2024-09-27 40 瀏覽
份量少得可憐味道一般肉片炒菜心飯~見到簡直就係呆咗!餐牌應該改做(輕量肉片炒菜心飯)可能租約期滿想趕客唔做⋯⋯以後唔會再幫襯!簡直就係不知所謂⋯⋯你收返貴啲都唔好呃啲客啦點敢食你其他東西成個場咁多嘢食,最差呢間!
份量少得可憐味道一般
肉片炒菜心飯~見到簡直就係呆咗!
簡直就係不知所謂⋯⋯你收返貴啲都唔好呃啲客啦
點敢食你其他東西
成個場咁多嘢食,最差呢間!
2024-09-26
2024-09-18 122 瀏覽
今日中秋,唔煮飯😂上次發現呢度嘅food court,所以就走過黎睇~~佢哋2兄弟話食咖哩飯 🍛就嗌咗食物咖喱雞扒蛋飯佢哋好好呀~因為佢哋係煎太陽蛋,就問下哥哥食熟蛋定點?我地其實都ok嘅~~2兄弟食晒成個飯個咖哩真係正!唔係辣,但好香花生醬味嘅咖哩!雞扒有喉硬,但都好入味。胡椒湯呢個係跟餐送嘅,好重胡椒味!好足料。其他我見佢哋呢到會有人自己買海鮮入黎加工,其實都幾好,因為呢到可以直望入廚房,一定唔會驚有廚房換貨!
佢哋2兄弟話食咖哩飯 🍛就嗌咗

食物

咖喱雞扒蛋飯
2兄弟食晒成個飯

胡椒湯
呢個係跟餐送嘅,好重胡椒味!好足料。

其他

2024-09-17
TERRIBLEEEEEEE見$178 小菜餐幾抵食 想試試本身想吃蒸魚,話無得外賣 (唔知什麼道理...) , 咁叫其他小菜啦叫左 金菇牛肉粉絲煲,魚香茄子煲,生炒骨付款竟然話要加$12外賣費????餐牌都無寫,咁我都算了以為要等一會,點知話5分鐘會整好... 五分鐘可以幾炒/煲到三個小菜,我已經心知不妙... 果然5分鐘ready返到屋企即刻食,(1) 金菇牛肉煲變左 “菠蘿乾硬凍粉絲”, 一條金菇都無,粉絲係個凍餅咁塔上去 (2)魚香茄子係6粒約$5硬幣大的茄子,硬/凍,一定唔係煲仔菜,魚香???李錦記果醬都有誠意過它,仲要小到我估1/3條茄子都無 (3)生炒骨有5見炸粉包著既骨頭。 係咁多。一個人都唔夠食,仲要係三人份???沒試過咁差既食物 .... 唔好話 $190, $19 都唔值我從來都沒試過係openrice寫食評,今次真係唔寫唔得TERRIBLE RESTAURANT.
TERRIBLEEEEEEE

見$178 小菜餐幾抵食 想試試
叫左 金菇牛肉粉絲煲,魚香茄子煲,生炒骨
付款竟然話要加$12外賣費????餐牌都無寫,咁我都算了
我從來都沒試過係openrice寫食評,今次真係唔寫唔得
TERRIBLE RESTAURANT.
2024-09-02
5 分鐘 (外賣自取)
2024-08-24 130 瀏覽
前兩晚係food court食飯時,見到哩間冰室有客來料加工食炒蟹,諗住應該靠得住唔太差,點知...我一拎餐呆咗加突眼菜心炒肉片份量少到離曬譜,一條菜心劈開3份,夾埋應該只有3條菜😤下次都係食返food court 果間兩餸齋菜店。
菜心炒肉片

2024-08-04
2024-05-02 254 瀏覽
已經是第三次回去吃他們的蒸海鮮,蒸魚10分新鮮。也可以接受電話先落單,便不用等太久。老闆娘10分友善。 蒸蝦也10分新鮮。真的是不想在家煮飯的不二之選。價錢也合理!
  • 蒸魚
2024-04-20 271 瀏覽
已經過咗要半年啦!最後都係決定寫這個食評!每個老闆真的要親自去視察場地,才知道死因是什麼?本人大多數是在非繁忙時段去惠顧,給了三次機會了!第一次感覺良好因為他們的一位女收銀同事非常親切!而非食物良好!所以有第二次再惠顧,可是,斬燒臘人(難道是老闆?)給了我一些頭頭尾尾或骨頭,是一些應該可以掉落垃圾桶的燒臘給我,而且說明了要肥叉燒,最後都是些又乾又硬的紙皮!他明顯是想留下些好的給繁忙時段賣,那麼我是不用付款了嗎?公平嗎?那親切的女收銀員不見了!否則,我會告訴她,他們這樣做沒良心!再過了一個月左右,第三次再惠顧,不需重複再寫了!忘記他們收多少錢?樓下大家樂肯定比他們的燒臘好(叉燒反+熱飲$52)!我永遠都不會再去!老闆!希望你看到!
叫咗午餐蒸排骨兩個字垃圾人類唔應該食垃圾垃圾應該堆填諗住嘢食難食,有杯嘢飲可以沖喜下啦飲完杯凍奶茶成肚氣奶茶茶味唔夠冰底過多蒸排骨唔夠熱,味道難聞飯都唔識煲,成碗爛飯
叫咗午餐蒸排骨
兩個字垃圾
人類唔應該食垃圾
垃圾應該堆填

諗住嘢食難食,有杯嘢飲可以沖喜下啦
飲完杯凍奶茶成肚氣

奶茶茶味唔夠冰底過多
蒸排骨唔夠熱,味道難聞
飯都唔識煲,成碗爛飯
2023-09-03 360 瀏覽
8號風球下去樂悠居Food Court 睇吓有冇店舖開,見到雞記冰室開左,仲有燒味食Tim, 即時order, 賣相吸引,下午茶來講,性價比高!👍👍8號風球冇加價,抵讚!👍👍我個人比較喜歡硬飯,所以覺得飯方便比較濕軟,但另一半就覺得ok!👌🏻因為新裝修,所以環境乾淨好坐!👍

8號風球冇加價,抵讚!👍👍

因為新裝修,所以環境乾淨好坐!👍
2023-09-01