2021-03-23 102 瀏覽
𝙞𝙛 𝙮𝙤𝙪'𝙧𝙚 𝙡𝙤𝙤𝙠𝙞𝙣𝙜 𝙛𝙤𝙧 𝙖 𝙣𝙚𝙬 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙥𝙡𝙖𝙘𝙚 - 𝙤𝙧 𝙟𝙪𝙨𝙩 𝙩𝙞𝙧𝙚𝙙 𝙤𝙛 𝙩𝙮𝙥𝙞𝙘𝙖𝙡 𝙖𝙢𝙚𝙧𝙞𝙘𝙖𝙣 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧, 𝙘𝙝𝙚𝙘𝙠 𝙩𝙝𝙞𝙨 𝙤𝙣𝙚 𝙤𝙪𝙩!🔥 𝙩𝙝𝙚𝙮 𝙨𝙚𝙧𝙫𝙚 𝙘𝙞𝙡𝙖𝙣𝙩𝙧𝙤 𝙖𝙣𝙜𝙪𝙨 𝙗𝙚𝙚𝙛 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧, 𝙨𝙥𝙞𝙘𝙮 𝙘𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧, 𝙨𝙖𝙩𝙖𝙮 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙖𝙣𝙙 𝙢𝙚𝙭𝙞𝙘𝙖𝙣 𝙛𝙤𝙤𝙙 𝙖𝙩 𝙖𝙛𝙛𝙤𝙧𝙙𝙖𝙗𝙡𝙚 𝙥𝙧𝙞𝙘𝙚!.成日都食burger,久唔久都要食返啲中式啲既味道balance下,芫茜同麻辣漢堡夠哂重口味,芫荽控同麻辣控記得留言參加抽獎!burger一拎上手就聞到勁大陣芫荽味,每朝新鮮手打既安格斯patty夠厚夠軟,加埋芫茜幾有口感,佢地秘製既芫茜青醬仲好香同塊肉好夾😍 另外麻辣雞堡有得揀辣度,煎香完塊雞扒再搽埋佢地自家製辣椒醬好惹味,鐘意既仲可以成樽買返屋企炒餸添!加$10配跟餐小食有香辣薯條、酸椰菜沙律、墨西哥飯;除左burger之外仲有幾款墨西哥小食,薄餅、burrito、nachos🙌🏽
芫茜安格斯牛肉漢堡
麻辣雞扒漢堡
雞肉墨西哥薄餅
蝶豆花青檸特飲
2021-03-21 87 瀏覽
呢日試下深水埗新開嘅漢堡店出咗兩款近期大熱既口味 沙嗲味 芫荽味聽日叫咗⭐️沙嗲安格斯牛肉漢堡套餐$88‼️如果用goodmalling app 仲有$10優惠券👍🏻漢堡每個都即整 店員可以幫你切開👍🏻漢堡包面勁脆 會爆麵包碎👍🏻沙嗲醬好惹味 而且有唔少花生粒👍🏻牛肉係每朝店舖即整 肉味香濃 有肉汁中間夾住 洋蔥 蕃茄 蔬菜 感覺幾健康.除此之外 呢間麻辣漢堡都係主打麻辣同牛肉味道好夾唔會死辣.套餐建議選擇沙律😋酸酸地嘅沙律汁 配爽口嘅椰菜 勁開胃食肉獸既我幾鐘意.#麻堡 (深水埗)地址:深水埗青山道153號地下B號舖
呢日試下深水埗新開嘅漢堡店
麻辣同牛肉味道好夾唔會死辣
套餐建議選擇沙律
😋酸酸地嘅沙律汁 配爽口嘅椰菜 勁開胃
食肉獸既我幾鐘意
#麻堡 (深水埗)
地址:深水埗青山道153號地下B號舖
2021-02-28 247 瀏覽
經過附近諗住堂食米線,但係滿座等好耐就轉去隔離睇吓啲外賣拎返上車食。行兩步無意中發現到有一間香噴噴嘅漢堡店,就試吓佢個墨西哥牛肉薄餅,即叫即整,買咗一份之後阿仔同老公食完不斷話好食,全部食晒我都唔夠食,大家不斷叫不如encore, 咁就返轉頭再買多一份🤣再加一個芝士辣肉醬墨西哥粟米片,真係好有水準,即製熱辣辣,薄餅有得揀牛肉雞肉同豬肉,仲有少少辣味,真心推介,下次會再試吓佢啲漢堡包🍔😍,希望佢個漢堡包都有驚喜。
外賣自取
  • 墨西哥薄餅
2021-01-19 280 瀏覽
經過聞到好香既煎牛望下原來新開左間漢堡店,就買返個試下,買左個蘑菇安格斯牛肉漢堡包,食落有驚喜塊牛有肉汁好厚和牛,食得出塊牛同出面的漢堡包唔同,有誠意的漢堡包,下次會再返唻試其他野,唔係太肚餓所以淨係試左個漢堡包,見到外賣紙原來有其他小食賣同埋聽小姐講雞翼係新鮮生炸,下次試下雞翼同埋試食最愛食的墨西哥薄餅
2021-01-16 204 瀏覽
近排減肥,已經好耐冇食過餐好嘅肉~好姐妹介紹一間佢試過幾好味漢堡店😋就去對自己好啲!去到一睇仲以為係珍珠奶茶店???不過經小姐姐介紹就咗試咗佢大廚精選嘅黑松露安格斯牛堡( 佢話餐牌冇)又話手打牛肉又話每日新鮮製作~~成為98蚊可以接受!加十蚊有餐跟,就試椰菜沙律啦~~ 黑松露味道唔錯,牛肉有驚喜一路食一路滴,肉味突出! 椰菜沙律就有啲似家雞老伯,味道偏甜~~ 整體表現不俗, 可以再試!小姐姐話每星期都會有唔同精選介紹,加 fb仲有兩隻雞翼餸㖭👍
2021-01-16
外賣自取
有朋友介紹最近新開左間手製漢堡店,於是好奇試下,雖然細細間但服務好好,員工好細心好nice問有咩鍾意食同推介漢堡,於是試左芝士漢堡,一食不得了,牛肉勁厚!仲可以加$10可以配有薯條/沙律/飯/意粉同埋汽水,但我見特飲幾靚於是忍唔住買左3杯唔同既試,漸變色好靚而且好飲!而配菜我揀左沙律,酸酸地好好食好開胃!後來走左再望返個menu先知可以再加$15有雞翼,下次會再試其他!絕對值得推薦的一間小店,會繼續支持!
2021-01-02 133 瀏覽
賣點係手打漢堡。我係元朗都要$98!見到立即試一試😋牛肉味濃烈👍🏿牛迷一定要食!麻辣也有驚喜😋同肉好夾!食埋水牛城雞翼,好和味!可惜無啤酒😂最重要係性價比超高!
賣點係手打漢堡。
我係元朗都要$98!
見到立即試一試😋
牛肉味濃烈👍🏿牛迷一定要食!
麻辣也有驚喜😋同肉好夾!
食埋水牛城雞翼,好和味!
可惜無啤酒😂
最重要係性價比超高!
2021-01-02
10 分鐘 (外賣自取)
  • 芝士安格斯漢堡
  • 麻辣雞腿漢堡