2005-04-20 26 瀏覽
一入去,有個幾高大既男人招呼你..目口目面... 好似同你有仇咁!位好逼又細, 坐得唔舒服, 全部多數係2人. 我叫左貴妃飽魚拉麵,配熱既柚子茶(淡到死) 我男友叫鰻魚家食! 前菜好難食! 麵鼓湯冇味! 係我碗拉麵OK 咋! 都唔值再去幫襯..

2005-04-08 22 瀏覽
我同我老公去過好幾次食,刺身都幾新鮮,壽司款式唔係好多.主要既菜式都係一D小食同埋係定食.試過幾款都○K幾抵食.但係D侍應服務態度好差,個個黑口黑面,好似唔想應人咁.......我叫左個定食都係差唔多食完.想飲淡野.個侍應問都冇問就張枱上面既紙巾(我用完) 掉係我食緊野既碟度,我亦冇出聲話佢.....咁既服務態度點得嫁.......我見有好多人都投訴.但係一直冇改善...都唔知個老闆其實係咪個侍應呢??一.一
2004-02-21 14 瀏覽
我最喜歡來吃燒墨魚咀,因為係度度有得食,燒得好,o趙得好過癮,其他食物普普通通咁啦!
2003-06-06 9 瀏覽
當朋友第一次介紹這間餐廳的時候,還十五十六,因不太信任旺角和太子的食肆,但當我和朋友去過之後,完全改變了我的觀念,食品非常好味,眼望見已經流口水,現在想起都想去食,那裡的員工好似朋友一樣,很親切,只是位子比較窄一點,但都值得去,因你入到去之後,已經心情很好,掛住食,已忘記一切了,所以去食日本野我一定去呢間!
2001-07-30 3 瀏覽
由於我公司好近呢間鐵板超, 以前都去幫襯下, 都覺得o野食幾好....但員工質數好差, 特別係侍應生的態度更散漫........但我在好多食評見到好多人寫鐵板超好正....我就不是太同意, 近一年我都再無幫襯此店了......
2001-07-30 6 瀏覽
今日唸住食日本野,點知搵唔到想去o個間..時間緊逼之下唯有求其入左間.呢間o既環境都ok,不過d員工o既服務態度好差,好懶散,唔係一個半個o既問題,係全部都係咁.我要左個吉列豬扒拉麵set lunch($36),兩位朋友一齊點左蒿麵冷麵($28).要加一.豬扒拉麵算快黎,但冷麵等左超耐.拉麵質感好差,滑潺潺,仲有鹼水味,我落左勁多七味粉都feel到..好唔掂!唔落一定勁難食!!豬扒好鬼lone..黑蚊蚊,但軟林林...好似擺左好耐又翻炸過咁..塊豬扒又細塊,disgusting..冷麵等左好耐先黎,我兩位朋友都話不錯.員工服務就真係唔多掂.不論係waiter定廚房o個d都係.waiter個個行行企企,叫?地又唔多望人,問佢地野又唔多願答,冇喱精神咁,態度同語氣都好有問題!set lunch有前菜又唔比,入去連杯茶都冇.至於廚房o個d,明明o個時冇乜人(雖然係正午lunch time)但都等左勁耐先整好出黎,又唔係好好食.我係坐o係廚房附近所以睇到d師傅唔多快手...本來唸住坐耐d,傾下計,但?播d音樂勁悶,我d朋友個個催話不如走,好難頂.總括而言我以後都唔會黎,旺角咁多野食冇必要黎呢間
總括而言我以後都唔會黎,旺角咁多野食冇必要黎呢間~
2001-02-05 13 瀏覽
和風二人set ($2XX) 普通o左D~ 竹刺身拼盤同上壽司拼盤就幾抵~不過聯合後面o個間好D~
和風二人set ($2XX) 普通o左D~
刺身拼盤同上壽司拼盤就幾抵~
不過聯合後面o個間好D~
2000-10-22 10 瀏覽
此店價錢頗貴,但食物質素好,色、香、味俱全,可算是物有所值。
2000-08-17 7 瀏覽
食一個set lunch,飽到我行都行唔到,都是每人三十幾元,而且味道都唔錯!
2000-06-25 21 瀏覽
去到" 鐵板超" 食lunch, 雖然唔係好貴, 但呢到service 就唔多好喇,, 我叫兩個set,, 咁個鐵板哥哥就燒我要" 金菇牛肉" 比我,, 但晒,, 個飯都係未,, 我已" 吹" 位姐姐過,, 咁一路食一路等啦, 但最後係食晒, 個" 白飯" 先囉,, 記住係個" 白飯" 咋,, 我心諗駛唔駛咁耐呀?? 唔通未煮飯?? 到埋單, 叫個姐姐好幾次, 都係冇人張單, 嘩,, 完全唔掂呀!!
2000-05-28 15 瀏覽
2 個人去食幾佰蚊.wah~ 旺角之麻使乜咁貴呀成日sale 你食d 貴野..>_<
1999-12-02 3 瀏覽
這所廳已開了一間更大的新店,提供更多日本美食,板燒更大。
這所廳已開了一間更大的新店,提供更多日本美食,板燒更大。