2023-06-12
相信大家都對呢間黃黑招牌既熱狗店好熟悉🌭原來已經開業左8年,分店仲越黎越多,而產品方面都已經唔再淨係得熱狗,新推出左幾款漢堡,對於我呢啲漢堡控黎講真係一大福音🍔。屯門呢間舖頭除左有主打既食物之外仲有本地自製既麵包賣🥖而店舖入面仲有一塊好大塊既霓虹燈招牌🌈非常適合打卡用🐒齊柏林Double漢堡(Set)💰$72👉🏻細薯條👉🏻菊9汽-銀菊露味汽水+$8👉🏻炸辣雞扒(2件)+$24店舖中全部既包都可以單點或套餐,而今次揀左佢地既招牌Double漢堡🐮呢款重量級漢堡入面有漢堡扒,芝士🧀️漢堡醬,辣肉腸同生洋蔥🧅見到啲半溶芝士都流哂口水另外佢地都有幾款自家茶飲,而今次既菊9汽同burger都match🌼。🐒 田園沙律💰$24🐒炸魚手指(4條)💰$24除左套餐加配小食,我仲想健康啲,就叫左個新推出既田園沙律🥗套餐都可以用薯條轉,咁就可以享受美食之餘又可以均衡啲🤪
。
屯門呢間舖頭除左有主打既食物之外仲有本地自製既麵包賣🥖 而店舖入面仲有一塊好大塊既霓虹燈招牌🌈非常適合打卡用
🐒齊柏林Double漢堡(Set)💰$72
👉🏻細薯條