔膩,雞翼醃得好有咸香味,正💯😋💞服務方面,老闆親切有禮,知我第一次黎,主動耐心介紹套餐內容👍上餐速度算快😊整體用餐體驗滿意,尤以主食做得非常出色,小店用心做好食物,食材新鮮,

🙆‍♀️我揀左一人餐
一款主食(法包/檬粉/飯)+ 小食拼盤 + 飲品

💞主食

💞小食拼盤

😊整體用餐體驗滿意,尤以主食做得非常出色,小店用心做好食物,食材新鮮, 定價親民,一定會再幫襯
  • 越式蜜糖烤豬肉法包
  • 越式綜合撈檬
2023-04-09 148 瀏覽
之前經過輝煌舊店(v city 附近)每次見到都需要排隊 當時只限外賣一直都沒有試吃 最近朋友說他們搬了!新店舖還有堂食! 所以今天就去試試ᙏ̤̫͚我們兩人點了以下菜式💖越式香茅牛肉撈檬(單點)💖一人餐包含一款主食+ 小食四件+汽水越式招牌扎肉法包(套餐)小食套餐包含四款每款各一塊(魚露雞翼 越南素春卷 蔗蝦 順化豬肉串)首先,過往有看我食評的就知道我不吃扎肉的😂但我看扎肉是他們的招牌 我就想嘗試一下……結果是…..扎肉好吃´ސު`!是正宗越南那種 不是港式/✿ 真的好味!讚!法包外脆內軟 不會很硬 (我很怕食很硬的法包因為咬起來會很累‎♡‧₊˚)越式招牌扎肉法包內裏加了一些酸酸甜甜的醬汁 醬汁不會影響法包的口感!這種配搭很好💖越式香茅牛肉撈檬 味道很清新 醬汁不會太酸 味道剛剛好 牛肉軟硬度適中!ᙏ̤̫͚ᙏ̤̫͚ᙏ̤̫͚ᙏ̤̫͚小食必點⁎ .。❀‹𝟥魚露雞翼是我第一次吃這種調味口感相當友好 酸酸甜甜素春卷口感超脆 不會很肥膩 餡料超多蔗蝦也是第一次吃 好搞笑ᙏ̤̫͚裏面真的是有蔗的!順化豬肉串 肉質鬆軟 鹹度適中當日吃的時候,全場爆滿 還聽到有越南人光顧呢!聽到老闆說師傅是越南人!難怪味道跟港式的不一樣ᙏ̤̫͚ ‎♡‧₊˚ᙏ̤̫͚
之前經過輝煌舊店(v city 附近)
每次見到都需要排隊
當時只限外賣
一直都沒有試吃 最近朋友說他們搬了!
新店舖還有堂食! 所以今天就去試試ᙏ̤̫͚

我們兩人點了以下菜式
💖越式香茅牛肉撈檬(單點)

💖一人餐包含一款主食+ 小食四件+汽水
越式招牌扎肉法包(套餐)

這種配搭很好💖

小食必點⁎ .。❀‹𝟥
魚露雞翼是我第一次吃
這種調味口感相當友好 酸酸甜甜
素春卷口感超脆 不會很肥膩 餡料超多
蔗蝦也是第一次吃 好搞笑ᙏ̤̫͚
裏面真的是有蔗的!
順化豬肉串 肉質鬆軟 鹹度適中

當日吃的時候,全場爆滿
還聽到有越南人光顧呢!
聽到老闆說師傅是越南人!
難怪味道跟港式的不一樣
ᙏ̤̫͚ ‎♡‧₊˚ᙏ̤̫͚ /✿ ✧˖*°*° ‎♡‧₊˚:”

2023-04-09 118 瀏覽
🐱輝煌越式法包🌯同Kalaam 出街,媽媽經常唔方便坐低食飯,好多時都係買🥡外賣返屋企食,以前係新墟成日幫襯✨🌯輝煌越式法包🌯✨原來佢哋最近開左堂食餐廳,係屯門景峰❗景峰站、新墟站及澤豐話落車行過來都好近鋪頭既門面同附近店舖好唔同,門口已經好靚好吸引,好多貓貓,可以堂食或外賣🥡🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱今日買左幾款食物返屋企同爸爸一齊食🐱越式招牌扎肉法包 $48⭐⭐⭐⭐⭐呢個必叫,個包好好食,買到返屋企個面重係脆卜卜,食落去又唔太硬。🐱芒果香芋春卷 $28⭐⭐⭐⭐未試過芒果春卷,有驚喜呀,芒果好甜🐱越式什錦飯 $68⭐⭐⭐⭐至愛係有隻煎蛋🍳,重有兩隻雞翼、一大塊豬扒、蕃茄、青瓜,重有個魚露醬汁,份量都幾足,未落醬汁前都分左碗比kalaam 食🐱招牌布甸 $18⭐⭐⭐⭐⭐爸爸至愛,每次行過都要買呢個布甸,係咖啡味,爸爸話好少有咖啡味布甸地址:屯門青柏徑鹿苑大廈16號地下
🐱輝煌越式法包🌯

景峰站、新墟站及澤豐話落車行過來都好近

🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱

今日買左幾款食物返屋企同爸爸一齊食

🐱越式招牌扎肉法包 $48⭐⭐⭐⭐⭐

🐱芒果香芋春卷 $28⭐⭐⭐⭐
未試過芒果春卷,有驚喜呀,芒果好甜

🐱越式什錦飯 $68⭐⭐⭐⭐

🐱招牌布甸 $18⭐⭐⭐⭐⭐

地址:屯門青柏徑鹿苑大廈16號地下
越式招牌扎肉法包
芒果香芋春卷
招牌布甸
越式什錦飯
10 分鐘 (外賣自取)
越式招牌扎肉法包
芒果香芋春卷
招牌布甸
越式什錦飯
2023-04-08 93 瀏覽
有一日我去食新搬舖既越南餐廳食lunch餐飲只有可樂越南咖啡跟餐只係加$10冰滴越南咖啡加$2x仲可以揀 加 糖/奶我諗住,試下平平地既加 $10 version上完餐食到一半杯咖啡先到係比我朋友講中左我加$10 得到杯 三合一越南咖啡 🥲由於太嬲我無影相同只係飲左兩啖 其他食物一般聽有人講撈檬好食就叫左撈檬同拼盤多garlic 但無咩花生莞茜甘荀絲雞翼唔夠火喉同區有更好選擇既越南餐廳店內起初煮食無開抽風食完成個人全身油煙味全部用即棄餐具menu 痴立立我會比多機會試外賣法包
有一日
我去食新搬舖既越南餐廳食lunch