2007-04-17 58 瀏覽
以前呢間野就真係唔錯嫁,野食好味,又有人情味,有抵食,所以我周不二時都會黎食但係自從呢間野易左手之後咩都差哂,唯一好左就係多左選擇味道差左,份量少左,服務態度仲奇差,有一次o係堂食,一路食一路聽到老闆同伙計鬧個客...之前d人話ge糖水已經消失左我最常食ge豬頸肉湯河已經唔同左喇!以前大大碗又好味,易手之後入面勁多芽菜,面同芽菜o既比例可以做到四比一今日仲慘,連芽菜都冇埋,d野飲又太甜,最重要ge係加埋價,又20蚊一個河粉變左25!真係離譜,叫人點再食你,所以我已經決定左已後都唔會幫襯佢!

但係自從呢間野易左手之後咩都差哂,唯一好左就係多左選擇

我最常食ge豬頸肉湯河已經唔同左喇!

2007-01-15 33 瀏覽
而家已經唔同老細﹐不過我覺得好左…最出名係咖哩crab﹐$100﹐好大碟!d汁唔錯!撈飯或點包最好!
而家已經唔同老細﹐不過我覺得好左…

2006-08-22 21 瀏覽
不過以前仲好食呀. 不過師父走左呀. 但家陣這個都OK啦. 又平喎.又係20多元有個飯/麵, 有野飲,或甜品呀. 不過以前係三樣都有哂架. 佢地既波羅抄飯, 同咖啯海鮮飯, 係好正呀. 仲有D糖水係細細碗, 但好好味.仲好少地方有得食這種咁道地的甜品呀
不過以前仲好食呀. 不過師父走左呀.
佢地既波羅抄飯, 同咖啯海鮮飯, 係好正呀.
2004-07-18 2 瀏覽
呢間d泰國餸好有泰國風味,好好味,而且價錢相宜添。
呢間d泰國餸好有泰國風味,好好味,而且價錢相宜添。
2002-11-25 263 瀏覽
Lunch~學生$20唔係$25 <br>果到d飯好好味~ep:波羅炒飯,咖哩海鮮飯,豬頸肉飯,香la豬扒飯,重有好多都好好食,d肥牛同豬頸肉金邊粉又係好好味 <br>重有甜品送~紫米露/西米露/大菜榚 <br>good !!!
Lunch~學生$20唔係$25 <br>
重有甜品送~紫米露/西米露/大菜榚 <br>
good !!!