2023-07-19
今日發現左石門有間隱世拉麵😍超高質,重要超平!$58喳!無加一又無其他額外收費!個湯底真心無得輸呀!!好好味!。🥢白湯豚骨拉麵 $58豬骨湯底味道非常濃味厚身,湯底濃厚但完全不膩,叉燒三大件唔係好厚身但好入味好滑,配料有齊:叉燒/味付竹荀/京蔥絲/溏心蛋/紫菜/木耳絲。。🥢特濃雞白湯拉麵 $58好特別既雞白湯拉麵,比較爽身,同無咁濃味,雞係雞胸,但出奇地好滑!好好食,配料:有雞叉燒/味付竹筍/京蔥絲/溏心蛋/秋葵/粟米芯/BB蘆筍😍大滿足。小食價錢都ok ,$18/小食,「油揚龍蝦沙律 2個 $18」用油揚包著龍蝦薯蓉沙律,賣相個人覺得麻麻,但食落好得👍🏼。「炸雞皮餃子 3隻 $18」超脆爆晒油!「煎日式餃子 4隻 $18」大大隻外脆內軟。。呢度既日本汽水都好平「富士山柚子汽水 $18」同「西柚汽水 $5」完全係良心價!。小店真係要支持!眼見幾位年輕人落手落腳煮野食!好高質真係值得多啲人欣賞😊
🥢白湯豚骨拉麵 $58
🥢特濃雞白湯拉麵 $58