2024-07-23 413 瀏覽
食物味道不夠,撈麵味道很淡,所謂椰子雞老火湯,也沒有椰子味,而招牌餃子也不是味道十分突出而且不知道是否將近收店,下單店員及店內店員的態度和面色都不太好。無論食物或態度都令我不會再有下一次體驗
外賣自取
平時食開屯門個幾間分店,食咗幾年一直都好好食!其他地區嘅分店都有試過,水準都keep到好食!咁岩今日見到元朗開咗新分店,就諗住買個外賣試下啦。冇諗過會咁難食⋯啲餃子皮冇彈性,同以往食開嘅好唔同。餃子餡味道唔夠,而且有啲怪味。因為叫咗煎餃,以往食開都係外脆內軟,仲好香口。相反元朗分店呢間無黎味道⋯⋯又唔香口,咬落去口感又差,食咗一半已經放棄⋯如果唔係已經返到屋企,真係想叫佢換過一份。希望佢地可以進步維持返其他分店嘅水準😕😕總評分 ⭐️⭐️口感 ⭐️⭐️香氣 ⭐️⭐️外皮 ⭐️餡料 ⭐️⭐️

如果唔係已經返到屋企,真係想叫佢換過一份。

希望佢地可以進步維持返其他分店嘅水準😕😕

總評分 ⭐️⭐️