2022-09-04
呢間聽過個名 都開咗好耐啦 係由泰國人打理 裝修都好泰國風😚🌈芒果糯米飯 $45好掛住泰國嘅芒果糯米飯🥭芒果糯米飯真係好好食☺️呢個有泰國七成功力☺️甜甜的芒果配暖暖的糯米飯 加上椰汁🥥match🥰好食 份量唔多 但味道正🌈泰北咖喱湯麵 $78必嗌❤️呢個出色 咖喱湯底好濃稠而唔重口味 辣辣地 湯底配幼身扁蛋麵好夾!仲有成隻雞髀💛雞肉一拆就散😍唔洗咬得咁辛苦 肉質又鮮嫩😋肉的份量比我想像中多🥰呢個好味🌈泰式炒金邊粉 雞 $80唔算特別出色 但味道好食 唯一我唔太鍾意嘅就係金邊粉太腍 似埋一舊咁 而雞肉係普通雞胸肉切片🌈冬蔭公湯 $88冬蔭公湯好多材料 但唔算好正宗🌈泰式咸蟹青木瓜沙律 $65好鹹😔唔知係唔係因為咸蟹嘅關係 成個青木瓜沙律好咸 早知淨係嗌青木瓜沙律 應該會fresh啲🌈芒果沙冰🌈西瓜沙冰兩杯沙冰都冇咩水果味 一般般———————————————整體評分👅好味🧡🧡🧡抵食💜💜💜💜再戰率💛💛💛
🌈芒果糯米飯 $45
🌈泰北咖喱湯麵 $78