12點40分去到,唔使兩分鐘落單,佢都可以叫我等九個字,45分鐘啊大佬!!!!!!我等到1:26我問你1:30會唔會有?冇嘅我就走?先至交代話仲有3分鐘就可以。話因為之前有人嗌咗煲仔飯,所以冇晒煲煲仔飯嗰啲爐,八個爐都可以冇晒唔緊要,但係應唔應該同客人講一聲呢?跟住個飯上面啲排骨全部黐埋一舊,又細又難食,走去食包點先生啲排骨飯,人哋嗰啲排骨都大嚿過你呀!!個臘腸完全唔似佢菜單上面咁樣成條上,得嗰三舊細細舊切片臘腸,收我$68,完全唔值呢個價。如果你本身知道要等咁耐,應該要同個客人喺落單嘅時候交代好,一聲通知,一個交代,一句道歉全部都冇,仲要收我$68,地點又唔係好好,真係唔知點解要食佢,係我先咁傻仔。以後唔會再幫襯呢間野,我要食椰子雞寧願返大陸食。

以後唔會再幫襯呢間野,我要食椰子雞寧願返大陸食。
2024-08-27
2024-07-18 611 瀏覽
椰子雞火鍋向來都係十大喜愛之一🫠 最近無意間發現,好朋友落下開了一間椰子雞🐔所以約左家人朋友一齊去試試🐓🐓 門口看到有些椰子雞套餐都覺得好抵,我們一行7人叫了2個套餐~ 店舖主要坐位比較多細枱😁建議最多6個人比較好🤭🤭今次委屈其中一個家人坐主席位🤣2個套餐的份量全都加在同一個火鍋~😃 店員好指細教我地湯滾要落雞~ 再滾就要轉細火,同埋有個沙漏計時器開始要反轉👍大約5分鐘就禮成了😆個椰子雞湯真係好清甜🤭 我飲了3碗或以上~ 雞雞係用南昌雞🐔~ 可能香港沒有活雞~ 都是冰鮮雞🐓 還可以吧~ 另外套餐包了一碟本地牛🤭 也不錯呢~😆4xx 幾蚊包半隻雞,一碟牛,一碟菜(新鮮) 一個煲仔飯(好好味 ) 真心不錯😁😁
2024-06-12 623 瀏覽
嘩😄😄😄~自從上次同呀媽食過午餐碟頭飯~ 呀媽話正,見佢地食物有水準,所以都好想試佢地招牌菜椰子雞煲,所以再約埋呀哥,一家人一齊黎食~ 咁今次呢個椰子雞煲真係超抵😋 我地一家3人~ 食到好飽飽呀~😄 首先店員會好熱情教大家程序點做~ 首先等椰子水水滾~ 跟著放雞😆 跟著有個沙漏反轉,完成後就可以食個椰子雞🤣 個椰子水勁甜😋😋 個雞就Ok既~ 大家飲曬湯之後😊可以叫姐姐加水開始打邊爐😄個牛睇到好靚好新鮮~😁 😆 可以再來
2024-05-29 535 瀏覽
經同事介紹下,lunch time黎試一試,午市時段唔算太多客人,餐廳環境闊落。雖然我地得2個人,但店員都安排我地坐卡位😄我叫左排骨臘腸煲仔飯,煲仔飯火喉控制得啱啱好🔥飯粒粒粒分明🍚唔會太淋,又食到飯焦,材料亦非常豐富,淋埋甜豉油撈埋一齊食排骨同臘腸嘅油香滲哂入飯到,非常好味😋煲仔飯做得非常出色👍🏻👍🏻性價比高嘅煲仔飯,職員服務又貼心,值得再幫襯!

排骨臘腸煲仔飯

性價比高嘅煲仔飯,職員服務又貼心,值得再幫襯!
2024-02-21 585 瀏覽
一般唔多寫食評,對上一次都好耐之前。呢一間都好值得去。比較平靚正性價比高嘅火鍋同煲仔飯。同屋企人食過兩次,之後都有推介俾朋友,同朋友去。餐廳不是豪華,但乾淨企理,做街坊生意主打椰子雞火鍋同埋煲仔飯兩樣都做得非常出色,同幾個朋友去叫套餐份量都好足夠平均每人200多,價錢絕對OK有室內同埋室外座位。現今出邊嘅餐廳普遍服務都係一般般,但係我對呢一間餐廳嘅服務就好滿意,我覺得侍應好真誠同埋佢會幫你。我食到一半先至諗住寫食評所以影得一張相。總括嚟講我覺得呢間餐廳可以歸納成三個字,「平靚正」,值得一試!