2018-03-12 257 瀏覽
想快快手食d野可以試下魚尚佢哋出曬名 三文魚做得出色而且夠新鮮 鰻魚壽司都好好味你可以選擇 加埋其他 散件壽司一齊買返屋企 有時候仲有特價嘢飲真係外賣之選 最重要佢會 因應季節 而轉唔同款
想快快手食d野

可以試下魚尚

佢哋出曬名 三文魚做得出色

而且夠新鮮 鰻魚壽司都好好味

你可以選擇 加埋其他 散件壽司

一齊買返屋企 有時候仲有特價嘢飲

真係外賣之選 最重要佢會 因應季節 而轉唔同款

恵顧了差不多兩年,見魚尚產品平均,價格抵而且食物穏定,例如刺身切片厚度一直保持,員工服務態度好,不會趕時間般草草收費了事,最近年推出很多新產品,適合不同口味,不錯👍
2017-08-30
外賣自取
九龍人入粉嶺搵人 肚餓去左名都搵野食~見到呢間就想食壽司~買左一盒三文魚壽司 一盒花之戀 臨俾錢拎多個飯糰……看外表已經覺得ok過_鮮~拎到返屋企食真係覺得呢個價錢呢個質素無得彈😂上openrice發現原來以前觀塘有分店架!幾時再晌九龍區開番間呀………………😶
花之戀
2017-03-04
花之戀
2016-12-14 431 瀏覽
因為仲未到正餐時間又肚餓,所以拿拿林買番個手卷黎食下先,最後我買左個鰻魚手卷$7一個其實唔係好貴,讀書時小食部買既都差唔多價錢,不過就唔知D質素如何佢個鰻魚肉都可以,甜甜地又冇骨但唔知係咪因為我拎面頭一個,個飯食左啖好似唔夠凍,感覺有少少酸, 味道有D似就黎變壞唔夠凍咁,食到完全冇哂Mood,最後未食哂就Dump左佢 雖然佢係一樣做壽司外賣店,個格局亦同其他壽司外賣店一樣,但睇黎個質素都差緊幾截
佢個鰻魚肉都可以,甜甜地又冇骨

2016-10-28 306 瀏覽
見我平時我都好少寫劣評,今次係呢間野即興買咗個手卷之後,真係唔鬧都唔得。個三文魚沙律手卷,冇乜沙律味,似食緊好普通嘅手卷。但係啲三文魚係非常之唔新鮮,本身攞上手嘅時候已經覺得佢個溫度唔夠凍,都唔緊要,啲飯就超級酸,加上個三文魚刺有少少變味,你見佢個色澤都唔多新鮮架啦。。不過整體真係好似食緊一個變壞嘅食物,食食吓唔想食,揼咗落垃圾桶囉。真心唔建議買佢啲手卷,其他唔知。
個三文魚沙律手卷,冇乜沙律味,似食緊好普通嘅手卷。

真心唔建議買佢啲手卷,其他唔知。
2016-05-02 520 瀏覽
岩岩返工人工唔高,又未有拖拍.無人帶我去食好野,唯有自己買野食啦所以要選D又唔貴,質素又唔錯既野食今日去左魚尚買壽司,3蚊一件好抵食呀三文魚壽司,咁平當然唔係用靚既三文魚啦,但係質素真係唔錯雖然刺身薄薄地,不過咬落幾有口感,無想像中咁薄而且好有魚味加埋附送既醬汁同wasabi,好食好多8舊加埋都係24蚊,咁就夠一餐啦

