2019-11-12
🥢青衣大廚隱身街市 高質即製漢堡 🥢請支持即刻俾心👍🏻🥢呢排發覺街市有間人龍不斷的漢堡店,小店主打漢堡包,平均約5吋高,原來睇返報道,留住薯片叔叔的鬍鬚老闆原來,以前是西餐大廚,在這小小的街市開了小小店鋪,圓老闆夢🥢四式芝士牛堡 $45 目測有四到五串高的大大一個漢堡,牛肉超級厚,應該有4安士左右,份量真心夠曬多,用上車打芝士、Mozzarella芝士、Parmesan芝士和四式芝士醬製成,包面有用心烘過,牛肉加上芝士的味道超 juicy ,好滿足🥢加勒比海牛堡 $41有我最鐘意的菠蘿呀,菠蘿有細心去煎到微焦,牛肉口感好軟夠牛味,蕃茄生菜都好新鮮,清甜,個漢堡包有成5吋高,一口咬唔曬架,好正🥢加配套餐 $15 洋蔥圈/ 薯條 , 黑松露野菌湯/飲品選了套餐一定要飲湯,因為好高質,充滿黑松露香氣夠濃厚,洋蔥圈炸得香脆洋蔥夠甜,加$15 有曬兩樣野真心抵食鬍鬚仔地址: 青衣担杆山路6號長發廣場青衣市場地下2號舖🥢以平民價錢食到高質漢堡包真係喜出望外,雖然等待的時間比較長,因為看得到老闆是每一件配料都用心製作,一塊一塊去慢慢煎,好的美食好好值得俾d 時
🥢請支持即刻俾心👍🏻
🥢四式芝士牛堡 $45
🥢加勒比海牛堡 $41
🥢加配套餐 $15 洋蔥圈/ 薯條 , 黑松露野菌湯/飲品
鬍鬚仔
地址: 青衣担杆山路6號長發廣場青衣市場地下2號舖
🥢以平民價錢食到高質漢堡包真係喜出望外,雖然等待的時間比較長,因為看得到老闆是每一件配料都用心製作,一塊一塊去慢慢煎,好的美食好好值得俾d 時間去等待的