2005-04-05 28 瀏覽
今朝陪mum落去食早餐,mum要左早晨全餐,唔係咁得law~($19.5)d野又細份又油,塊包薄薄咁,mum話個薯餠好食,餐飲係熱朱古力,好鬼甜,唔掂,mum甜到飲唔哂倒左,去左添飲變做奶茶,奶茶又ok喎~另order左個提子鬆餠($5),熱熱的,用包紙包住,成個bunger咁,size都ok,唔會好細個,好好食,表層脆脆硬硬咁,入面又熱又鬆軟,好好味,提子粒都好多下,我take走左dtim,因我唔太好咁多提子粒~P.S.只供應早上
P.S.只供應早上
2004-05-04 45 瀏覽
入到去,個男manager就啤住我,我當然啤番佢啦,之後埋到counter,我話要一個粟米批,個女孩問我仲有冇其他o野要,我話冇.之後佢拎住個粟米批(強調淨係個批,其他乜都冇,冇盥冇紙袋),臨俾我之前仲要問多句要唔要汽水.而我最後就咁拿住個批走~~都唔明lee d 乜service,唔通唔可以齋買粟米批o既咩,$5唔係生意呀?!個批味道都ok o既,不過唔熱,而且香料味蓋過晒d粟米味~
個批味道都ok o既,不過唔熱,而且香料味蓋過晒d粟米味~
2001-10-09 33 瀏覽
麥當勞總給人親切的感覺, 但到過西九龍中心的麥當勞後, 我就絕蹟於此.事緣有一晚跟朋友於此晚餐, 傾談至很晚, 食物都食晒, 又好凍, 於是諗住叫杯熱朱古力來暖身,但可能就收工之故, 餐廳員工一早就將D朱古力倒左入個大煲中, 我見他從煲中舀出朱古力來, 本來都唔係問題. 但佢一拿杯所謂熱朱古力出來的時候, 用手摸都杯朱古力係凍, 我見到朱古力的面,真係隔夜飯都想嘔埋出黎, 個面浮起一曾曾油,(我諗係朱古力油凍左的效果), 我即時向員工反映, 杯熱朱古力有問題, 好想換一杯, 點知個員工又要找經理, 個經理仲嫌我麻煩, 叫我換杯凍可樂, 我都想息事寧人, 由熱飲變凍飲, 已經好鬼凍, 都要接受. 都算啦, 點知個經理竟然話個價錢差額無得比番我. 雖然一個幾毫, 但竟然錯都唔道歉, 仲要呃我無陰公......從此之後, 我都無去過啦.....有冤無路訴.....
麥當勞總給人親切的感覺, 但到過西九龍中心的
麥當勞後, 我就絕蹟於此.
從此之後, 我都無去過啦.....
有冤無路訴.....
2000-03-28 22 瀏覽
food good!!
food good!!