所以要選D又唔貴,質素又唔錯既野食

今日去左魚尚買壽司,3蚊一件好抵食呀
三文魚壽司,咁平當然唔係用靚既三文魚啦,但係質素真係唔錯

雖然刺身薄薄地,不過咬落幾有口感,無想像中咁薄

而且好有魚味

加埋附送既醬汁同wasabi,好食好多

8舊加埋都係24蚊,咁就夠一餐啦
2014-12-28 948 瀏覽
上水趴走完,搭火車至大埔墟,趕往大尾篤燒烤場會合家人,一齊BBQ。肚子有點餓,碰巧見到魚尚,三元一件壽司,且款式眾多,蠻吸引的。揀左九件壽司,壽司飯粒圓潤粘糯,帶淡淡醋味,合格之作。蒲燒海鰻汁香濃惜帶腥味,三文魚鮮味魚味稍欠,蟹籽沙律香滑帶爽勁,黃金魷魚口感甚佳,芝士蟹籽中規中矩,味付螺肉和芝麻白爪魚最得小妹歡心,香辣有致,嚼勁十足。
揀左九件壽司壽司飯粒圓潤粘糯,帶淡淡醋味,合格之作。蒲燒海鰻汁香濃惜帶腥味,三文魚鮮味魚味稍欠,蟹籽沙律香滑帶爽勁,黃金魷魚口感甚佳,芝士蟹籽中規中矩,味付螺肉和芝麻白爪魚最得小妹歡心,香辣有致,嚼勁十足。
2014-12-26
2014-10-13 486 瀏覽
返工前醫肚,而家好多呢類平價壽司店!呢間開咗咁耐都未試過!今日門口有個店員在派優惠劵,咁平都仲有特價,$10四件!(無敵價)店內地方不大,一個L型雪櫃,加個收銀櫃!入面仲有個廚房!店內有散裝壽司,同盒裝壽司!仲有其他飲品同小食!自助形式,自己攞個膠盒(6-9件),走去散裝壽司區揀壽司!款式都好多!獨立包裝!仲有個店員在添補!我揀了12件都只係$30!三文魚:都幾肥,啲脂肪線都粗!食落唔腥!八爪魚:平時食八爪魚會覺得硬,今次反而無!可能因為較薄!或醃過!黃金魷魚:軍艦紫菜已經淋晒,不過中間餡料都多,魷魚唔硬,配粒粒幾得意!明蝦飛魚子:呢款在迴轉壽司店未見過,明蝦爽口但無乜味,飛魚子卜卜脆,咸咸地!唔錯!飛魚子:比起明蝦飛魚子,都係全部飛魚子啱我口味啲!成個口都卜卜脆!𩶘魚:唔硬!幾滑身!甜蝦:唔腥(蝦真係好易腥)蝦肉爽口幾滑!赤海蝦:大隻啲嘅蝦,唔腥,爽口彈牙!青芥辣八爪魚:八爪魚肉碎上中間有蔬菜粒,青芥辣唔算辣!少少攻鼻!馬刀貝:自己最鍾意食貝殼類,因為夠爽得來帶點韌!呢件馬刀貝唔算大(都唔係好蓋得晒件飯團,不過味道唔腥爽口!左口魚群邊:無燒過,魚油唔出,不過唔腥兼好滑,不過都係鍾愛燒

三文魚:都幾肥,啲脂肪線都粗!食落唔腥!
𩶘魚:唔硬!幾滑身!
甜蝦:唔腥(蝦真係好易腥)蝦肉爽口幾滑!
赤海蝦:大隻啲嘅蝦,唔腥,爽口彈牙!
左口魚群邊:無燒過,魚油唔出,不過唔腥兼好滑,不過都係鍾愛燒過的!

全部正常,難得無腥味(之前食過其他食店嘅自選壽司,部分比較腥),當然賣相會差啲,包膠紙個賣相係差啲,魚肉會細件啲!但咁嘅價錢,味道正常!真係唔可以挑剔!r
服務亦正常,幾有禮!我問收銀攞筷子,佢話散裝壽司唔包筷子,只有盒裝壽司先包!佢答我都好有禮!而且豉油芥辣比另一間豪爽!12件跟四包豉油及芥辣!
十二件都只係$30
優惠劵
2014-10-08
用餐優惠
優惠券
十二件都只係$30
2014-09-07 219 瀏覽
天氣熱到都冇咩胃口,行行下見到有壽司woo,就入去睇下la,魚尚....其實我第一次聽,唔理三七二十一,睇下有咩款揀先,原來都好多選擇woo,搞到我心大心細tim,揀下揀下原來揀左8件la,$3件,total $24,底食ar,D帆立貝好好食ar,三文魚都好新鮮,八爪魚又好味,搞到我一個人食晒8件,好飽…不過好滿足…hehe
天氣熱到都冇咩胃口,行行下見到有壽司woo
,就入去睇下la,
魚尚....其實我第一次聽
,唔理三七二十一,睇下有咩款揀先,

