2010-04-17 20 瀏覽
去左食 Big Mac ,見$20 就去食下,ok ge,啲菜又話爽,我唔覺喎 不過,整體上 ok ge,而薯條唔差ge,都hot hot 地,幾好味, 而啲醬同肉都係熱同新鮮,幾好味

而啲醬同肉都係熱同新鮮,幾好味
2010-04-15
(非會員)
執錯野執漏野響呢度較多出現, 唔比刀叉, 糖, 茄汁都事小(真係試衡哂), 買個pancake 早餐唔比糖漿就真係唔知點ar, 又試過買早晨全餐變左pancake 餐, 變左冇cream 又冇糖漿, 好dry......仲有, 我都唔知佢地攪乜鬼, order 即磨咖啡, 佢地比既只係普通咖啡再加個奶精, 都唔係果 d 野黎既, 都唔好飲, 其他分店唔係咁咖, 係呢間獨有..........你唔加果一蚊都話丫~薯條較其他分店既凍同埋韌(lunch time 都係咁, 不過都係一時時)

2008-09-05 79 瀏覽
再一次試McDonald ge新出甜品...唔夠美祿味, 粒脆脆, 係脆呀, 但係又唔係咁好味ja wor...鍾意oreo口味多D...P.S. 呢間McDonald多人到嘔, 係咁收錢, 但係就無人執食物, 搞到勁多人塞響度等拎食物, 失敗... 執唔切食物, 收錢就唔好收得咁快啦...
再一次試McDonald ge新出甜品...

鍾意oreo口味多D...

2008-07-10 33 瀏覽
師傅知道麥記最近推出番黑椒漢堡, 呢個係師傅最鍾意麥記嘅其中之一個包, 由於唔係成日有得食, 所以點都要試; 撞埋今晚有d肚餓, 於是就黎左呢度買個宵夜, 頂一頂肚!行到埋櫃台, 當然唔使諗, 師傅即刻柯打左個珍寶黑椒漢堡餐!等左一陣珍寶黑椒漢堡餐就到喇, 先睇下個珍寶黑椒漢堡, 真係好大個喎, 如果師傅個口細d都唔可以一啖咬開個包, 一咬落去熱辣辣香噴噴嘅黑椒汁就溜晒入個口度, 非常好味; 而珍寶黑椒漢堡同普通嘅分別就係多左兩塊漢堡, 真係唔好睇少呢兩塊漢堡, 正正係呢兩塊漢堡, 可以令到咀裡全部都係漢堡, 啖啖都係漢堡, 嗰刻感覺係勁滿足, 冇得頂呀; 而薯條就炸得麻麻地, 唔夠熱又唔夠鬆軟, 仲要幾硬, 師傅一向以來都覺得薯條係麥記最失敗嘅產品!總括黎講珍寶黑椒漢堡嘅質素確實幾好, 價錢都唔平, 廿八蚊個餐, 抵唔抵食就睇你點睇, 但對於鍾意黑椒漢堡嘅食客, 就一定唔可以錯過! 唔知點解師傅就特別對呢個包情有獨鍾, 所以每次推出必定要食, 笑臉當然係比個包啦!

珍寶黑椒漢堡盒
珍寶黑椒漢堡
$28 (其他)
珍寶黑椒漢堡
2008-06-01 25 瀏覽
打完波搵個地方醫肚朋友本身提議去義順食不過果邊肯定好多人, 我地又想坐下傾下計所以就揀左麥當勞朋友話新出隻玉子將軍漢堡幾好味, 所以我就買左個餐黎試下同將軍漢堡唔同既地方係多左塊蛋 (價值 $2)個餐盛惠 ($25.x)跟餐有 shake shake 粉試下韓式泡菜 同 日式咖喱, 前者好食 d (和風紫菜最好食)
打完波搵個地方醫肚
朋友本身提議去義順食
不過果邊肯定好多人, 我地又想坐下傾下計
所以就揀左麥當勞
朋友話新出隻玉子將軍漢堡幾好味, 所以我就買左個餐黎試下
同將軍漢堡唔同既地方係多左塊蛋 (價值 $2)
個餐盛惠 ($25.x)
跟餐有 shake shake 粉
  • 玉子將軍漢堡
2007-11-06 20 瀏覽
去m記通常都係為去廁所,咁又未食飯咪食囉。我地叫左個至尊漢堡同板燒雞腿包餐。以咁夜黎計,d薯條都算幾熱,但呢間野24h,成日都有新鮮薯條,可惜勁鹹,多鹽得滯。雞包初時話要等,以為有新鮮,點知後尾話有,我覺得個件係last,個雞好似比平時食既硬d。個至尊漢堡凍冰冰,d汁又多得滯,證明又係賣剩。由於間野係24h,所以好多人在hea同做野,仲有d小朋友在玩,有印巴藉妹妹送個電話俾我。但間野夠大,都唔算迫。
2006-04-03 36 瀏覽
very nice rice, but the french fries is not enough.a mccafe is openned, better eating environment!
2006-03-08 35 瀏覽
以朱古力粉洒上標記M 字, 很別緻。雖然味道一般, 略嫌不夠滑及啡味不足, 但賣相奪回分數。另外, 盛器也添優閒感。此處的Mccafe 於二樓一角, 沒有一般Mccafe 的嘈吵, 是早上歎咖啡的好去處之一。

2005-01-09 33 瀏覽
今日非常忙碌...凌晨12點幾先食晚餐...叫左雞卷跟餐...雖然係新整,但舊雞卷好似唔夠熱,食落件雞好似唔夠味,個皮又冇乜特別,味道只屬一般。呢度勝在service幾好,個收銀哥哥非常有禮貌。