$3件,total $24,底食ar,
D帆立貝好好食ar,三文魚都好新鮮,
八爪魚又好味,搞到我一個人食晒8件,好飽…不過好滿足…
hehe
2014-09-07
5 分鐘 (外賣自取)
  • 帆立貝
2014-08-31 231 瀏覽
今日係暑假最後一日,同囡囡探完嫲嫲行下街都5點幾,懶得煮飯就黎左依間新開架壽司店“加餸”啦其實成日都會經過,但一直都冇機會試,今日終於可以試下!舖頭門面架和風設計幾靚,有好大隻$3,行到門口丫囡已經一支箭標入去搵最愛架蟹柳卷,好啦之後到我揀啦,因為老公5食魚生,囡囡又5比食生野,咁我見個姐姐起側邊加緊壽司就問下有邊啲係熟既,佢都好熱情介紹比我知,原來熟架款式都有幾多下,咁老公又有得多幾款食下!岩岩入去個陣都係得6-7個人揀緊,點知睇左一陣間就已經行都行5郁,拖住丫囡費事迫拎多幾件就埋單,佢地有帆立貝,左口魚同劍魚壽司,其實入面仲有好多款,不過留反下次,去埋單店員都好快手計好數打包,姐姐仲話買夠30蚊可以換手卷我就換左兩個加洲手卷食物:三文魚夠肥!帆立貝雖然薄左小小,但3蚊件黎講已經係好理想!其他一般款式比預期好,因為屋企附近有爭x,食開兩者同類型店鋪比較既話,魚尚啲用料睇落同食落都係新鮮啲,啲飯軟硬適中,始終都係美心既,大公司質素點都有啲保證,如果5係近屋企既話都5會食爭x今次食左117蚊,我覺得算係幾抵食,依家買餐送都5止,下次再黎睇過!
其實成日都會經過,但一直都冇機會試,今日終於可以試下!

今次食左117蚊,我覺得算係幾抵食,依家買餐送都5止
,下次再黎睇過!
2014-08-31
5 分鐘 (外賣自取)
  • 帆立貝
  • 手卷
今日難得無人煮飯,又咁岩話有優惠 , 十蚊4舊,咁咪試下反正見到出面間爭x咁多人,廢事去逼啦咁我就見到壽司就唔多款,連鰻魚都無,得d奇奇怪怪口味,咩芝士三文魚,蟹子沙律(見唔到蟹子,得一舊生果係上面).....之類咁我就買左個三文魚飯同四舊塊司,三文魚呢,我就第一次食到咁腥既三文魚,腥過我餵比貓果dd白肉又無乜,食落去無味,口感好差d蟹子就唔知,因為你食落係食唔出有蟹子味三文魚係幾大塊,相比價錢差唔多既爭x黎比,不過品質真係唔多得,無味,腥,硬我第一次食壽司係食一半就唔食,由左至右次序係,章魚定八爪魚,芝麻八爪魚,芝士三文魚(買左兩舊)章魚果個不過不失,算係咁,有d咸咸地既味,無腥味,不過四舊既飯都係非常硬,紫菜又非常濕八爪魚果個都ok,正正常常,同平時食到既差唔多芝士三文魚真係boss黎,d芝士難食到,又滯,三文魚一樣係腥,加埋就好似食緊一舊好腥既香口膠總結:我寧願去第二間,d阿姐又好似無乜反應,吟吟沉沉唔知up緊乜
今日難得無人煮飯,又咁岩話有優惠 , 十蚊4舊,咁咪試下
反正見到出面間爭x咁多人,廢事去逼啦
咁我就買左個三文魚飯同四舊塊司,
三文魚呢,我就第一次食到咁腥既三文魚,腥過我餵比貓果d
d白肉又無乜,食落去無味,口感好差
d蟹子就唔知,因為你食落係食唔出有蟹子味
我第一次食壽司係食一半就唔食,
八爪魚果個都ok,正正常常,同平時食到既差唔多
加埋就好似食緊一舊好腥既香口膠

總結:我寧願去第二間,
d阿姐又好似無乜反應,吟吟沉沉唔知up緊乜
題外話/補充資料: 下次請我都唔去
2014-08-17
3 分鐘 (外賣自取)
用餐優惠
試食活動